• Monken

    7 Juni 2008-brudar

    Här kommen en egen tråd för oss som ska stå brud 7/6-08! Denna fantastiska dag som närmar sig så sakteliga... :)
    Jag längar!!

  • Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar
  • Monken

    Nu har jag, efter mycket letande, hittat en bild på hur min klänning nästan ser ut. Det finns inte en enda bild, så jag ska gå förbi butiken i morgon för att fråga om verkligen sagt rätt märke och nummer till mig. Klänningen på bilden är en Modeca nr 4013 och brudklänningsaffären sa att min är en Modeca nr 2073. det som skiljer på min och den på bilden är att mina axelband inte är sneda utan de går mer rakt upp på axlarna.

  • malinlars

    Vilken vacker klänning!! Vi har ju samma smak.. stilrent & inga onödiga paljetter el så.. Ser ut att vara jätte dyr.. var den det? va kul det är när man hittar Den! Jag blir lite nervös ibland när jag tänker på att den inte är färdig & jag vet inte Hur det kommer att bli när den är klar. Jag får tankar som; Hon kanske bara säger att hon kan sy den eller hon syr helt fel så att draperingen kommer åt fel håll.. hmm.. får nog ta o tänka på annat!!

    Vi köpte papper till inbjudningskorten. Brunt, Grönt & vitt. Några stämplar, ett med hjärta osm det står "vi gifter oss" runt så att det bildar ett hjärta ( förstår du?? hmm lite krånglig förklaring kanske ) en stämpel med ett gulligt brudpar å några julstämplar.. inför julkorten.. Var riktigt kul.. roligast var ju att Lasse följde med å hade åsikter.. det tycker jag är väligt roligt & mysigt!
    Köpte en skärmaskin också. SÅ att det blir raka kanter. Gjorde en prototyp av inbjudningskorten iförrgår.. hoppas bara att det kan bli lika bra "på riktigt" sen.. hahah..

  • Monken

    Vad mysigt det låter!! Jag kan tänka mig att om man gör saker och ting själv tar det säkert längre tid än man tänkt sig från början. Vi ska lämna iväg på tryckning, men sen ska vi klippa och klistra lite själva.

    Klänningen var lagom dyr, 5500:- Min mamma betalar klänning och det som hör till. Jag har säkert skrivit det tidigare, men det känns verkligen jättebra att få en så minnesvärd present!

  • Monken

    Jag var inne i "min" brudklänningsaffär idag för att fråga om de verkligen sagt rätt modell och nummer till mig, och det hade de gjort. Det är bara så att det inte finns någon bild på just min klänning... typiskt!

  • malinlars

    HAr hittat en så fin låt!! FÅr fjärilar i magen å tårar i ögonen så fort jag hör den!! Sonja Aldén- Du är allt. Herregud. Vill att våra kompisar skall sjunga denna på vigseln.. men frågan är om man klara det!! Är så löjligt känslig!!

  • Monken
    Ja, under själva vigselakten kommer man nog att ha tårar i ögonen mest hela tiden.
  • malinlars

    hallå där.. hur går det med planerandet???
    Vi har nu bokat fotograg också.. Beställt en ring.. så det börjar att bokas av en del.
    Ska börja med inbjudningskorten snart.. hade jag tänkt..

  • Monken

    Hej!! Jo, det har varit lite lungt på den fronten några veckor. Vi har dock just nu ikväll pratat om huruvida vi ska fotas före eller efter vigseln. Hur ska ni göra? Jag har också kikat på en del ringar, det finns lite bilder i mitt galleri -vilken tycker du är finast? Jag har en massa gammalt arveguld i rött guld som jag ska låta smälta ner till min vigselring som ska vara i vitt guld.

  • malinlars

    VI skall fotas under vigseln o efter är det tänkt. sambon skall inte få se mig förrän vid altaret..

    Min ring är väldigt lik den andra ringen i silver med stenarna på en rad. Den tycker jag är fin.. Men jag gilalde också den översta silverringen.. Kul att få återanvända å få ha det med sig hela livet!!

  • Monken

    Ja, det känns verkligen bra! Den översta ringen (i vitt guld) är den jag för närvarande tycker bäst om, fast den kommer i så fall inte att vara kantig, utan mer rund i kanterna som min förlovningsring är.

    Vad fin klänning det är på bilden! Det är den du ska ha antar jag?

    Jag hade från början tänkt att min blivande inte ska få se mig innan vigseln heller, men rent praktiskt tror jag att det är lättare om vi fotas före...

Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar