• _koko_

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Mrs B - Håller även jag tummarna för intervjuerna!! Kom ihåg att de ska göra bra intryck på dig också, inte bara tvärtom.

  • _koko_

    Liten - Förstår att ni är oroliga, men ni (maken din) har ju henne under total uppsikt nu, och känns det som att ni borde åka in - åk in! Kram!

    Förlåt Frejis, glömde säga GRATTIS till fint vul och inskrivning!! Känns som att du har lite svårt att ta till dig alltihop, och jag FÖRSTÅR det!!! Men den här gången kommer det gå vägen, det är bara att vänja dig vid tanken. Ni ska bli FÖRÄLDRAR!

  • _koko_

    Cicci - På conny stämde ju också låga hjärtljud (varför säger man så förresten, det låter ju som att man hör pojkars hjärtljud sämre än flickors...?!), och faktiskt på de flesta jag känner också.
    Iaf under senare delen av graviditeten, i början verkar ju alla ha rätt höga.

    Är lite fredagshög idag känner jag, härligt!

  • _koko_

    FruLlan - Vet inte riktigt vad jag ska säga ang kille/tjej-problemet, så jag skickar bara en stor blöt och hoppas att du kan få tag i någon att prata med. Fast samtidigt vet jag inte om det löser något att prata om det, känns kanske inte som att det kommer att förändra något. Nä, jag önskar nog bara att du får komma till ro med BARNET till slut, oavsett kön.

    Vet ni förresten vad min sambo köpte igår? Apropå hus-diskussioner...
    En LUFTFUKTARE till vår källare, hur vanligt är det att man behöver det??? Hans gitarrer håller på att torka ut, vilket är jättedåligt. Var på elgiganten först, men där var den flera 100 dyrare än på nätet och skulle kosta 1500 spänn. Så då åkte han till K-Rauta och fick samma luftfuktare för under 400kr! De var billigare från början, och sen fick han den för halva priset eftersom det var en utgående modell, snacka om kap!

  • _koko_

    Telis - Mitt bästa tips är KRISBRUS, som finns på hälsokosten, brustablett som smakar lite svarta vinbär. Den enda brustabletten jag klarar utan att få kväljningar. Brukar ta 2 direkt när jag börjar känna mig förkyld och sen ett par om dan. Funkar bäst om man börjar i tid, när det brutit ut redan är det för sent.

  • _koko_

    Just det, nenne, ni pratade ju b12-brist förut! Jag har ju också det! Behepan heter tabletterna jag tar, och det kan tydligen vara ärftligt, så om din mamma har det är det ju inte otroligt att du också kan vara drabbad?!
    För 3 år sedan hade jag inte ens hört talas om det, nu tycker jag att var och varenda människa omkring mig pratar om det...

  • _koko_

    Åååh, röd solhatt vill jag så gärna ha i min trädgård, de blommar ju på hösten och är sååå vackra! Vilket år som helst, jag fick ju inte ens ner tulpanlökarna i höstas...

  • _koko_

    Långvarig b12-brist kan tydligen orsaka förvirring bland annat. Inget nytt under solen mao.

    Mitt hår var en riktig risbuske när det upptäcktes, torrt, sprött och glanslöst, nu får jag komplimanger av frisören varje gång jag är där.

    Har dock inte hört talas om barnlöshet som en konsekvens, men så har jag inte hört allt heller.

    Återkommer!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare