Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    KatjaB & Sarah: Ja det känns bra att den biten föll på plats, eg har den ju gjor det hela tiden bara det att vi inte mindes vad som sagts. Vi kände båda det var lite pinsamt att fråga våra föräldrar igen men frågar man inget får man inget veta

    Sarah: Skönt det löste sig för er med. Ni har ju dessutom annat på g som kostar.

    JollyO: Jag håller med du. Vi har inte bjudit med prästen, ser ingen anledning till det och som sagt de gör ju bara sitt jobb.

    Sarah: Ja ok då förstår jag du känner du vill ge men med hennes attityd så känns bensinpengar skäligt Inte ett dugg mer än en flarra vin iaf. Märks inte på henne hon gör detta för att det är roligt precis. Jag hoppas ni kommer fram till något som passar er alla.

    Eriane: Välkommen till tråden. Håller med roligt tema ni har och hoppas allt löser sig. Hur ska ni pynta kyrkan?

    Ceke: Hihih jaa se där! Hoppas du blir bättre nu då. Ja kanske är där skon klämmer, osa för långt fram. Vi har ff inga anmälningar att tala om. 2 nej och 1 ja. Men så klart kommer ju vår familj, etc. Men vi kommer också vara benhård, ring rätt person. Finns anledning varför man har en sån.

    Vi har iaf bestämt oss för att köra på Ivory västen, bara den finns kvar nu då, så matchar vi varandra medan tärna och marskalk matchar varandra och de andra temafärgerna hör ju till festen. Blir dock så less på bt ibland, startade en tråd i ämnet vilken färg på västen och vipps så måsta alla beserwisar in och skriva "bästa är ju om han får bestämma själv..." Blir galen på såna svar, välkommen till 2010 SJÄLVKLART bestämmer han själv!

  • Kärleken9

    Jo ni prata om program innan. Var det festhäftet ni mena då eller vigselprogrammet? Festhäfte får alla hos oss men frågan är hur många vigselprogram man ska printa ut???

  • Kärleken9

    Västen är nu vår!

    Sambon har pratat med solisten ikväll så hon är bokad. Kostar 750-800:- men eftersom den ena av våra sånger, Alltid med Sara Löfgren, är ny för henne vill hon ha extra så det är bara att räkna med 1000:- sen sa hon att kantorn har börjat ta betalt för sånger hon inte kan. Låter för mig helt främmande och inget som prästen sa nåt om så sambon får ringa han och fråga. Annars så kände solisten till en pianist om ville ha en annan. Som då ska ha ca lika mkt som solisten. Jag kan inte sluta att irritera mig på folk som ska ha och ska ha bara för att det är bröllop... Gha... Och en sak till vi enades bara om låten ovan. Någon som har nåt bra förslag på solosång??? Lutar just nu åt Annies sång (sv) eller Du är allt. Ska vara svensk.

  • Kärleken9

    Ceke: Ja kanske dags för er att göra det men det är ju ändå lååång tid kvar. Hahahaa smart där till era gäster.

    KatjaB: Jag har aldrig heller hört talas om kantor som tagit extra, måste kolla upp om det verkligen stämmer.

    Vi har nu bestämt sånger. Alltid Sara Löfgren och Annies sång (Annies song) på svenska då. Känns bra.

  • Kärleken9

    Ceke: hehehe så kan det gå man tänker först en sak men sen blir det något helt annat, är väl det som gör det roligt att spendera så många timmar på just denna dag. Självklart blir det fint det med. Känns bara rätt med 2 svensa sånger tycker vi båda så vi kör på det. De andra tar vi på festen istället. Stackars tjej om hon inte föstår och kan prata med någon utan din bror! Jag och sambon hade just träffats då syrran gifte sig så han var bjuden men vi valde att han inte skulle vara med just för att det är brudparets dag och vi ville inte ha blickar riktade mot oss så vi tog det en annan gång.

    JollyO: Ja alla kontakter som gör det hela billigare är varmt välkomna. Jag har musikaliska vänner jag med men nu gifter vi ju oss i södern så det blir lite långt för dem att resa. Men gav din mamma kantorn det som en fin gest eller för att kantorn krävde det??? Jag kan förstå om det är mkt att öva in för dem men nu gäller det en sång, eftersom in och utmach spelar ju säckpipeblåsaren. Fast det klart det visste ju inte solisten då vi prata med henne igår, för det är ju en välbevarad hemlighet. I den ljuva sommartid ska vi också ha och en nyare psalm, 411 tror jag de var . På genrepet så sjöng prästen några psalme för oss så vi valde den.

    Roses: Ja jag tror det blir fint att vi matchar varandra tärna och bestman varandra. Låter fint ert med. Kul med ringen, förstår du längtar tills du får se den.

  • Kärleken9

    Sambon har prata med prästen och det är så. Egna sånger osv ingår inte i kantorns uppgifter så det får man betala sälv, aldig hört detta faktiskt. Så nu ska vi bara ha tag på kantorn och kolla hennes pris också...

  • Kärleken9

    KatajB: Grattis till pianist, får ni betala mer då? Och grattis till sponsorer, aldrig fel. Vad va det för sponsorer, om man får fråga.

    Var på en affär idag, Dollar store, och hittade fina såna rund filt dukar i limegrönt, så nu skippar jag löpare och kör på sånna varannan stora varannan små, kommer nog bli kanon

  • Kärleken9

    JollyO: Min tärna ska sy en brudpåse åt mig i silver eller lime, lutar åt silver. Såg en sån väskmodell som hon gjort till sig själv och den var jättefin. Så hon ska sy en åt mig också. Tror hon tar det som ett hedersuppdrag. Har annars kollat på olika snygga väskor på ebay.se finns massa fina och fina priser med. Kan va ett tips.

    KatjaB: Faktiskt en bra ide att ha väskan som prydnad. Varför inte. Är ju ett fint minne den representerar dessutom. Åh härliga sponsorer.

  • Kärleken9

    Ska också skriva ut våra festhäften och vigselprogram själv. Har laddat upp med extra bläck nu så det är bara att skriva på. Håller med blir ju vansinnigt dyrt med 25kr/sidan! Varför kostar det så mycket???

Svar på tråden Juli 2010