Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    ceke: Va ju bra jag påminde då.

    Sarah: Ja det var ju smart eftersom en resa inte är så aktuell för er just nu. Men hur ska folk komma med sitt bidrag till er?

  • Kärleken9

    Bröllopsresan vet vi om den blir av när vi ser om vi får några bidrag till den. Finns inte med i beräkningen nu alltså, men vi vore väldigt glada om vi kunde åka. I så fall så ska vi åka på tumanhand. Jag älskar Turkiet. <3


     


    zembrabullen: Roligt med viktnedgång, vilken metod har du kört med. Förhoppningsvis så kan du kanske sy in den så den passar perfekt. Ja jag gillar också idén med resväskan betyder också att folk inte behöver känna sig obekväma med att komma "tomhänta" som om man anv. ett konto. Dessutom har min svägerska, 2b, ett kassaskåp så hon kan låsa in dem i tryggt förvar tills vi kan sätta in dem på banken.  

  • Kärleken9

    Mia77: Absolut försökt få tag i henne iaf och få raka besked, inget lull lull utan helt raka och ärliga svar. Är en viktig och stor post som man inte vill ha osäkerhet i!!! Förstår din oro och skulle nog inte våga va så "kall" som din blivande är.

    Börjar inse att det är hög tid att börja med både festprogram och vigselprogram. Men det är ju så mkt som måste göras ute också! Hmm dags att ta sig i kragen tror jag.

  • Kärleken9

    Trist med familjefejder. Vi har en också på m2b s sida. Hans morbror, tillika fadder, sm bråkar med hela familjen. Vi, eller sambon, har lyckas hålla sig utanför ända till sista gången vi var nere, då skällde han ut sambon också så nu är det kört där med. Men morbrors förlust och kanske lika bra de inte kommer eftersom då kanske festen hade blivit väldigt krystad... Men samtidigt förstår att sambon inte är så glad över det som hänt. Men jag är väldigt glad att det "bara" är en morbror måste vara betydligt mkt värre med en förälder eller så.  


    Idag ska det beställas ringar! Måste ta tag i fest och vigselprogram också. Börjar ju nära sig nu. Hoppas få klart med bil för oss från kyrkan idag också. Samt ska vi maila solisten om vilka två låtar vi vill ha kyrkan och hoppas att kantorn och hon kan ha samarbeta med noterna. De känner varandra sen innan. 


    Låter till festen ja... Marskalken har den uppgiften att fixa musik till festen. i sin dator. Men vad menar ni med första dans? Bröllopsvalsen eller vad? Har iaf inte tänkt så långt än.


    casmel: Tårtan var jättefin, bra jobbat.

  • Kärleken9

    Så där ja tillbaka hemma igen. Sambon har provat kostym men de hade inte hans byxstorlek hemma så vi får prova här i stan istället, men fick uppskrivet på en lapp vilken strl han ska ha så vi behöver inte göra om hela proceduren. Vi har också fått ringarna utprovade och vi tittade på "våra" skulle gå på 3800:- men ska kolla igen på nätet, troligen blir de beställda där...

    Katjab: Kan du inte lägga in din lista på dryck även i denna tråd?

    ceke: Jisses va ni grejar med denna båt. Ni verklar verkligen brinna för båt livet.

    Casmel: Ja tårtan va jättefin. Ska nog snart försök få tag i en fin gammal resväska att använda oss av till ändamået. Tror ändå det känns bättre än att ha ett kontonr... Om inte annat för att folk slipper komma tomhänta

  • Kärleken9

    KatjaB: Ok, tackar för listan. Håller med er, så svårt att veta och man står ju hellre med över än att det fattas.

    miris: Låter väldigt likt som oss. Gifter oss på sambons hemmaplan, själv bor vi 95 mil därifrån. Har gjort allt det ni ska göra så nästa gång vi åker ner är 1 vecka innan det är dags.

  • Kärleken9

    Jag har köpt "riktiga" brudskor på tradera, 110:-, men kommer ha min vita typ ballerina i festlokalen så jag kan byta om jag vill. Är inte heller nån som går i klackar särskilt ofta, men min blivande är mer än 20cm längre än jag så jag vill ändå ha det. Ska snart börja gå in de med klackar tänkte jag. 


     


    zemra: Låter som en intressant kombi och personlig bukett. 


    Igår så tryckte vi på knappen och beställde våra ringar från nätet. Ska bli såå spännande att få hem dem. 3259:- för båda, med frakt, rekommenderat. Inte mkt att säga om.  

  • Kärleken9

    Jo så har jag också tänkt, hittade några som folk använt på nätet, tänkte göra en helt ny själv men kanske blir lättare ändå att använda en av dem som mall och sen lägga till och dra ifrån. 


    Den ena av min blivandes brors sambo har gjort ett monogram till oss, tänkte använda det i festhäftet, men ska vi ha det på framsidan och i så fall ska det stå något annat på första sidan också? 


    Vilket format har du valt?

  • Kärleken9

    Oj oj oj va alla funderar hit och dit nu. Många tankar. Skönt vi kan bolla med varandra. Igår började jag med festhäfterna. Sen dog min laptop så bara hoppas att dokumentet blev sparat. Men men annars bara bita i det sura äpplet och fortsätta ännu en gång. Tar mycket tid har jag märkt så lika bra att köra på med det nu. Ska göra en provdukning i helgen tänkte jag också för att se hur allt blir när det väl är uppe. 


     


    Skulle också vilja ha en bartender egentligen men alla är ju bjudna till bröllopet. Vi får se hur vi löser det eller om vi bara har ett gottebord så får alla förse sig själv. 


     


    Dags att plugga lite.  

Svar på tråden Juli 2010