Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Min svägerska berätta idag att hon och svärmor har bestämt att sätta in en annons på vår bröllopsdag typ "Idag gifter sig mamma och pappa i xxkyrka kl 15.00 xx nn (våra barns namn)" lite gulligt så jag tror vi sätter in en annons i vår tidning här typ på lördag, en vecka innan dagen B så hinner folk skicka nåt om det är någon som vill det Här och där nere i Halland tar de 200:- för både vigselannons och sen bröllopsbild så ja det blir dyrt

  • Kärleken9

    OJ va stilla det var här! Sitter alla hemma och knåpar på det sista nu?

    Igår så fick jag äntligen en musik mix så vi kan göra våra dans suprise men tror ni inte att då kände inte sambon för de låtar jag valt. *Suck* Så idag ska det göras om och jag har gett han i uppdrag att klura ut både låtar och steg idag då som han tycker är bättre. Blev lite less där ett tag....
    Idag ska jag börja skriva listor på vad vi måste ha med oss allt för att inte glömma något.
    Och ikväll måste festprogrammen skrivas ut också, mycket nu....

  • Kärleken9

    ceke: Gisses vilket projekt ni är inne i precis innan ert bröllop! Är impad! Trist med återbud men kanske det bästa för stämmningen på festen...

    Mia 77: Härligt ryck där! Gäller att surfa på vågen då man får sån inspiration!

  • Kärleken9

    Vi försöker att få ihop nåt roligt med vals/foxtrot och sen nån suprise i mellan och sen tillbaka till samma låt. Fick ihop en igår men sambon var inte helt nöjd så vi får se vad det blir. Känns som det måste göras nu annars får det bli en vanlig vals/foxtrot bara. Men skulle va kul med lite show.

  • Kärleken9

    Nu så har vi fått ihop vår mix med låtar och det känns riktigt bra. Inte för avancerat men kommer nog bli roligt. Har dessutom lagt en av "våra" låtar som bas, i början och slutet You´re my inspiration med Chicago. Nu gäller det bara att öva i smyg eftersom vi imorgon åker ner och bor hos svägerskan fram till dagen B.

    roses: Vanlig tryckare eller foxtrot duger säkert som dans! Glöm vad alla förväntar sig är ju ER dag! <<3

    100703: Åh va roligt att ni gått kurs och att det sitter som en smäck. Kommer säkert va uppskattat när ni lagt ner så mycket tid på det.

    ceke: Vad ska ni ha för tokig låt? *Nyfiken*

    Korall: Bra tips där Är ju inte sista dagen för oss idag men innan vi åker ner är det ju det, och vem ska skriva ut festprogram idag. *Visslar* Men vika dem får vi göra när vi kommer ner...

    mountailleaf: ÅH NEJ!!! Hoppas du hittar nåt annat eller att det går bättre nästan gång!

    KatjaB: Hoppas det går i lås med bilen, låter som det passar ert tema. Spännande att klämma in er i den  med klänning och allt.

    miris: ANDAS! Ta det lugnt och strukturera upp dagen så blir det nog bra ska du se. (Lätt att säga kommer säker va lika om en vecka!!!)

    minimis: Styrkande kramar till er, trist då det är så att man känner det inte är läge men svårt att ändra på. Hoppas er dag blir fantastisk ändå! <3

    LYCKA TILL NU ALLA BRUDAR SOM BLIR FRU I HELGEN! Vi sitter här och längtar och väntar på att höra ALLT om era dagar!

  • Kärleken9

    KatjaB: Hihihi vilka syner man fick nu med er i lyftet. Är inte wienervalsen väldigt låååång eller har ni kortat ner den?

  • Kärleken9

    Korall: RYSER!

    F_n bläcket tog slut här hemma. Gha varför varför väntar man till 11 timmen. Men m2b:s syster fixar det på hennes jobb. Har helt i all stress missat att sätta dit pärla på klänningen åååå hur kunde jag glömma det!!! Måste fixas i ottan imorgon, åker ju söder ut imorgon och klänningen tar mamma och pappa med sig ner... Näää åker nu istället... Sömn va är det???

  • Kärleken9

    Nu börjar det närma sig. På lördag är det dags. Vi är ju som sagt på plats nu och det pirrar i magen varje gång som vi åker förbi.

    Festhäften är klara
    Vigselprogram klara
    Blommor till kyrka och bord bestämda

    Behöver bara träna lite mer dans, så vi måste försöka få in det på nåt vis. Vi ska ju vara hemliga också så det gör det hela lite svårare.

    Största bekymret just nu är att vädresiterna säger regn och varmt på lördag precis vid vigseln. Typ 29C* och regn, inte det utlimata precis. Men hinner väl ändra sig tills dess.

    Grattis till alla fruar, låter bra det att era dagar blivit perfekta! <3

    Jo just ja min sambo blev svensexad i söndags. Hade en mycket lyckad dag med grabbarna och bröderna. Kompisar till oss som precis fått en son kom kl 9 och knacka på. Tänkte på en gång att nu är det kört... Men när det var dem, och de vet vi är vaken pga flickorna, så blev jag osäker. Men efter en stund fick han fram ett kuvert till sambon och där stod vad han skulle ha på sig och med sig. Sen åkte de till stan. Hade 5 kamp, sen efter duswch fick han på sig en superman dräkt, några strl för liten , och fick göra uppdrag på stan, och sen middag på western restaurang, som han på morgon nämnt till mig han ville besöka, sen nån drink på nåt annat ställe och sen hem igen. Lagom lullig och överlycklig över sin dag. Kändes bra! Så nu är båda våra hippor/sexor över. Skönt.

  • Kärleken9

     


    mountainleaf skrev 2010-07-06 20:48:38 följande:
    ÅNEJ!! Lilltjejjen har nog fått vattkoppor!! Hoppas hon hinner bli av med dem tills nästa lördag!?Det var så himla länge sen som stora tjejjen hade vattkoppor så jag kommer inte ihåg hur turerna är. De är smittsamma nu och slutar smittas om de har torkat. Och det tar runt en vecka för henne att bli av med de smittsamma kopporna?Har jag fel?

    De är smittsamma dagar innan de bryter ut och tills kopporna torkat ut. Ja runt en vecka tog det nog, men dessvärre så kan de ta om och komma med nya koppor efter de första börjat torrka. Hoppas det löser sig.

    Idag har vi inhandlat det sista i form av chokladhjärtan till favors, limefrukt till borden, gotta tillbarnen, och blandgodis till vuxna med. Och lite annat smått och gott. Köpte ett par trosor till så jag kan byta om jag blir svettig hahaha hotar ju med 29C* precis vid vigseln.
    Ikväll har jag fylt rispåsarna och gjort i ordning toakorgarna, hahah jaa jag vet jag gick på den, men det blir nog ganska trevligt tror jag.
    Börjat äta primolut-nor idag så hoppas nu att mensen håller sig borta under bröllopet! Har pco så det vet man aldrig då det gäller hormoner och min kropp, men vill verkligen slippa det den dagen iaf!

Svar på tråden Juli 2010