• malinl­ars
    Äldre 10 Sep 14:35
    284255 visningar
    2833 svar
    2833
    284255

    Göteborgsbrudar 2008

    Jag skall också gifta mig i Juni nästa år. Bor i Backa. har inte läst era tidigare inlägg, men vilka kyrkor skall ni gifta er i? Vi har bokat sankta birgittas kapell, vid klippan. Underbart fin. Vi ville inte ha Backa kyrka nämligen..

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 15:24
    #69

    Tabiato: TAck. Ja min m2b heter Lars Så då e vi två backabor som planerar bröllop.. Kul
    Jag är Lärarstuderande & går sista terminen nu.. äntligen!! Hkk & Samhällskunskap är mina ämnen. Själv?

    stenbruden: Vi skall gifta oss den 7 juni kl 15:00. Festen har vi bokat på Aschebergska Eken i Hisings-Backa. Hur billigt & bra som helst!! Kyrkan ligger vid Klippan, ovanför Sjömagasinet.

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 15:27
    #70

    Jag & min sambo är båda 25 år & ingen av oss hinner fylla 26 innan bröllopet. Jag fyller 10 dagar efter..

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 15:33
    #73

    bröllop gbg: Ja dryck får man ta med sig till en avgift av 50kr/kuvert. Vad gäller mat så har de eget kök.. så jag tror inte att man kan ha egen mat med sig. Men det är billigt! Tror att det dyraste med 3 rätter kostar 300kr/kuvert. Då ingår ALLT! Personal, städ, dukning U name it!! Man får vara med hur mycket man vill & bestämma, duka & dekorera. Man kan göra allt själv också.. men maten är jag osäker på.. ring dem. 031-551714. De är väldigt tillmötesgående!! Är väldigt glad att jag hittat det stället!

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 15:35
    #74

    Tabiato: Jag är född i Göteborg, men också bott i STenungsund & Norrköping. Men längst period i Gbg. Vart skall ni viga er??

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 15:42
    #77

    www.gbgcatering.com
    Här hittar du lita bilder och information. De har ute terass med stolar & parasoller & man kan använda deras grillstuga till bar.. SKit bra!

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 15:52
    #82

    stenbruden: Jaha. Kul. Ja det blir verkligen "firar" helg

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 17:33
    #90

    Stenbruden: Tipspromenad med frågor om er är en jättebra idé tycker jag. Var själv på ett bröllop å alla tyckte det var jättekul. Den som vann, vann en middag hos brudparet.. (vilket brudparet själva inte visste ngt om.. )

    Linda: Gick in på er bröllopssida.. vad mycket gjrejer ni redan har planerat.. är imponerad!!! Känner mig lite efter faktiskt! Vi har bara bokat kyrka & lokal. Fixat värdpar & köpt tyg till klänningen...

    Jaa.. vi funderar på att åka till Island. Vi båda tycker att det verkar mysigt & mycket att se.

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 20:13
    #94

    Linda: Vi hade tänkt att gifta oss i Söderköping, då min sambo är därifrån. Men iom att vi nu bor i Gbg tyckte vi det blev lättare, med planering framförallt, att vara här.
    Jag har alltid velat gifta mig i den kyrkan, dör att den är så otroligt vacker utanpå (hade aldrig tidigare varit inne). Vi åkte dit en kväll när det var konsert & bestämde oss med en gång!!
    Den är verkligen populär, sägs att det är Sveiges populäraste vigselkyrka. Vi bokade direkt på morgon när de "släppte" tiderna för juni.. kände att vara i god tid så att man får kyrkan!!

    Tyvärr.. för jag väl säga.. är att det är så många vigslar där att man bara har 30 minuter (ungf) i kyrkan. Vet inte hur d blir med gästerna om man kan stå utanför.. för gratulationer å så.. hur tänker ni där?? Eller det kasnke bara jag som tänker för mycket...

  • malinl­ars
    Äldre 10 Sep 20:57
    #96

    Jag känner det samma... om du har ngn bra idé el bra info kan du väl berätta om du ringer!
    De kasnke har något för att det inte skall krocka.. ja menar det är ju inte första året de har vigslar..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008