Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Drömmer just nu om vår bröllopsresa, blir nog av nästa år. Ramlade då på ditt namn ceke ser att du varit i Kroatien. Hur var det? Berätta allt, är lite sugen på att åka dit. Ja om det är någon av er andra som varit där får ni gärna också dela med er.

  • Kärleken9

    Mycket konstigt hade skrivit ett långt inlägg men bara mitt grattis som syns.

    Ja ja börjar om...

    Källerud: Va fina ni var.

    Ceke: Ok tack. Jag har läst det där om stränderna men det är helt ok med oss båda så det gör inget. Kul att höra att du trivts där. Vilken årstid var ni där? Är det så billigt som man får intrycket av? Kan du ge exempel? Har inget sug till tex Grekland av den anledningen du skriver samt prisläget. Tack för dina tips! <3

  • Kärleken9

    ceke: ok

    Idag fick vi hem alla bilder från fotografen, närmare 200 at Åhhhh så fina, ja några mindre fina men så är det ju alltid, och så roligt, känslorna kommer tillbaka! <3 Ingen av bilderna med barn och tärna/marskalt blev klockren men lite charmigt då barnen tittar åt annat håll eller så. Blir inte lätt att välja tackkort och förstoringar där precis... Men ett sant nöje!

  • Kärleken9

    miris: då kanske det finns hopp om namnbytet  då eftersom vi vigdes en vecka efter er  

  • Kärleken9

    Lycka till alla som blir fruar idag. <3


    Sajber: Hade inte heller några nerver varken daggen före eller dagen B. och som ceke säger blev magiskt ändå.


    casmel: Är väl alltid så varje år då man börjar igen. Du ska se det går bra. Har inte känt så i år eftersom jag pluggar i vanliga fall och bara är inne och "gästspelar" på mitt jobb.  


    Några bekanta vigs idag och kan inte låta bli att tycka synd om dem då vädret inte är med dem. Det har regnat här men är uppehåll just nu. Jag hoppas det blir lite bättre till em då det är dags. Man vill ju ha fint väder, men så klart blir det säkert lika bra ändå. 


     

  • Kärleken9

    Blir nog www.tackkort.se för våran del, måste bara välja vilket vi ska ta först


    ceke: hihihi ha så skoj i sänghalmen då. Är du medlem på familjeliv.se? Bra systersite annars. Vi håller oss nog bara på roa oss planet vi med. Har 2 och och det finns väl en liiiiten möjlighet det blir en nr 3 men ligger flera år framåt i så fall.  


     


    blivande... Fina ni va! <3 


    casmel: jasså ni har också kalas tider? Vår äldsta fyller 4 idag. Blir kalas på onsdag då den andra busen fyller 2. Håller med svårt att släppa alla er "bara" för att bröllopet är avklarat.

  • Kärleken9

    Fina foton på alla nyblivna fruar (och äkta män) GRATTIS TILL ER ALLA! <3

    Sajber: underbar bukett du hade!!!

    sarah: Ja då förstår jag att datorn kanske inte är så prioriterad. Gick allt bra med lillan också?

  • Kärleken9

    Grattis till alla giftemål och plus på stickan, ja och även kommande plus. Jag tycker ändå det är bra tjejer att ni har inställningen att det kan ta tid, för det kan det absolut göra. Och gör det inte det så är det ju bara bra. Kan också bli som i vårt fall. Vi försökte i ett år innan vi fick hjälp och det visade sig att jag har något som heter PCO som gör det svårt att bli gravid. Fick hjälp av små hormontabletter så gick det ganska snabbt sen, menar bara att ibland blir det inte så man tänkt sig.

    Källerud: Jag får nog hålla med din man där. bättre att göra klart ert hus först. Är ingen dans på rosor att vara gravid alla gånger och att ha en bäbis tar ens fulla uppmärksamhet. Även om jag förstår det är frustrerande att avvakta.

    Har börjat kika på alla foton för att välja tackkort och tidningskort. *HJÄLP* Är inte lätt att bestämma... Dagens I-lands problem...

  • Kärleken9

    Mia77: Fina bilder! Va inte lite bilder ni fick från fotografen!!! Vad fick ni betala för dem??? Tycker nog att välja från 200 st.

  • Kärleken9

     


    Summer2010 skrev 2010-08-06 10:26:56 följande:
    Grattis allihop! Nu är jag äntligen fru Melody och så lycklig! :) Hade en underbar bröllopsdag! Lite bilder finns i mitt galleri men har inga från fotografen ännu.

    Åh va fina ni var! Å UNGA!

  • Kärleken9

    Källerud: Vi valde hans namn, som i sin tur är taget från hans pappas namn. Min svärfar heter Tuve och vi nu Tuvesson. =) Tycker det är så gulligt på nåt vis.

  • Kärleken9

    Har alla fått sina namnändringar???? Jag hoppas varje dag vid postlådan men har inte fått någon bekräftelse än.

  • Kärleken9

    ok då är det inte bara jag som otåligt väntar då... Vill NU!!! 


     


    Källerud: ja visst är det fint, lite gulligt

  • Kärleken9

    Idag ringde jag till skatteverket och kollade varför mitt namnbyte dröjer. Och då visar det sig att vår präst inte fyllt i vigselbeviset riktigt så därför dröjer det. =( Sååå dålligt! Nu måste de ringa vår präst för att komplitera det. Min man ska ringa prällen imorgon och se om han själv kan ringa... Alltid ska det va nåt.

  • Kärleken9

    JollyO: Vår fotograf, www.mariasfoto.se undrar vad du inte tyckte om med hennes bilder. Du kommenterade vid något tillfälle du tyckte många av hennes bilder var hemska. Maria har läst det och undrar, gn mig, vad du konkret menar. Hon vill gärna veta för att utvecklas. Att bara säga att de är hemska, och att vi hade tur som fick fina bilder, ger ju inte så mycket.


     


    Jag har äntligen fått bekräftat mitt nya efternamn så nu är man Fru rakt igenom. Underbart!

  • Kärleken9

    Har beställt tackkorten en gång från www.tackkort.se men de blev fel, texten blev inte centrerad som vi beställt. Fick tillbaka pengarna och nu har vi beställt dem igen. Får dem säkert till veckan, sen ska de bara skickas med.  


    Tror det blir vanligt fotoalbum för oss. Har provat att framkall en gång men även då blev det tekniskt fel. Men skam den som ger sig nu är jag på g igen med det... 

Svar på tråden Juli 2010