• _koko_

    Barnkarusellen snurrar vidare

    EA - Päronmuffinsarna kopierades direkt ner för att sparas och testas, lät MUMS!!! Men ganachen, brer man på den efteråt?

  • _koko_

    Telis - Vad roligt att du mår bättre! Men jag förstår precis vad du menar att det är svårt att veta vilket som gjort det. Jag har just nu tvärstopp i magen. Beror det på att jag åt en massa vetemjöl under semestern, eller att jag (omedvetet) stressat på nya uppdraget, eller att jag bara bakat vitt bröd på sistone, eller en kombination av dessa? Antagligen det sistnämnda, men jag åtgärdar ju samtliga (samt tar laktulos), och kommer då inte veta säkert i fortsättningen heller...

    Blä för endocystor! Hoppas den inte växer iaf. Hade missat att du sprayar synarela, ska du göra det hela våren? Klarar du dig från biverkningar?

    Mrs B - Ja, med tanke på hur conny är med större barn kan jag verkligen förstå att malte slår sig ofta, klart han vill göra det storebror kan!

    Här i förorten är det 0-gradigt och snöar, supervackert! Nu måste jag förbereda lunchen, mat beställd om 5 minuter!

  • _koko_

    nenne - Den boken handlar egentligen om endo och kosthållning, eftersom vi med endo ofta har andra problem, med magen tex. Vet inte om den kan hjälpa "vanliga dödliga" också, men jag tar gärna med den nästa lördag? söndag? vilken dag är det nu vi ska bruncha (jag vet att det är den 15e men orkar inte kolla almanackan...)? Och var/när? Det har vi inte ens bestämt va?

    Tack för alla krya på dig, förresten, känner mig redan bättre!

    Lappis - Hur ser kalifornienresan ut, ska ni bila? Vilka städer?

  • _koko_

    nenne - Asså jag gillade ju anglais, men jag förstår att det kanske inte ligger högst på din lista. Men nu vet du ju vilka fejs du ska kolla efter, så det borde vara idiotsäkert vart vi än går.

    Lappis - Snyggt hotell! Såg nästan... svenskt ut i designen.

  • _koko_

    Ah, ok, sambons namnsdag är på lördagen alltså.

    lappis - Låter grymt bra! Mitt tips ang SF är att promenera. Det är en fantastisk stad att promenera i! Och sätta sig i parken vid union square med en kaffe och bara titta på folk... Och promenera över "puckeln" ner mot fishermans wharf... Och ta bussen till heights och promenera, och kika in i alla skumma butiker... *Längtar tillbaka*

    nenne - Jag tar med boken! Ska jag ta det sista progget också? Usch, nu blev jag plötsligt nojjig... Min kusin fick mf efter influensan för ett par år sedan. Jag är bara förkyld och har fortfarande en massa symptom, men lite nojig blev jag allt ändå! Bort! V12+0 nästa söndag...

  • _koko_

    nenne - Nja, helt säkert var det väl inte, men det var ma och bebisen hade dött precis när hon var som sjukast. Och hon var verkligen supersjuk den gången.
    Och eftersom jag bara är förkyld tror jag inte alls att det är någon fara egentligen, det var bara en känsla som kom och gick.

    Piggis - Skönt att det börjar ordna till sig och kul att du trivs så på jobbet! Det gör jag med!
    Filmen du pratar om har faktiskt jag också sett ganska nyligen!! Tyckte framför allt att den var oerhört lärorik, man är som sagt otroligt tacksam för att man inte levde i östtyskland på den tiden...

  • _koko_

    Ja, tack vare julhelgen och sen semester på det har ju de här första jobbiga veckorna gått jättefort! Tur det, för jag är galet less på att må illa, och det börjar faktiskt ge med sig så smått (bara för det sitter jag med en klump i halsen just nu...).

  • _koko_

    Piggis - Jag tänkte svara vadå gå hem igen, jag är ju klar med min föräldraledighet! Men så slog det mig - du menar ju NÄSTA barn. Maj godd, vi ska få syskon!! Herregud, att det ska vara lika overkligt den här gången.
    Tror jag kommer gå hem efter midsommar, eller möjligen i slutet på juli. Beräknad i slutet på augusti. Funderar på om det inte vore skönt att vara två hemma första månaden, och att jag därför kanske jobbar juli också, så kan vi ta FL för varsitt barn under september.
    Men vi får se.

    nenne - Heter din syster också koko? Trodde jag var ensam om det.

  • _koko_

    EA - Ouch! Det skulle krävas mycket champagne för att blidka mig efter något sånt... Jag är tyvärr en tråkmåns som INTE uppskattar såna hyss!

    Mmmm, bubbel.... Får väl hälla upp ett glas julmust då.

  • _koko_

    Åh, lilla kaninen, nä, livet är VERKLIGEN inte rättvist!! Det hade varit fantastiskt roligt att få dela detta med dig. Skräp är vad det är!!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare