Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    ceke: tack för din förklaring, något att lägga på minnet tills man ska börja kolla.

    roses: Vad ska du bli när du blir stor?

  • Kärleken9

    Sarah: GRATTIS TILL ER LILLA TJEJ! Vad ska hon heta? Hur stor var hon?

    Casmel: Jättefint foto, och fin present till din m2b. Kul att ni blev nöjda med tårtan.

    Vad har ni andra tänkt att ge i morgongåva? Jag ska ge ett sånt album med fina lättklädda foton till min.

    Erine: Är väl så kanske att det är lugnt just nu och sen blir mycket närmare the day.

    Sajberprillan: Synd med lokalen men tur ni kom det nu och inte senare.

  • Kärleken9

    Sarah: Ja det var en rund och go tjej. Fint namn! Snusa lite bäbis åt mig med, de luktar ju såååå gott.

    Idag till morgonen har jag och min blivande lyssnat igenom de sånger och psalmer vi valt och det känns kanon bra. Ryser bara jag hör det här hemma, hur kommer det bli på dagen B??? Kommer gråta floder. Eller så finner man ett inre lugn, vad vet jag.

    Zembra: Välkommen till bt:s bästa tråd, alltid plats för fler. Vi gifter oss kyrkligt. I Halland fast vi bor i Norrland. Min blivandes "hem" kyrka.

  • Kärleken9

    ceke: Har inte ens funderat på hippa men räknar inte med någon. Eftersom vi gifter oss långt hemifrån och de flesta bjudna bor där nere. Men skulle så klart bli glad för en.

    KatjaB_: Hade mina föräldar gjort så hade jag blivit heligt förbannad helt ärligt. Kan de inte ställa upp en sån här gång??? Riktigt dålig stil, förstår du blev stressad! Jag räkanar med att den ena eller andra sidan tar hand om barnen den dagen för den dagen är min och min mans. Både dagen och natten. Men sen så klart kommer barnen finnas med och vara med oss också men de andra får ta det andra.

  • Kärleken9

    Casmel: Skönt att du är nöjd med ringen!

    KatjaB: Ja men är det inte bara att be sambons mamma då? Hon är ju ändå farmor. Jag vill ha någon som tar hand om barnen som man litar på och vet fixar det samt att barnen är van personen i fråga så att "hyra" in någon är inget alternativ för oss iaf. Hoppas det löser sig!

    JollyO: Min svärfar och svägerska ska åka till tyskland och handla drycker åt oss med. Satt och räkna en dag och kom fram till samma som dig det är de starkare dryckerna samt öl man tjänar på att åka dit och köpa. Inte så mycket på vin. Men vi ska iof ha baginbox och sen hälla upp i karaffer, ser lite bättre ut, och då kanske man tjänar lite mer jag vet inte.

    Ang. möhippa så klart så önskar man sig en men jag är hellre utan än gör något förnedrande tex som du skriver om rorses. Har hellre en trevlig dag och kväll med tjejerna liksom. Stillsam men ändå något man kommer ihåg.

  • Kärleken9

    KatjaB: Ja men är det det som allt handlar om att din pappa vill vara bara gäst? Förstår helt det tänket då det gäller tex fixa mat eller se till att mat finns osv men att ha ett öga samt ha barnen för natten??? Aja alla är vi olika. Hoppas iaf det löser sig.

  • Kärleken9

    Väntar hem skor och en videokamera som vi lyckats vinna på tradera, ska bli spännande att se dem!

  • Kärleken9

    Kece: Hahahha den va bra


     


    Igår fick jag mina skor som jag shoppat på tradera. Verkligen jättefina och ser helt oanvända ut, är visst skylt ex. Så nu är det bara att börja gå in dem.


    Just nu har jag ingen panik över det som är kvar att fixa men det är nog snart dags att börja ta tag i vigselprogram och festprogram, iaf skapa dem.  


     


    Sarah: Förstår du inte har tid för så mycket mer än just Amanda just nu. Och ta hand om dig själv också, njut av tiden för den går så fort.  


     


    Jolly: Härligt med ringen!


     


    Erine: Ja men det var ju skönt han fick lön denna månaden också. Hoppas det löser sig för er! 


     


    KatjaB: Va ju roligt att den passa, måste gå in och kika. Trist med vattenskada

Svar på tråden Juli 2010