• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Så var det dags för ännu en tråd.
    Skriv på !!!

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5
  • Centifolia81

    Kom på, alla ni som har skickat inbjudningarna;
    har ni även skickat till era tärnor / marskalkar /toastmastrar osv och deras respektive ???

  • Stefans fästmö

    MissPhoenix

    Vad tråkigt att hon inte var så serviceminded! Känner tyvärr igen det från när jag var där, nu när du säger det... Men det är ju det, när man hittar sin drömklänning, vad gör man... ;) Ska du dit idag o lägga handpenning alltså? Jag var där tre ggr inom loppet av 3 veckor o provade klänningen innan vi köpte den! Det var den första jag såg i princip, den var så otroligt vacker men jag var ju tvungen att kolla runt lite, så vi åkte runt o kollade i andra affärer, bara för att återvända och konstatera att ingen var i närheten av den första... :D Så den blev det!!! Är supernöjd!!! :D :D

  • MissPhoenix

    Stefans fästmö: Nu har jag ju inte tänkt att köpa min utan hyra. Jag har inte kommit på vad jag ska med den till efteråt ännu
    Centifolia: Vi kommer även att skicka till dom även om dom är självklara gäster

    Den ena klänningen som fanns hos johan's var både till salu och uthyrning och var den första jag bara kände så WOW för. Den andra fanns på stället mitt emot tony's vid vasaplatsen. Den var bara till uthyrning och också kanon fin. Jag har inte bestämt mig ännu.

    Tänkte åkt tillbaka idag och provat dom båda igen men jag har nog fått sonens vinterkräksjuka och mår inte bra. Än så länge kräks jag inte men jag mår sjukt illa och har ont i magen så det är väl bara en tidsfråga.

  • Stefans fästmö

    MissPhoenix

    Jaha, ja då är det ju färre att välja på oxå... Jag är så kort så i alla affärer sa de att de inte kan hyra ut till mig, efersom klänningen skulle behövas läggas upp så mkt att det blir svårt att hyra ut den igen sen... Ett ställe jag kan rekommendera är Rehmanns på Linnégatan, jättebra service! Särskilt den unga tjejen, hon är jättegullig!! Hoppas du är frisk snart igen!!

    Centifolia

    Ja, vi kommer skicka till alla, även våra föräldrar. Tror att de tycker det är kul att ha inbjudan, även om varken de eller brudföljet ju behöver den för påminnelse, anmälan osv... ;)

  • TezzAmore

    MissPhoenix: "Vill någon ha den så säljer jag"... lite tråkig inställning, men det var samma som jag upplevde när jag var där! Att köper man inte meddetsamma så kommer den vara borta nästa gång man kommer dit! Liksom stressa kunden att köpa något som kunden är osäker på... Mycket fult försäljningsknep!

  • MissPhoenix

    Stefans fästmö - min ena tärna är "bara" 1,60 så dom sa likadant till henne. men det var något ställe i mölndal som skulle sy upp en klänning i hennes storlek som hon sen ändå fick hyra. Det är service

    Var grymt sugen att gå på bröllopskonserten i surte imorgon men vi ska ju gifta oss i katolska kyrkan och ska man göra det så måste man gå äktenskapskola. Den börjar ju givetvis imorgon kl 19. Fick för mig att prästen sa något sådant när jag pratade med honom i vintras men han lovade att ringa upp. Detta hade han dock glömt så det var ju en himla tur att jag ringde dit idag. Går man inte äktenskapskolan så får man inte gifta sig.
    Äktenskapskola låter så hårt men är lite som föräldrargruppen när man väntar barn. Vart man kan vända sig när man får problem m.m.

    Mår faktiskt lite bättre - fick i mig lite thé och det gjorde nog susen - förhoppningsvis mer än tillfälligt. Om jag inte visste bättre hade jag nog trott att jag var gravid igen.

  • MissPhoenix

    Godmorgon! Bestämde mig för klänningen nere på vasaplatsens uthyrning och ringde då igår och berättade att jag hade magsjuka och inte kunde komma ner och betala handpenningen till klänningen som jag hängt undan.
    Tala om service när hon sa att hon hänger undan den och bokar den i mitt namn det datumet så kunde jag komma ner och lägga handpenning på den inom en mån. När jag kände mig kry. Jag blev glatt överraskad!

    Idag känner jag mig piggare och tänkte ta en tur till scrapbook och panduro o sånt.
    Även om vi inte gör inbjudningskorten själv så tänkte jag iaf göra placeringskorten och vigselprogrammen. Kram så länge

  • helmina

    missPhoenix
    Oj, det var service, konstigt eftersom det lät så krångligt sist...

    Tips: gå till Format på drottninggatan. Hon har massor av fina stämplar o nu även massor av papper. Och definitivt trevligare attityd än danska vägen...

  • helmina

    Igår damp våra inbjudningar ner i brevlådorna hos de 'utvalda' ;)

    Min moster ringde på kvällen o gratulerade. ett par kompisar messade, men annars var det lugnt. Däremot hade en del ringt till mina föräldrar eftersom det var deras namn tillsammans med m2b's föräldrar som stod på inbjudan...
    Min gamla farmor var glad men mest bekymrad över att hon inte hade något att ta på sig..Herregud vad stressigt - det är ju bara 4 månader kvar.... :D

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5