• Monken

    7 Juni 2008-brudar

    Här kommen en egen tråd för oss som ska stå brud 7/6-08! Denna fantastiska dag som närmar sig så sakteliga... :)
    Jag längar!!

  • Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar
  • malinlars

    Såg dig inne på tråden Göteborgsbrudar...

    Har blivit förkyld mitt i allt.. har inte riktigt tid till att vara sjuk. Går sista terminen på lärarhögskolan & har en massa å göra.. *suck*

    Ja skulle ju ha gått på stan denna vecka å fixatmed papper till inbjudningskorten.. men det orkar jag inte... jag har nämnligen praktik i 5 veckor from nästa vecka & är då inte i stan.. men jag får nog ta mig till stan iaf.. KÄnner att inbjudningskorten måste fixas ganska snart.. iaf så man vet hur de skall se ut & man bli 100%,.. eller iaf 89% nöjd..
    Vi tänkte skicka ut dem i början av Januari.. hur tänker ni??

  • Monken
    Ja, jag skrev lite där inne... sen har Juni-tråden också blivit liite aktuell igen.

    Vad trist att du blivit förkyld! Men det är ju lite typiskt att man blir förkyld just när man inte har tid och allt är stressigt.

    Vi ska titta på papper till inbjudan nån dag, har funderat på att skicka ut dem i mitten av februari. Det vi däremot "redan" har gjort är att boka bröllopssvit!!! Har varit inne i stan och kikat på lite olika alternativ och föll som käglor för Hotell Diplomat, så vi bokade.
    www.diplomathotel.com/

    Har ni funderat på hotellrum?
  • malinlars

    Va fint det ser ut!! Härligt. Nej vi har inte tänkt ut ngt hotell ännu. Men jag skulle vilja bo på HOtell Eggers i göteborg, men där arbetar Lars.. så han är inte så pigg på den idén. Det kan jag förstå. Men det är ett helt udnerbart hotell, med jättefina rum med olika inredningar i. Personligt & mysigt. Även om det ligger mitt i stan vid centralen så är det underbart!

    VI tänkte också först skicka ut inbjudningarna i februari. Men då vi har många långväga gäster så tänkte vi att de skulle behöva mer tid på sig att ta ledigt osv... Faktiskt mer än hälften är långväga ifrån.. har inte riktigt reflekterat så mycket över det förrän nu. Kanske skall kolla upp lite bra hotell & vandrar hem o dyl.. Tänk va man kan komma på så här på BT

  • Monken

    Ja, visst är BT bra!! Jag har fått massa nya ideer som jag inte tänkt förut. Tur att vi har lång tid kvar innan saker och ting verkligen måste bestämmas. Tex detta med val av blomma och färger i brudbukett... jag kommer på något nytt nästan varannan vecka känns det som. Surfade runt häromkvällen på lite olika sidor med buketter...

  • annamagnus

    Hej! Vi har också bestämt oss för den 7/6 2008! Vi har bokat kyrka och festlokal! Har tittat och bestämt oss för inbjudningskort och festprogram men inte beställt än. Vi tänkte nog oxå skicka ut inbjudan i feb nån gång...Har ni planerat mat än? Där är vi nu...

  • Monken

    Välkommen hit, vad kul!!
    Vi har bokat ett värdshus med mat och allt klart. Lite med reservation från dem att de ändrar till nästa år, men troligen blir det Rödbetscarpaccio med tvärnöskinka & chevrècrème till förrätt, fläskfilé med grillad aubergine & zuccini och paprikasås till huvudrätt, sedan Crème brulée med Cointreau- & myntamarinerade jordgubbar till desert... visst blir man hungrig när man läser menyer

  • malinlars

    annamagnus: Välkommen! VA roligt att det är fler som gifter sig då. Vart skall ni gifta er?
    Vi har bokat kyrka & lokal. Skall boka ett möte med festlokaen i januari och diskutera maten. Inbjudningskorten skall vi göra själva... har vi tänkt iaf.. får se hur mycket tid man har över till d.. Men det är vår tanke iaf. Festprogrammet skall våra värdar,toastmaster & toastmadame el vad ni vill kalla dem, göra.

    Monken: Ja blir jättehungrig!! Har precia ätit chips.. lite dålig samvete.. men gott var det hihi

  • Monken

    Ååå, chips... jag planerar att gå ner ca 10 Kg innan Dagen B. Jag har redan börjat och det går rätt bra, men det är ju såå mycket godare med onyttig mat än den nyttiga! Jag kommer att tillåta mig själv lite onyttigt mellan varven, men inte så ofta. Och så har jag börjat gå till tunnelbanestationer längre bort... och så. Jag ska lyckas!

  • malinlars

    Klart att du gör!! Jag lyckade gå ner 10 kg på 6 månader. Åt enligt viktväktarna och tränade på friskis.. en riktig svensson var ja.. Men det fungerade på mig.
    Men man måste unna sig! Har gått näring & hälsa nu på universitetet och varje dietist jag har mött säger samma sak. "Man måste kunna unna sig 1 gång i veckan, men det gäller att hålla sig till det"..

Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar