• Monken

    7 Juni 2008-brudar

    Här kommen en egen tråd för oss som ska stå brud 7/6-08! Denna fantastiska dag som närmar sig så sakteliga... :)
    Jag längar!!

  • Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar
  • malinlars

    var och skulle kolla på papper idag till inbjudningskorten... men två av dem affärerna som är specialicerade på Hobby typ, ingen avd em hade brunt & grönt papper. De hade i lite ljusare nyans än vad jag vill egentligen ha.. men jag får väl titta vidare.. känns lite deppigt då jag trodde jag valt vanliga färger i temat.. typiskt

  • Monken

    Ja, visst blir man besviken när man inte hittar det man har tänkt sig! Vi hade tänkt att titta på papper häromdagen, men det blev inte av. Tur att det finns gott om tid kvar!

  • malinlars

    Ja det är väldigt tur d!! Jag har nu bokat tid till sömmerskan.. skall åka till henne 29/9. Hur spännande som helst.. har lagt in en bild på mitt galleri... men vet inte om det går att titta. Vet inte hur man får den allmän på min sida.. hmm.. Vet du?? Alltså hur man kan få bilder att synas när man kommer in till min sida?

  • Monken

    Vad spännande att åka till sömmerskan!! Det här med bilder, det finns en ruta man kan kryssa i när man laddar upp bilden, att man vill att den ska synas i det allmäna bildgalleriet. Då syns den för andra, men om jag har fårstått det rätt ligger den gå även med under fliken "gallerier". Jag har inte laddat upp någon bild ännu, det känns konstigt att den samtidigt hamnar i galleriet där alla då kan se...

  • malinlars

    ja, den rutan såg ja.. hm.. jag känner lite likadant. Tänkte sätta dit min bild på klänningen, var ngra som ville se den. Kan ju alltid ta bort den efter ett tag!!

  • Monken

    Fast nu har jag kollat lite, när man går in på sin egen sida finns det en rubrik ute till vänster som heter verktyg, under den finns det inställningar. Där kan man ställa in om man vill att alla övriga ska se bildgalleriet. Jag har en bild där på mig och min m2b som jag tror kan ses av allmänheten, men den finns inte med i det allmäna galleriet. (känns som en något rörig beskrivning, men du kanske ändå förstår vad jag menar...)

  • malinlars

    TAck.. nu hittade jag.. Tänk att det kan va så svårt.. nu finns en bild på mig och min m2b & min klänning.. iaf så som jag vill ha den. Men det skall vara rakt ovanför bröstet..

  • Monken

    Ja, det var en fin klänning!! Jag funderade på om jag skulle ha axelbandslöst eller inte, men kom fram till att jag ändå ville ha axelband.

  • malinlars

    Ja, axelband är snyggt! Det finns så himla många klänningar som är vackra egentligen! Jag bestämmde mig för att ta den klänning som jag först fick fjärilar i magen av!!
    Jag var på stämpel & scrapbooking mässa idag. Jätte kul! Hittade precis det jag ville ha. Nu gäller det att jag gör ngt bra avd et också!1

  • Monken

    Ja, precis så tänkte jag också med klänning. Den som kändes rätt på en gång, den köpte jag.

    Vad kul det låter med "pysselmässa" vad köpte du?

    Jag har suttit en hel del vid datorn den här helgen och kikat på lite olika ställen i Thailand som vi kan åka till sen på Resan. Man blir ju helt yr av allt utbud som finns. Vi har aldrig åkt österut, bara i europa och västerut tidigare, så hela Thailand är helt nytt för oss...

Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar