Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    jag o min sambo skall på mässan på söndag. Har inte sagt till min vänninna att jag gärna vill ha henne till min tärna.. hahah.. är lite sen kanske?? Min sambo kan inte riktigt bestämma sig.. vill vänta på honom.. eller är jag helt ute o cyklar.. kanske skall berätta å fråga henne iallafall... hmm...

  • malinlars

    skönt att höra att man inte är sent ute!!
    Ja man skall verkligen vara nöjd å glad för det man planerar.. framförallt stolt.. för det är ju ett himlans meck med det hela.. Amor har ju väldigt roliga idéer med atteralijer som jag inte äns har tänkt på.. hahaha.. man kan verkligen planera ett bröllop i säkert 10 år..

  • malinlars

    ni verkaar ha haft gôr kul ju!! Somnade kl 21:00 framför tv hemma hos min syster. de skulle åka till Ullared 05:30 idag så jag skulle vara barnvakt. Hänger definitivt med nästa gång.. min m2b också..

    Längtar så till imorgon.. är så roligt att få "göra bröllopssaker" med sambon.. riktigt mysigt tycker jag. Hoppas att det blir valuta för pengarna.. 100kr i entré räknar jag iaf att det är mycket saker att se och uppleva. Skall någon gå på seminarer? Min sambo är inte så sugen på det.. men det är ju bara på 30 minuter..

    Vi skall äntligen börja med våra inbjudningskort imorgon också. Hoppas bara att det går bra.. man har ju en bild i huvudet..

  • malinlars

    Mässan var okej. Mycket var det.. men det blev lite jobbigt till slut när alla ville att man skulle handla av dem & de gav oss en massa brochyrer.. har hur mycket sånt som helst här hemma nu. Men hittade min ring!!! Var inte alls som jag hade tänkt mig, men när jag såg den idag så kändes det helt rätt. Guld ring med 9 briljanter på rad "i" ringen.. innan ville jag ha stenarna "utan¨på" ringen.. om ni förstår.. Skall köpa den i slutet på månaden tror jag..

    Blev inget inbjudningskort makande idag.. blev lite ont om tid å vi båda var trötta efter mässan!

    Vi fick en tjock tidning från bröllopsmagasinet.. i entré priset.. det tyckte jag var bra!!

  • malinlars

    annroger:välkommen!!

    Ja det är underbart att hittat ringen.. har dessvärre ingen bild. Det var en ring med 9 briljanter i rad. Ringen kommer att bli i guld, bankad som våra förlovningsringar är. De hade ett mässpris på 3900kr.. vilket jag tycker är väldigt billigt!!

  • malinlars

    precis Panduor har en bok som handlar om just inbjudningskort å annat till bröllop. Köpte den när den kom ut i våras.. kunde inte hålla mig.
    Vi skulle börjat med våra kort igår.. men tiden räckte inte till tyvärr.. får börja snart, tar nog sin tid. Har aldrig gjort detta förut, så det skall bli kul att få testa...

    MrsD: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Ät mycket tårta.. såå gott..

  • malinlars

    va ni skriver.. va roligt att läsa!! Vilka fina grejer ni har gjort.. herregud vad långt ni har kommit.. Vi har sagt att Värdparen skall göra häftena.. det ända vi skall ha koll på är info om gästerna och några bilder på saker som symboliserar mig & Lars..

  • malinlars

    Fredag 2/11
    BRYGGERIET kl 19:00

    Stenbruden
    Astriden
    mrsD
    Barbabruden
    Amor Eterno
    Majsis
    malinlars

    I be there!! Kul

  • malinlars

    va kul med ny här i tråden!!

    vi är båda 25 år, har fyllt nu i år. Kommer att bjuda ca 70 pers. Lagom många..

    Ja längtar efter att få se min klänning. undrar när hon ringer.. tänker på den och Dagen varje dag.. minst 10 ggr el nåt. Man längtar ju så man nästan spricker.. å i nästa sekund tänker jag att det är ju bara en enda dag i ens liv.. men det är ju den udnerbaraste.. tills man får barn kan ja tänka!!!

  • malinlars

    Vilken härlig dag det har varit idag.. synd att man spenderat mestadels inne.. men men.. Känns som om vi inte kommer någon vart med planerinegn.. det står liksom stilla... måste ta å göra något varje helg tror ja.. annars blir det nog väldigt steressigt mot slutet!!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008