Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Springer in och ger ett livstecken. Vår dag var fantastisk, varm, många tårar, många skratt, underbar, härlig. Så skönt det är över och vi njuter av att va man och fru för fulla muggar. Hoppas alla ni andra som vigdes den 10:e hade det lika bra och vill önska alla er som vigs på lördag LYCKA TILL! Njut av dagen, njut av all planering och tänk att det som inte är gjort är inte gjort och det kommer bli bra ändå. Ta tillvara på dagen och insup alla intryck, kärleken och atmosfären, den kommer aldrig tillbaka! Kramar från en lycklig fru Tuvesson. <3

  • Kärleken9

    Jättefina bilder ni lagt upp och många ovanliga, sånt gillar jag.


     


    Finns några bilder på oss för er som är medlem på facebook, sök på mariasfoto så kommer där upp några bilder längre ner eller gå in på fliken bröllop, de sist tagna är vi Går och väntar och väntar på resten av hennes bilder. Har fått en del av släkt och vänner men väntar så klart in fler.

  • Kärleken9

    Mia77: Grattis! Hur menar du inte kunde ge löfterna? Snyftade du så mycket eller "behövde" du inte avge dem?

  • Kärleken9

    Mia: Oki attans... Men det "gills" och ni är gifta ändå eller?

  • Kärleken9

    Korallis: Jättefina bilder, om man klickar på era namn i texten så får man se ännu mer av er. Superfint! Hur många ska ni välja?


    Åhhh va jag väntar och längtar efter våra bilder... 

  • Kärleken9

    miris: Ja du det blir inte lätt! Jag är så glad vi får alla våra foton högupplösta på cd och kan välja som vi vill sen. Jo men nåt bra på er båda måste väl finnas?! Det tror jag säkert. Ta ett roligt kort annars. Väntar på fotografens bilder först innan vi väkjer tackkort, men gissar det är lika bra att göra det medan folk har det färskt i minnet. Kommer nog skicka efter tackkorten på nån fotoframkallningssida, bör inte bli så dyrt. Ett annat alternativ är ju att framkalla bra foton och klippa och klistra själv sen.

Svar på tråden Juli 2010