Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    stenbruden: TAck för tipset med färgerna. Har själv tänkt så vid dukningen att inte ha de mörka färgerna i "basen". Men inbjudningskorten är det nästan tvärt om. Älskar den mörka bruna & görna ihop.. kan inte hjälpa det liksom..
    Mkt bra länkar.. super!!

    Barbarabruden: Herregud!! 20000kr.. Det är ju inte sant. Vi har hittat en som tar ca 3000Kr. Då får man alla bilderna på Cd både högupplöst & webbanpassat. Han är nog med oss i 2-3 timmar Tror ja. skall ha möte den 7/10.. Men jag har en annan som är mycket billigare än 10000kr. www.fotografcecilia.com Maila henne att du vill ha info om bröllopsbilder, så skickar hon ett brev med All info.. Smidigt!!

    Tårtan ja.. Tänkt mig en vit tårta med banan grädde och vanilj kräm i.. vanligt enkelt å gott. Med en krona på toppen, som min bortgångne mormor har virkat o stärkt. Hon har alltid sagt att den skall jag ha i håret den dagen jag gifter mig. Dessvärre är den jättestor! Så det ser alldeles för konstigt t i håret.. tyvärr. Men då hedrar jag hennes minne genom att sätta den på tårtan ist.. med murgröna hängandes ner.. tänkte jag..

    OSA vill jag ha till båda våra föräldrar, men lars han tycker bara till ena.. skall börja göra inbjudningarna snart. Tänkte skcika ut dem i Januari..

  • malinlars

    VI skall ha möte efter nyår också.. Men vi har tänkt oss en liten skummad sparrissoppa med en halstrad pilgrimmsmussla på till förrätt. Fisk el kyckling till varmrätt med några härliga primörer som är knapriga men ändå kokta. Till efterrätt är jag inne på en GÔR god chokladtårta som min sambo har el hade på sitt jobb (han e kock). Hur god som helst. Tänkte att om man har fisk så är det ganska gott med en smakrik efterrätt, då fisk (kokt) är ganska "lätt" i smaken.. om ni förtsår vad jag menar!

  • malinlars

    emblis79: Välkommen! Vi skall också gifta oss i sankta brigittas kapell!! Jag ringde 2 Juli 07:40 för att boka till 7 juni 08!! Skönt att höra att fler gör så. Kännde mig lite dum först, men vi vill ju ha kyrkan & den är ju såå populär vad jag förstår. Det är min drömkyrka också & blev väldigt glad när min sambo (från söderköping) tyckte om den också!!
    Va långt ni har kommit i planerna, visst har vi planer, men inte mycket bokat ännu!

    stenbruden: Vi tänkte ha såpbubblor ist för ris. Det är så himlans vackert!!

    Kom jag in när alla har gått kanske??

  • malinlars

    emblis: NEJ NEJ.. du har lika stor rätt som vem som helst att ha den kyrkan! De tar en avgift på 200kr (billigt) för dekorationer, ljus, kantor & vaktmästare. Präst tar du med från den församling du bor i, eller om du känner ngn. Man får inte ha ngn från ngn frikyrka om jag förtod dem rätt. Vi känner nämligen en pastor inom pingskyrkan, men det gick inte. De talar om allt detta när du ringer! Ring när du tänkt!!!

    Vi skall ha festen på Aschebergska eken.. hisings-backa... ganksa långt ifrån kyrkan, men vi skall fottas efter vigseln så det är bara bra. Så får gästerna när de kommer fram gå en tipspromenad, med frågor om oss är det tänkt..
    Vart skall ni ha festen? Novhotel?? Sjömagasinet skulle vara häftigt om man hade de pengarna!!!

  • malinlars

    emblis: ja har du tur som jag hade så är de vid telefonen då!! Chansa gjorde jag! Tror att de har samma för alla. Men du kanske har tur att ingen annan önskar just den dagen. Det är ju en populär kyrka å många bröllop på samma dag. Det är nackdelen tycker jag. Att det blir "trångt" mellan vigslarna, stressigt kanske å lite "kö-aktigt" med gästerna.. Men men.. kyrkan är vacker å ligger vackert!! Det väger upp!!

    Ja tipspromenad är roligt tycker jag själv! HAr också tänkt att våra värdar skall ordna med detta!

    Vi skall träffa en fotograf den 7/10. Hoppas att det känns bra. Vill gärna träffa å prata innan. Är inte direkt fotomodell, alltså van vid kameror. Vill då känna mig bekväm med fotografen!! Vart skall ni ta era bilder.. skulle behöva lite tips. Klippan är ju rätt mysig med vattnet.. man kan ju rikta kameran på ngt fint som bakgrund kanske??

  • malinlars

    ja e också med på stenis idé.. Va roligt!!

    Vi skall nog åka lomisine.. har aldrig gjort det förut!!

  • malinlars

    vi skall förresten låta tre av våra vänner sjunga "Du är allt".. det är sonja aldén som sjunger & shirley clamb som skrivit texten.. kommer strax med texten!!

  • malinlars

    Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt.
    Du är den som får mej minnas, alla drömmar jag har glömt.
    Du e den får mej hoppas, du e den som får mej le.
    All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.

    Du är där när ingen ser mej, du är där när stormen yr.
    Du är där när natten skrämmer, du är där när dagen gryr.

    Jag vill alltid ha dej nära, när som åren läggs till år.
    Vad livet vill oss lära att framtiden e vår.

    När som klockarna har stannat , o tiden tycks stå still.
    När man inte vågar säga , det man längst i hjärtat vill.
    Då ska vi ta varandras händer, då ska vi minnas denna dag.
    Och förstå vad som än händer,är det alltid Du o Jag

  • malinlars

    LindaochLinus - 17 Maj, S:t birgittas kapell
    Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    BarbaBruden- 10 Maj, Masthuggskyrkan
    stjärngudinnan- 5 juli, Kungslena kyrka
    Joji - 12 Juli, Onsala Kyrka
    malinlars- 7 Juni, S:t birgittas kapell

  • malinlars

    valkyriana: Ja visst är den fin!! Kan liksom inte höra den utan tårar i ögonen. Får höra på den en massa så jag inte står å bölar där framme..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008