Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Glasburkar? Vad ska ni göra?

    Den där sidan med en massa man kan göra själv någon som har adressen?

  • Kärleken9

    Okej skulle just fråga vad ni ska ha i burkarna men jag förstår värmeljus alltså. Ska ha blockljus så då behöver jag inte greja med det.

    Sarah: Hur går det med bäbisen? Är hon snäll? Jo jag fick till det där med dubbelsidigt bara 2 sidor som ska byta plats måste jobba mer med det i helgen. Idag går osa ut så vi får se om det blir någon fler av de 5 som nu inte svarat. I så fall får vi trixa lite till för som det ser ut nu så går det precis jämntut med alla personers presentationer. Ska köpa papper idag som försättsblad. Hur gör ni? Vita blad inuti festhäfterna och färg, färgtemat, utanpå eller allt i färgtemat???

  • Kärleken9

    Kan man skicka ett sms och påminna om att osa var igår och att jag förstår om X inte kan komma men ring gärna och säg det till kontaktpersonen så vi vet?


     


    Har fått till det så att de med småbarn sitter längst ut på borden och även småbarnföräldrar med varandra det har ju det som samtalsämne + att de kan ifrån om de känner att de inte kan sitta still. Tack för tipset! <3

  • Kärleken9

    Jag skickade ett sms till denna gäst som inte svarat, och inte så mkt som ett svar har jag fått. Tänker inte göra mer nu, nu ligger bollen hos henne. Men känns tråkigt.

    Ja antingen får det bli en tom plats eller så får de flytta efter. I festhäftet får allt stå kvar.

  • Kärleken9

    Äntligen börjar jag nog få till sidorna i festhäftet, har gått igenom alla presentationer en gång till och strukit och lagt till. Vissa har man ju inte så mycket info på men det får lov att vara så då. Kommer nog ha själva bilden på borden som lösbilaga i festhäftet, annars så ju det in på nåtvis med det andra också och troligast är ju att det blir ett dubbelt uppslag så nä det får bli ett löst blad. Kommer även att ha en stor tavla någonstans vid/i ingången till festlokalen så alla kan kika där. Hos oss sitter par mitt emot varandra, så man ändå känner att h*n finns i närheten, en del har ju inte träffats innan.

    I veckan ska vår marskalk och även musikansvarig kolla ljudet på festlokalen och de ska dit och mäta bord etc. Samt kolla hur äreporten ser ut, något de har i Halland en "port/båge" som är klädd i löv som man har utanför entrén till festhuset. Ska bli roligt att se hur den blir.

  • Kärleken9

    Nu äntligen har hon svarat. Kommer inte, ghaaa ska det va så svårt att meddela det då?!?!?!

  • Kärleken9
    mct73 skrev 2010-06-12 21:33:20 följande:
    Kärleken9: vita blad inuti, utskriva på jobbet på vanligt kopieringspapper. Utsidan har jag klurat lite på. Var inne på att beställa lite tjockare papper i linnelook i färg ivory på ebay men så var jag på ikea och de har stoooora ark av något som jag tror kallas mulberry paper för 9kr (minst 2 stora ark, jag bedömmer att det är typ 4 A4 på ett stort ark, i paketet) så nu är planen att klippa till ikea pappret lite mindre än ett a4 och limma utanpå ett vitt lite tjockare a4 som "omslag" till festhäftet.    
    Aha, tack för tipset.  

    ceke: Nej va trist för din bm! Hoppas han repade sig!


    casmel: Vad fick din älskling göra???


    Idag SKA jag få till festhäfterna *måste* Sen är det då dags att klura utsida. Ska nog åka på en pappershandel i stan i veckan och kolla va de har, de är grossister till företag men privat personer får också köpa så de håller bra priser. 

  • Kärleken9

    tokisen: tack gode gud att jag inte är du. Är precis en sån hippa jag varit livrädd för och aldri någonsin skulle ställa upp på. hihih tur vi alla är olika Hoppas du själv är nöjd är ju huvudsaken!

  • Kärleken9

    jo glömde ju skriva jag äntligen fått klart festhäftet, bara man vände alla sidor rätt så blev det ju bra bordsplaceringen är också så gott som klar, skönt. bara förseättsblad kvar och sen vigselprogramen. Min blivande svägerska är snäll nog att skriva ut de sist nämda åt oss Prästen har maila mig mallen så det går nog fort att fixa dem. Placeringskorten skriver en annan tjej som är duktig på att texta. 

Svar på tråden Juli 2010