• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Så var det dags för ännu en tråd.
    Skriv på !!!

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5
  • Kärleksfeber

    MysEtt: Jo du förstår att halva min släkt kommer därifrån och jag har bott därute när jag var yngre. Det kändes som att jag ville tillbaka nu när vi fick barn. Det är en underbar plats att bo på och har man barn så kan man knappast bo bättre. Blir till att pendla nu vilket inte är lika kul ;)

    Pyssetroll: Hej på dig! Jag var på mitt första "möte" i fredags på ateljen där jag ska sy upp klänningen. Jag tror det blir himla bra!! Tjejerna där verkar ha koll på grejerna. I morgon ska jag gå till Gårda textil och kolla på tyger. Inbjudningskorten är inte påbörjade men jag har allt som behövs. Ska bara vänta på att mamma som ska hjälpa mig ska komma hem från Thailandet. Det blir jädrigt dyrt det här kalaset har jag kommit på. Usch, det var inte alls meningen från början.. Får jobba hårt nu i sommar för att kunna betala av eventuella lån från föräldrarna. Ska föresten på anställningsintervju på en annan anvelning på Sahlgrenska på onsdag. Nu händer det grejer.. eventuellt nytt jobb, flytt om två månader och bröllop. Det är bara att bita ihop. Klart ni ska komma och titta i kyrkan när vi gifter oss! Jag kommer och kollar på er om jag kan också.. himla kul!!!! Ska vi inte ta och ta den där fikan nu snart då??? Jo det tycker jag!

  • TezzAmore

    sommarbrud07: Vi har pratat om att skicka ut inbjudningskorten sista dagarna i Maj, så alla har fått dom till början av Juni. Skickar man dom senare är risken att folk gått på semester då... Sedan vill man ju inte skicka dom alldelles fööör tidigt så att folk glömmer att svara... fast vi har inte bestämt hundra än hur vi ska göra. När ska ni skicka dom?

  • MissPhoenix

    Godmorgon allesammans! Nu har vi kommit ännu en bit på vägen då det gäller bröllopet. Disskuterade igår "bröllopsnatten" och fick då svaret av min blivande att han ordnar det som en överaskning till mig. *NYFIKEN* Nu vet jag av erfarenhet att han är väldigt romantisk - bl.a har han ordnat små weekends på hotel gothia i deras sviter och skickat blombud till jobbet m.m Så det blir nog bra. Dessutom bestämde vi att min pappa ska lämna bort mig och att vi - jag och jocke inte ska ses på hela dagen innan bröllopet utan först ses ikyrkan.
    känns som om det äntligen börjar att hända något.

  • sommarbrud07

    TezzAmore
    Kommer vara tidiga, riktigt tidiga.. har tänkt att skicka dem ganska snart.. i början av mars..

    Kommer visserligen att skicka med en kylskåpsmagnet med en bild av oss och ett meddelande med "Bröllop 25 aug" och osa datumet..
    många som bor så långt bort, så dem verkligen hinner planera att de kan komma.. och väldigt många vänner som är semester-missbrukar och åker bort nästan hela somrarna :)

  • Stefans fästmö

    MissPhoenix

    Vad bra, då tycker jag inte du ska oroa dig! Du hittar helt säkert nåt som passar, det gäller bara att prova många olika modeller så ser du ju vad du passar i! :)

  • sommarbrud07

    BRÖLLOPSKONSERT
    NU PÅ Torsdag den 15 februari...
    Kan man gå på Bröllopskonsert i Surte kyrka kl. 17.00
    Ett tips för alla som bor i närheten av gbg.
    I kyrkan får man höra olika musikstycken mm , sen i församlingshemmet får man tips på frisyrer, blommor mm! Smaka på bröllopstårta och annat skoj.. öppet för alla! hade varit kul att se lite andra gbg folk som är i giftasfarten!

  • MissPhoenix

    Bröllopskonsert?! Vad härligt - det måste man gå på! Någon mer som ska gå?

  • HarElis

    det låter verkligen intressant kanske ska ta mkig dit efter jobbet killen jobbar ju som vanligt så det får väl bli själv eller nått man kanske kunde gå tillsammans ett gäng?

  • MissPhoenix

    Jag är helt klart sugen på att gå - sambon får nog vara hemma med våran grabb. Men sån Groomzilla som han har blivit så vill han garanterat följa med.

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5