Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    Majsis: VAd kul med en till Malin med rött hår!! Här har vi en till!! (jag alltså hahaha)

    Va roligt Grund!! Spännande! Själv letar jag jobb som lärare febrilt!! Men det finns ju bara föskloelärar jobb att söka tyvärr.. hoppas på tur snart!!

    Amor: min sambo tackar för tipsen.. han tycker också att det är kul med lite "inside information"!!

    En fråga till er alla: Kan man ha bruna skor som bröllops skor?? Vi har ju brunt, grönt å vitt färg tema.. å tänker mig då att min klännin är vit, blommorna är vita med gröna stjälkar och i håret har jag murgröna.. Vet ju att det brukar vara vita skor..

  • malinlars

    håller på å vispar grädde.. gott gott.. med det är till min sambos tårta han skall ha med sig till jobbet imorg.. Hans sista dag.

  • malinlars

    AMor: VA roligt att dina släktingar kommer!! Men vilken dålig service.. tråkigt att det skall vara så.. tänk, de 1540kr kunde de få tillbaka, då du kanske skulle åka med dem igen??!
    Det är jag som bor i BAcka.. hade gärna tagit en taxi med dig hem, men jag har dessvärre fått förhinder.

    Majsis: ANtar att du redan har åkt!! Men ha en härlig resa.. har åkt med kielfärjan mängder av gånger.. jättekul.. men det var faktiskt mer rôj förr!! Förra vinter jag åkte var det ett dansband som spelade hela kvällen dit och på resan hem.. *jäsp* reste med mina päron å de älskar den musiken.. så det blev en massa "guldbruna ögon"!

    Astriden: Vet faktiskt inte om den blev god, lasse hann aldrig smaka den.. den gick åt sa han.. Så det tar jag som positivt! Älskar att baka!!
    Jo.. han skall börja jobba på Stensjöhills herrgård, i köket! Jag skall få följa med honom dit den 23/11 å julpyssla, göra godis å sånt.. som sagt älskar å pyssla å baka.. Blir en riktig MAlin kväll!!

    Barba: Antar att du också är påväg på din underbara resa.. men vill ändå önska dig en härlig resa!! Guuud vad spännande..

    Det blir en kväll hemma i soffan.. skall äta korvstroganoff nu.. blir en balja popcorn sen.. hahaha.. Love it!!

  • malinlars

    tänk vad olika det är... här är det min sambo som får ge mig pikar el säga till..

  • malinlars

    nu håller jag på å baka kolakakor.. luktar jättegott här hemma!!

    Synd att jag inte kan komma på lördag som jag från början trodde.. typiskt..

    Frågat förut; Kan man ha bruna skor ist för vita??

    Valkyria: Hej igen, välkommen!!

    Stenbruden: visst är det underbart med bebisar. VAr hos en liten kille som är född 5 veckor för tidigt.. hur liten som helst!! Underbart!!

    Astriden: såna vill vi med ha.. men då spricker vår budget.. har tänkt att alla gästerna skall få varsitt ljus å ställa sig som en allé till vår bil när vi skall åka till hotellet på natten. Det är väldigt mysigt, har varit på bröllop där de gjort detta & sjungit en jättefin sång..

    Barba: Låter ju helt underbart! Grattis!!

  • malinlars

    Ja kan liksom inte bestämma mig.. FÖr det är ju ur snyggt med vita skor!! Hmm.. får tänka lite till å se om jag hittar snygga bruna skor..

    Jo ja.. jag bakar ganska ofta!! :) Love it! Just nu bakar jag till på lördag, min systerdotter skall döpas. Skall baka fyra sorter till å 5 tårtor.. måste börja i tid!!

  • malinlars

    såg precis på AFV på kanal 5.. en massa bröllopstårtor som välte å brudpar som slängde tårta/tårtbitar på varann.. såg väldigt roligt ut.. men det är tur att man inte har den traditionen här!!
    Tänk vad hemskt om tårtan välter..
    Men jag skrattade så tårarna rann..

  • malinlars

    mrsD: ja vi har brunt, grönt å vitt tema.. tänkte ha vit klänning, vita tulpaner som bukett å murgröna i håret.. men hade inte tänkt ngt annat brunt.. hmm.. kanske är snyggare då med vita skor??

  • malinlars

    ja det är nog bäst tror jag!! Litar inte riktigt på att npgon kan köra försiktigt.. dessutom så slipper man väl stå för kostnaden om de själva skulle göra ett misstag, så att säga..

  • malinlars

    Har själv arbetat på konditiri.. vi hade en "kyl" för bröllopstårtor.. en stor frigolit grej som man satte runt tårtan på ställning,, så var topptårtan i en kartong som man kunde ha i kylen.. fråga om de ha ren sån. Den ahr handtag å spännremmar.. väldigt bra.. om lokalen har ett kylrum kan ju den stå där..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008