• elinile

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    Fler än jag som har svårt att låta bli kakor, godis o annat gott trots att jag så gärna vill gå ner i vikt... Känner mig helt hopplös... Ingen karaktär för fem öre!

    Jag vill ner iaf 7 kilo. Någon som känner igen sig o vill följas åt o peppa varandra på vägen??

  • Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?
  • nikitakatt

    Håll ut! Det kommer snart ge neråt precis som ceke skriver! Jag äter också 1300 och hade gått ned 1,3 den här veckan. Jag är ändå rätt slarvig och väger inte maten och äter endel godsaker (som jag räknar in så jag kan inte äta mycket av varje). Kan det vara så att du äter för lite i förhållande till träningen? Har hört om dem som går upp för att kroppen får för lite mat. Kan också vara så att du bygger muskler, isf kommer du börja rasa snart! Maila viktklubb om det inte går bättre snart, du betalar trots allt för att få hjälp. Lycka till. Vi kan väl hålla kontakt och peppa varandra!


    fromheretoeternity skrev 2009-12-16 21:29:20 följande:
    Hej!Jag kör också med viktklubb men det händer ingenting alls hos mig. Äter max 1200-1300kcal per dag och jag har tom gått UPP i vikt! Hur är detta möjligt? Jag tränar dessutom minst 4 gånger i veckan och ofta dubbla pass men man tycker ju att någonting borde hända. Inte kul att få kommentaren: "oops nu går det uppåt på vågen" av viktklubb varje vecka!Hur många kcal äter du/dag?
  • fromheretoeternity

    Ja, det kanske släpper snart. Får hoppas det!

    Jag kan förstå om viktminskningen går långsammare om man äter för lite men man kan ju inte gå UPP i vikt av att äta för lite, det finns ju bara ingen möjlighet. Då skulle ju anorektiker vara jättetjocka.

    Jag tycker att jag är väldigt noggrann men det kan hända att jag ska skärpa mig. Tycker ändå att när jag tränar så mycket som jag gör och äter 1300kcal och tränar bort 800kcal så borde lite lite slarv inte göra att jag går upp.

    Men jag ska inte tappa hoppet!

  • lillalyckan
    fromheretoeternity skrev 2009-12-17 07:55:12 följande:
    Ja, det kanske släpper snart. Får hoppas det!Jag kan förstå om viktminskningen går långsammare om man äter för lite men man kan ju inte gå UPP i vikt av att äta för lite, det finns ju bara ingen möjlighet. Då skulle ju anorektiker vara jättetjocka.Jag tycker att jag är väldigt noggrann men det kan hända att jag ska skärpa mig. Tycker ändå att när jag tränar så mycket som jag gör och äter 1300kcal och tränar bort 800kcal så borde lite lite slarv inte göra att jag går upp.Men jag ska inte tappa hoppet!
    Jag tror att det är så att din kropp bygger muskler när du tränar så mycket. Så den håller liksom fast vid allting. Men fortsätt så kommer det helt plötsligt att rasa. Och som alla säger; muskler väger mer än fett. Har du mätt dig? Då kanske det syns mer än på vågen?
  • CeKe

    Så tänkte jag också. Känn efter med hjälp av kläderna istället för att kolla för mycket på vågen.. De kanske trots allt sitter lite lösare??

  • Chris24

    Hahaha, har börjat med mina drycker igen som funka så bra ihop med träning och inget godis i somras, rasade 10kg snabbt!

    tyvärr när jag stressar så äter jag också, är inte en av dem som går NER i vikt då
    Samma när jag är deppig eller nåt.

    Mitt bröllop är i Sep nästa år men ska ändå börja nu och försöka helt enkelt komma i form igen.

    Tränar 3ggr/veckan nu och försöker klämma in ett yoga pass varje Sönd men nu har jag även tvingat sambon att börja gå ut och promenera med mig varje kväll minst 1h runt kvarteret för han har då lagt på sig 20kg sen i Juni och han opererades! haha! Han är dock lång så det syns inte lika farligt som på mina 1.48cm, suck..

    Iaf, Nutriella dryckerna är min sak, hjälper mig skit mycket, jag ersätter både lunch och kvällsmat med dryckerna, tar en knäckemacka vid sidan om med en skiva ost o inget smör när jag är hungrig vid lunchen och någon soppdryck på kvällen när jag blir hungrig då..

    Hur går det för er alla? Bra tråd TS!!

  • fromheretoeternity

    Jag kör faktiskt med proteinpulver till frukost och ibland till kvällsmat, men lunch äter jag alltid riktigt mat för annars orkar jag inte träna så mycket som jag gör. Dessutom blir det svårt att hålla kvar i livsstilen tycker jag om man inte får äta god mat i alla fall en gång om dagen!

  • Chris24
    fromheretoeternity skrev 2009-12-17 13:37:37 följande:
    Jag kör faktiskt med proteinpulver till frukost och ibland till kvällsmat, men lunch äter jag alltid riktigt mat för annars orkar jag inte träna så mycket som jag gör. Dessutom blir det svårt att hålla kvar i livsstilen tycker jag om man inte får äta god mat i alla fall en gång om dagen!
    Haha, nu kanske det låter som om jag kör världens bantning men nää, ibland unnar jag mig ska du se, kanske därför jag sitter i denna bantings sitsen hahaha!

    men du, tänkte på det, du frågade o var rädd om att du inte gick ner i vikt innan såg jag.. Du vet att när du tränar så pass mycket så går du först ner, tappar mycket vatten, sedan går du typ "upp" i vikt men det är inte fett, muskler! massan som byggs upp i din kropp och sedan går du "ner" jämnt o slätt i vikt igen, om du tränar så mycket som du gör. Låter det vettigt? Haha
  • fromheretoeternity
    Chris24 skrev 2009-12-17 13:45:29 följande:
    Haha, nu kanske det låter som om jag kör världens bantning men nää, ibland unnar jag mig ska du se, kanske därför jag sitter i denna bantings sitsen hahaha!men du, tänkte på det, du frågade o var rädd om att du inte gick ner i vikt innan såg jag.. Du vet att när du tränar så pass mycket så går du först ner, tappar mycket vatten, sedan går du typ "upp" i vikt men det är inte fett, muskler! massan som byggs upp i din kropp och sedan går du "ner" jämnt o slätt i vikt igen, om du tränar så mycket som du gör. Låter det vettigt? Haha
    Ja, men jag har ju aldrig gått ner från början Bara upp!
    Men jag ska hänga i, någon gång måste det ju vända
  • fromheretoeternity

    Jag fortsätter att gå upp, sakta men säkert... trots att jag håller mina kcal och tränar massa. Jaja... nu ska jag gå ner till gymmet och göra en BIA-mätning och se om det hänt något med fettprocenten.

    Hoppas ni andra får en mysig lördag!

  • elinile

    Hur går det för er alla här? Vi är lite dåliga på o peppa varandra tycker jag... Jag har iaf börjat träna idag! 1:a steget i att gå ner i vikt. Är HELT SLUT...

Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?