Inlägg från: F A M E |Visa alla inlägg
  • F A M E

    Ny tråd för alla julibrudar!

    Hej hej länge sedan, här håller vi på att bocka allting eftersom. Jag är helt klar bara smink och håret kvar. Ska till henne snart för en prov test. Sambon väntar på sina kläder som är beställa nu sedn 1 vecka tillbax på sutopia. Barnens kläder är klara bara skorna kvar.

    Väntar på att de sista ska höra av sig om dem kommer eller inte. Dem är ju inte direkt snabba här inte *suck* Så vi kan börja bestämma hur mycket ut av allting de skall vara i baren.

  • F A M E

    Jag vet för fakta att jag inte är en bridezilla, de jag/vi inte hunnit är inte intressant att fixa. Har inga höga förväningar på detta bröllop. Helst hade jag kunnat gift mig i smyg och berätta sedan med en dunder fest för alla. Gillar inte att stå i centrum, men denna dag så måste man ju tyvärr.

  • F A M E

    Ja jösse jag vill nog helst inte räkna veckor
    Har preics hittat en annons här som jag har vissat intresse för hoppas att man får svar om att de finns kvar. Precis vad vi behöver just ju. Älskar att shoppa över nätet, men ogillar väntan tills man får grejorna.

  • F A M E

    Har fått tillbaka våran hindersprövning i torsdag samt papprena på namnbytet så nu ska vi bara betala in summan och vänta och se om dem godkänner allting.

  • F A M E
    20090725 skrev 2009-05-02 07:19:49 följande:
    betala in summan? kostar det? vi har inte betalat någonting!F A M E skrev 2009-05-01 23:54:34 följande:
    Nej inte om man tar den någons befintlig efternamn. Men vi ska helt byta till ett nytt vi har skapat själva. Då kostar de.
  • F A M E

    Stort Grattis Kajsalisa. Skönt att veta att andra ta vid när man själv inga fler vill ha. Nu har vi gjort våran kvot åt Reinfelt & hans regering.

    Helt fantasktiskt hör ni jag har hittat min underkjol och den sitter som en smäck under klänningen min också. Lite fin skystering som min släkting skall göra men de lät som en lätt mach.

    Också har jag hittat nästan alla dukarna jag ska ha till borden också. Nu behöver vi bara låna lokalen lite och provduka med de som finns. Jag hoppas att de blir superbra i slut ändan i alla fall.

  • F A M E

    Tänkte vi skulle vänta med bordsplacerign tills de allra flesta har svarat på inbjudan. Är ju dock ca 15 st kvar men slut datumet är ändock 31 maj. Så dom har ju tid på sig.

    När de bara är 5 kvar kommer vi nog börja med bordsplaceringen, ska inte vara så svårt att få till den. De är ju inte under hela dagen utan bara en liten stund på em.

    Själva festen ska vi börja med så fort jag orkar ta tag i det, dvs så fort som möjligt.

  • F A M E

    Vi kommer att ha änglagårdens musik ut och in.

    psalmerna har vi inte hunnit tittat på ännu.

  • F A M E

    Tjihhooooooooooo gissa om jag är förvånad, min fest klänning är på G vi hade räknat med att den skulle komma i mitten på juni.

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!