Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    JULI - 2010 del2

    vet ni vad! jag har ju berättat om att vi har två lokaler vi väljer på, och den ena var inne i stan och kändes bättre därför. Nu visade det sig att en på mitt jobb är ordförande i en klubb som har lokal mitt i stan, i ett jättefint hus med bra lokaler och gården är superfin med en fontän som porlar och tjusiga grindar så att inga "obehöriga" kan ta sig in.
    OCH vi får hyra den för 500 kr om vi vill, porslig och allt finns.. känns ju för bra för att vara sant

  • KatjaB

    ja, det är ju helt otroligt ska kika på den nästa vecka, har ju aldrig varit inne där, ska bli roligt

  • KatjaB

    Ja det kanske är för tidigt som för oss med två månader innan.. 1,5månad innan kanske är "max"?
    Vi ska ju skicka save the date-kort nu till jul så att alla har i åtanke kanske när de ska boka in semestrar.

  • KatjaB

    nu hitta jag sidan med olika typsnitt, www.dafont.se
    går att ladda ner massa olika calligrafi-typsnitt och så kan man göra egna mongram i tex photoshop

  • KatjaB

    Fick tips idag av en vän att det finns någon som de anlitat för att fixa maten som tar 250 kr i timmen och så fick de betala alla råvarorna själva. Låter det som ett vettigt pris?
    Och hur många timmar kan det gå på tro?

  • KatjaB

    källerud: grattis till jobbet! jag började ju också nytt jobb och får låta bli att gå in på bt mm på arbetstid.. vet att risken är rätt stor annars att man fastnar!
    tar det på kvällarna när barnen sover istället

    välkomna alla nya!

    betalade in till en tjej nu som sålde knoppalakan som de haft som stolsöverdrag, så jag får dem med bussgods nån dag nu. Tänkte passa på redan nu eftersom de hade höjt priset så på ikea

  • KatjaB

    har ni börjat kolla på skor o sånt än? tänkte att jag skulle kunna införskaffa skor och underkläder redan nu om man kanske kan fynda lite på rean. Men korsett.. var köper mna det?

    Såg att matildasfest har skor, och en var ju riktigt söt, känns lite småjobbigt att köpa skor utan att kunna prova dem bara.
    Idag ska jag köpa allt till våra save the date-kort, har gjort dem nu i publisher och de blir riktigt bra!

  • KatjaB

    tycker du ska ringa o säga a´tt nu när du fått smälta det lite känner du att det inte alls var det du ville ha, din bild var ju mycket ljusare. de är oftast inte omöjliga o de vet ju också att missnöja kunder kommer förmodligen tillbaka fler gånger om de är nöjda

  • KatjaB

    kece: min sambo är inte inne här själv, vad jag vet iallafall.. däremot så har han kollat över axeln och varit rätt nyfiken, plus att jag pratar ju om vad jag läst/skrivit osv.. och bugdetverktygen har vi kollat på ihop.
    Men andra saker som kläder, festsaker o annat, det har vi letar efter och kollat bågge två på nätet.

  • KatjaB

    idag ska vi iväg och titta på bygdegården som vi också har preleminärbokat. Ska bli kul! Den är ju inte inne i stan men väldigt nära där vi ska vigas.
    Har fortfarande inte hunnit iväg och kollat på den tredje lokalen, som var i stan och tokbillig men ska väl hinna med det nästa vecka.
    Fördelen med denna är ju att det är flera rum, en bar, och en scen.

  • KatjaB

    Köpte alla grejor till spara datumet korten, och de blir såå fina!
    Ska ta lite kort och lägga in sen

  • KatjaB

    idag kom två stora flyttkartonger fulla med knoppa lakan hem, tänkte ju drapera stolarna med dem sen till bröllopet och hittade dessa på köp o sälj. Nu har jag ju tydligen alldeles för lite att göra så efter att ha testat på att drapera dem på lite olika sätt över en stol beslutade mig för att sy riktiga stolsöverdrag av dem istället.
    En är klar och blev jättefin.. så 71 st till att göra då, hehe

  • KatjaB

    vi ska ju vara utomhus och vi har en backup ifall det regnar. Om det är fint, eller iallafall regnfritt och inte världens snålblåst så är vi vid en jättefin ruin, och skulle det regna finns ett bönhus som vi får låna som backup.
    Tänkte inte ha tält då vigseln ändå inte är längre än 30-40 minuter. Men stolar kommer vi nog hyra, klappstolar så att de är enkla att fälla ihop och frakta.
    Låter mysigt att sitta i gräset, fast jag tänker lite på de äldra i vår släkt som inte vore alltför förtjusta över tanken och som knappt kan ta sig upp på benen igen från marken, så då kan ju alla lika gärna ha stolar om vi ändå ska ordna med det.

    hur är det förresten med att handla via ebay? måste man inte betala tull/skatt?

Svar på tråden JULI - 2010 del2