• Monken
    Äldre 22 Aug 21:45
    10307 visningar
    94 svar
    94
    10307

    7 Juni 2008-brudar

    Här kommen en egen tråd för oss som ska stå brud 7/6-08! Denna fantastiska dag som närmar sig så sakteliga... :)
    Jag längar!!

  • Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar
  • maline­va
    Äldre 22 Aug 22:31
    #0

    Har också vänner som är duktiga på smink o så. en nära vän är frisör så hon är given på håret och en annan vän skall göra mina naglar och sminka mig.

    Kruxet med mitt val av tärnor är att jag har tappat kontakt, eller vi glider mer och mer ifrån varann, vilket gör att jag känner mig osäker på om hon vill. Samtidigt kan jag tänka mig att min storayster, som jag är nära, är tärna.. men jag kan ju alltid ha henne som gudmor.. Min tredje vän, som är nära och min frisör är också ett val..
    Hmm.. Jag hoppas bara att min sambo kan välja sin stoebror, så blir det lätt för mig.. så tar jag också mitt äldre syskon.

    Som ni märker har jag ett dilemma. Men Gönilla sa ngt bra; låta dem vara med under hela dagen! Bra tips. Det kan ju bli hur mysigt som helst!

  • Monken
    Äldre 22 Aug 23:16
    #0

    Min frisör ska göra mitt hår, men sminket tänker jag nog göra själv tror jag... Jag har blivit sminkad en gång och det kändes verkligen inte som jag när jag såg mig i spegeln. Vill absolut inte känna så den dagen!
    Vi försökte hålla ner budgeten till en början, men nu får det rulla på. Vi kommer nog att bli totalt 50 st tror jag, men summan trillar iväg i alla fall. Vi sparar så mycket vi kan och resten får lösa sig då.

  • Gönill­a
    Äldre 23 Aug 07:38
    #0

    Malineva: Tror att det viktigaste är att man ger folk en meningsfull uppgift. Jag har också tappat kontakten lite med min tilltänkta brudtärna eftersom vi lever så olika liv just nu. Jag har fått barn och umgås mycket med andra som har barn i samma ålder. Jag har dessutom flyttat ut på landet. Hon bor fortfarande i stan och jobbar mycket. Men vi har fått bättre kontakt nu i och med att jag frågade henne om hon ville vara tärna. Hon sa att hon var förvånad och att hon var lite besviken på att jag var dålig att höra av mig. Så pratade vi igenom en massa och nu känns det jättebra.

    Den andra tjejen blev överlycklig över att få det hedersamma hår- och make-up uppdraget. Så fick hon också känna sig betydelsefull. Alla som kommer att tillbringa förmiddagen med mig i sviten, vilket är ca 7 personer, kommer förhoppningsvis att känna sig utvalda.

    Men visst är det alltid safe att välja syrran förstås. Då kan ju ingen bli ledsen. Ett alternativ är ju att inte alls ha en tärna utan att ge alla nära vänner ett uppdrag. Så gjorde en kompis till mig på det senaste bröllopet jag var på och det tror jag vart mycket lyckat. Mitt uppdrag var att koreografera bröllopsvals. :)

  • maline­va
    Äldre 23 Aug 17:56
    #0

    Har precis pratat med min vän som skall gifta sig på lördag. Jag skall vara toastmadame.. hur kul som helst!! Hon är verkligen nervös & har mycket att göra innan lördag. Det är nog bra om man redan nu fixar mycket! Så man slipper stressa runt bröllopsveckan!
    Ser verkligen fram emot att gå på någon annans bröllop innan ens egna. Man får ju lite tips & idéer under tiden!!

    Gönilla: Ja, jag får nog ta mig en funderare och känna efter. Det finns ju som sagt att göra inför & under bröllopet. Tack!! :)

  • maline­va
    Äldre 23 Aug 19:44
    #0

    Tycker ni att man skall tänka på vad blommor symboliserar? Ni vet sånt där som ibland står i veckortidningar om vad färger på blommorna betyder??

    Jag skall nämligen ha Vita liljeblommande tulpaner, vilken jag velat ha sen lääänge... Men har läst att vita blommor betyder olycklig kärlek.... :(

  • Monken
    Äldre 23 Aug 19:51
    #0

    Äsch, det gör det inte alls! Det finns massor med brudar som har vita buketter, jag har sett många bilder på jättefina buketter som är vuta. Jag och min m2b ska precis iväg på bio, men jag kan lägga in länkar på otroligt fina vita buketter sen om du vill!

    Jag planerar (just nu) att ha vitt och ljusrosa i min bukett.

  • maline­va
    Äldre 23 Aug 19:53
    #0

    Skönt att höra!! Tack! Ha en härlig biokväll!! :)

  • Gönill­a
    Äldre 24 Aug 07:58
    #0

    Jag är också lite sugen på en stilren bukett som går i vitt och grönt. Kanske med liljekonvaljer, antikvita rosor (heter det champagnerosor va?) och murgröna. Vad tror ni om det? Jag tänkte att jag skulle dekorera lokalen med murgröna för att jag tycker om det och för att svärisarna har så mycket att plocka av på deras tomt.

  • maline­va
    Äldre 24 Aug 08:34
    #0

    Gönilla: Tycker att det låter jättefint! Har också tänkt ha murgröna på borden, så även i håret litegrann. Vårt färg tema är nämligen brunt, grönt & vitt..

  • Monken
    Äldre 24 Aug 09:58
    #0

    Här finns det många vackra förslag på buketter av alla de slag!

    www.bernzonsblommor.nu/brollopsgalleri.asp

Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar