Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Katjab: va dåligt att sno dem utan att fråga! =/ Har ingen aning om vad som kan hända, men är ju hennes huvudvärk, speciellt då du har mailat och sagt till henne utan respons.

    Vi är äntligen tillbaka efter en vecka i södern full av bröllopsplanering. Börjar verkligen kännas verkligt nu.

    Träffat frisören: Gjort prov uppsättning, blev jättefint, och kommer så klart bli snäppet bättre med tiara, slöja och stenar i håret.

    Träffat prästen: Trodde vi skulle prata om äktenskapet osv men icke det vart generalrepetion. Var en speciell känsla att gå igenom allt så man kan säga vi är halft gifta nu. Använde våra förlovningsringar, som är lika som vigselringarna. "Bara" den lilla detaljen ca 70 pers som ska kika på en nästa gång. Prästren var trevlig och pratade inte bred halländska, något jag och mina släktingar tackar för. Han tom sjöng psalmer för oss så vi kunde välja vilka vi ville ha.

    Träffat kocken: Bestämt meny. Känns toppen.

    Träffat floristen: Beställt blommor och visat hur jag vill ha buketten och de andra blommorna.

    Tittat på festlokalen: Allt finns och det kommer bli bra där vi tänkt ha honnörsbordet.

    Träffat ena toastmaster och marskalk: Känns bra att ha träffat dem lite nu och pratat om allt.

    Tittat på bil: Hur snygg vit cadilac cab som helst men ack så dyr. 2500:- för att köra oss, tycker jag va dyrt iaf. Vad har ni andra betalt, eller fått för pris?

    Tittat på boende: Har rekat vart det är vi ska bo på bröllopsnatten, ja visste vart innan men nu vet vi exakt.

    Vi har även diskuterat ditten och datten tex hur mycket dryck som går åt. Så svårt att veta tycker jag. Givande resa va det iaf och många saker att pricka av på listen.

  • Kärleken9

    roses: kan bara tala för mig själv och anledningen varför vi gjort det du nämner redan är att vi gifter oss 100 mil från där vi bor så därför passade vi på redan nu. Annars tror jag inte det är sån brådska. Blommorna ville floristen veta några veckor innan, om man ska beställa speciella blommor, och frisören är det säkert ingen nackdel att konsultera med närmare dagen B. Så jag tror du kan vara lugn. Men boka uppsättning kan du ju göra redan nu.

    Lika nervöst varje år att kolla skatten. Jag är för första gången i mitt liv student med csn så jag har ingen aning om hur de brukar ligga i dragen skatt. Någon som vet?

  • Kärleken9

    Någon som planerat transport för er från kyrkan till fest eller så? Vad får ni betala?

  • Kärleken9

    Sarah: Låter som ett klokt val. Stort lycka till! Är det första barnet eller har ni sen innan?

    Varför ska det bli så dyrt bara för att det handlar om bröllop? Mailde och fråga ett konditori, som hade bra priser på tårta, om det var samma för bröllopstårta men se det var det inte utan då vart priset det dubbla/bit. 30:- och att hyra en ställning kosta 500:- + 500:- i depo. avg Hoppas verkligen blivande svärmoderns kontakt kan baka våra tårtor för 20:-/bit hon har även ställningen.

  • Kärleken9

    Vi 3: Nä sant ska man inte göra har man lärt sig den hårda vägen men man ska inte måla f_n på väggen heller. Kommer säkert bli fint. Ja det var ju lite tur du inte gjort det Är det planerat? Hur gammal är ert första barn?

  • Kärleken9

    Vi 3: Oj extra roligt! Jag har själv svårt att bli gravid så jag vet hur det är att ha det i tanken. Oj de blir tätt det Jag som ibland ångrar att vi har tätt, 2 år i mellan. Men allt går och de kommer säkert ha mkt glädje av varandra då de blir större.

    Casmel: Spännande. Dilemma det med skor tycker jag. Är ingen som brukar gå i högklackat men den dan vill man ju ha ett par. Speciellt eftersom min m2b är ca 20cm längre än mig. Ska helt klart ha ett par att byta till på festen.

  • Kärleken9

    Ceke: Jättefin klänning! Kul med hus också, en av de bästa sakerna man gjort i sitt liv. Jag ska försöka gå ner lite till nu och jag har köpt min klänning men den har korsettsnörning i ryggen så det är bara till att dra åt ett snäpp till. Väntar dock med bh inköp av den anledningen. Har redan gått ner 11 kg sen i september så går jag inte ner mer så är jag ändå nöjd.

  • Kärleken9

    Har räknat på lite hur mycket dryck som kommer gå åt. Fy va svårt det är! Min blivande svärfar och svägerska ska åka till Tyskland i vår och shoppa åt oss... Som jag räknat nu så kom jag upp i 5500:- tyckte jag inte va så farligt ändå.

    Räknat:

    Bubbel: 4 pers/flaska
    Rött vin: ca 9 pers/3 lites baginbox
    Vitt vin: -^-
    Öl: 3-4 33 cl burkar/pers
    Whiskey: 200cl
    Amarula: 2 flaskor
    T. rose: 1 flaska
    Cider: 2 flak
    Snaps: 3 olika sorter (+ 1 med malört i vodka ej inräknad)

    Vad tror ni och hur har ni räknat???

Svar på tråden Juli 2010