Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    JULI - 2010 del2

    åh vad bra! måste kolla om de gör det här.. rent-a-tent hyr ut också, skulle gå på ca 1500 kr för tallrikar, assietter, kaffekoppar, vinglas, champagneglas, och bestick.. då slipper man diska också! Men jag ska kolla om man hittar billiga vita tallrikar på tex rusta mm, då kan man ju komma undan rätt billigt också o sälja dem efteråt till någon annan som ska gifta sig tex


    LyckligTjej skrev 2009-08-11 23:36:03 följande:
     

    Japp, porslin kan man hyra. Läste t.om in nån tråd att b.la Duka hyr ut, kolla!Vi har också bokat festlokalen nu, känns skönt att man har lokalen klar Nu sitter man och fantiserar hur man ska smycka den Tänkte fylla ballonger med helium, äre nån som vet vart man kan köpa tuber?
  • KatjaB

    Har ni kollat än på vad ni vill ha för in- och utmarsch musik?
    Vi har börjat kolla och jag är helt såld på canon in d.. tycker man får gåshud av den, men sambon är inte helt övertygad (än, hehe)

  • KatjaB

    oj vad ni skrivit idag! ringen var fin, kul med lite annorlunda. själva ska vi ha titanringar från titanringar.com, tycker de har så fina ringar. efterspm vi förlovade oss nu när jag friade måste vi ju dessutom ha förlovningsringar. har beställt en slät kupad ring till min m2b, och en med en sten i till mig, det är den ringen på stora bilden om man klickar på köp-diamanter eller nåt sånt. vigselringen blir en kupad modell med en rad med briljanter.

    ceke vad fin klänningen i ditt galleri är! ska du ha en sån?

    det här med övernattning, vi har en del gäster som inte bor i stan. tänkte skriva i inbjudan att de som åker långväga ordas övernattning hos släktingar. annars finns både vandrarhem, bed and breakfast och hotell men det får var och en ordna med själva.

  • KatjaB
    CeKe skrev 2009-08-13 22:23:22 följande:
    Jättefin ring! Ja, jag en bekant ska sy klänningen som jag har i galleriet, eller en liknande. Ska ut o leta tyger och så kommer jag nog inte ha något släp och eventuellt lägga till någon slags axelband.. Gillar den verkligen, enkel men snygg, sånt gillar jag =)
    ja, jag gillar den, och kunde verkligen inte bestämma vilken jag skulle ha av de två vigselringar som jag ville ha.. så då tyckte m2b att jag skulle ta båda, den ena som förlovningsring bara.. vad underbar han är, och jag funderar starkt på om han verkligen såg skillnaden i pris, hehe

    ja, den var superfin klänningen, vad bra att du får den uppsydd
  • KatjaB
    Juli100724 skrev 2009-08-14 10:20:57 följande:
    Verkar som här e en del som ska beställa från kina. När hade ni tänkt beställa??
    tänkte beställa i januari, då har jag hunnit gå ner de sista graviditetskilona och slutat amma.

    det där med solist, ni kan inte fråga båda? kan båda så finns det säkert 2 låtar ni kan hitta som ni tycker om och då kan du ju få veta om väninnan kan också så du kan planera lite.
  • KatjaB

    wicky, jo men det borde ju gå ihop, svart vitt och rött torde ju passa ihop. Fin bukett!

    Malin80: vi kommer göra våra själva, fast vi "snor" designen på en av calligraphens kort, tycker de var så fina och det kommer bli mycket billigare att göra själva, och inte speciellt svårt heller. Skriver ut på dator hemma. Ska ha svarta eller kaffebruna enkla kort i tjockare papper och ett lite mindre vaniljfärgat över som vi skriver på. Ett tjockare och ett smalare sidenband knyts fast. Tror de heter espresso på deras hemsida.

  • KatjaB
    Juli100724 skrev 2009-08-15 07:36:51 följande:
    Om man beställer festpogram, får man bara skalet då lr?? Innehållet får man väl göra själv.
    ja, iallafall på calligraphen så får du bara fodralet, sen får du lägga till om du vill ha papper i, och lägga till ännu mer om du vill att de ska lägga in texten som ska vara. Så det blev faktiskt rätt dyrt iallafall när jag kollade.
  • KatjaB

    Kom på en sak nu, jag har ju tänkt ha pumps på bröllopet, men själva vigseln är utomhus, på gräsmatta. Man är ju inte direkt snygg när man försöker gå över en gräsmatta i klackar..
    vad ska man ha istället? kan man ha träskor med klack tex? hittade rätt snygga såna, men dock inte i ivory utan helt vita, eller rosa.. kolla bilder på min blogg får ni se giftassugen.blogg.se

  • KatjaB
    LyckligTjej skrev 2009-08-15 15:08:16 följande:
     

    Ett tips är att beställa tjockare A4 ark från t.ex Panduro och använda dem som skal, blir mkt billigare än att beställa från calligraphen.. ett tips om du vill spara en slant 
    ja, så tänkte jag också.. iallafall om man som vi, inte ska ha något jättemärkvärdigt. Nog för att det var fint med namnen i silver på omslaget men SÅ fint var det inte att om jag hittar papper i samma färg så gör vi det själva istället.
  • KatjaB

    låter som att vi har samma upplägg, vi har vänner som har barn plus att vi själva har barn och vill såklart att de ska få vara med, men att det även ska vara kul för dem.


    LyckligTjej skrev 2009-08-15 18:56:31 följande:
     

    Ja vi har skrivit på våran bröllopssida att barn är välkomna till både kyrka och fest.Men vet inte hur man ska göra med maten till barnen, om dem ska äta samma som vi vuxna eller om man ska servera nåt mer barnanpassat, va tycker ni?Tänkte ordna ett "barnrum" med tv-dvd, tv-spel, ritbord, vilhörna med dynor, kuddar, täcken etc..tror att det blir bra.Min svägerska har barn i 10-17 års åldern och tänkte höra om dem vill agera lektjejer på festen Kommer även att göra särkilda festprogram till barnen.
Svar på tråden JULI - 2010 del2