• Chris24

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    Hahaha, har börjat med mina drycker igen som funka så bra ihop med träning och inget godis i somras, rasade 10kg snabbt!

    tyvärr när jag stressar så äter jag också, är inte en av dem som går NER i vikt då
    Samma när jag är deppig eller nåt.

    Mitt bröllop är i Sep nästa år men ska ändå börja nu och försöka helt enkelt komma i form igen.

    Tränar 3ggr/veckan nu och försöker klämma in ett yoga pass varje Sönd men nu har jag även tvingat sambon att börja gå ut och promenera med mig varje kväll minst 1h runt kvarteret för han har då lagt på sig 20kg sen i Juni och han opererades! haha! Han är dock lång så det syns inte lika farligt som på mina 1.48cm, suck..

    Iaf, Nutriella dryckerna är min sak, hjälper mig skit mycket, jag ersätter både lunch och kvällsmat med dryckerna, tar en knäckemacka vid sidan om med en skiva ost o inget smör när jag är hungrig vid lunchen och någon soppdryck på kvällen när jag blir hungrig då..

    Hur går det för er alla? Bra tråd TS!!

  • Chris24
    fromheretoeternity skrev 2009-12-17 13:37:37 följande:
    Jag kör faktiskt med proteinpulver till frukost och ibland till kvällsmat, men lunch äter jag alltid riktigt mat för annars orkar jag inte träna så mycket som jag gör. Dessutom blir det svårt att hålla kvar i livsstilen tycker jag om man inte får äta god mat i alla fall en gång om dagen!
    Haha, nu kanske det låter som om jag kör världens bantning men nää, ibland unnar jag mig ska du se, kanske därför jag sitter i denna bantings sitsen hahaha!

    men du, tänkte på det, du frågade o var rädd om att du inte gick ner i vikt innan såg jag.. Du vet att när du tränar så pass mycket så går du först ner, tappar mycket vatten, sedan går du typ "upp" i vikt men det är inte fett, muskler! massan som byggs upp i din kropp och sedan går du "ner" jämnt o slätt i vikt igen, om du tränar så mycket som du gör. Låter det vettigt? Haha
Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?