• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Så var det dags för ännu en tråd.
    Skriv på !!!

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5
  • mazarinen

    Kärleksfeber: Nej jag bor i norra skärgården :) Men styrsö och Donsö är ju mer skärgård enlig min mening 8är hisingsbrud från födseln.

    TezzAmor: Ja Alf är också bra. Han vigde kompisarna och har döpt barnens kusin. Lättsam!

    Somarbrud07; Perfekt då :D

  • MissPhoenix

    Så blev det med den spinningen. Sonen är hemma och har fått vinterkräkan. Såg en lapp på dagis igår att sjukan härjade och att många var drabbade. igår var det bara 10 barn där av 18 men jag trodde ju inte att det skulle gå så fort.

    Hursomhelst har jag ett dilemma: Jag har 4 riktigt nära vänner och när jag skulle välja tärna så frågade jag först "C", hon sa nej med motiveringen att hon var blyg och det är helt ok. Efter noga övervägande "ratade" jag nummer 2 och drog lott mellan 3an och 4an - Det blev nummer 3 "A" och jag frågade; hon visste inte om hon ville med samma motivering - att hon var blyg. Så jag frågade 4:a "J"och hon ville gärna vara det. Så långt är allt frid och fröjd. Men igår så ringde A och frågade om hon kunde få vara tärna ändå. Hon hade tänkt igenom detta ordentligt och ville gärna vara detta. Men J har ju redan sagt ja. Ska jag ha två? För båda är ju mina bästa vänner? Vad tycker ni?

  • TezzAmore

    MissPhoenix: Har du berättat för A att du redan frågat en annan eftersom hon sa neh först? Vill hon fortf. vara tärna då? Annars är det ju inget konstigt att ha två tärnor, jag kommer själv att ha två. Båda tycker att det ska bli kul och skönt för att de slipper vara ensamma med planering av tex. möhippa osv... Hur känner du själv?

  • MissPhoenix

    Berättade för A att jag redan har en tärna men gärna har två och då blev hon rätt nöjd också. Så slipper hon vara ensam där framme i kyrkan och ta hand om allt själv. Dessutom ska ju våran son vara näbb och han fullkomligt avgudar J, trots att A är hans gudmor Så J kommer att ha mer ansvar för honom under själva ceremonin och så.
    Dessutom blev J nöjd över att det var två tärnor med - som hon uttryckte det " ifall något händer är det skönt och veta att det finns en till".
    Så nu blir det 2 tärnor.

  • MissPhoenix

    Någon mer som är ett Martha Stewart freak som jag? Kolla in www.marthastewart.com och klicka på weddings. Det är så att man blir sjuk. Press-stop säljer även hennes MS Weddings...

  • Stefans fästmö

    MissPhoenix

    Tråkigt med din känsla ang klänningen! Har du redan köpt en klänning, eller provar du fortfarande? Hoppas du hittar en du gillar, eller blir nöjd med den du köpt! Det finns ju en modell som passar alla, gäller bra att hitta den perfekt för dig! Hoppas sonen snart är frisk oxå... :)

  • MissPhoenix

    Stefans fästmö: Jag provar fortfarande så det är rätt ok. Tråkigt annars om jag redan hade köpt och inte var nöjd.
    Sonen mår bättre och igår kom jag iväg och fick tränat så jag är nöjd också

    Som det ser ut nu så har jag två tärnor och sonen som näbb. Igår frågade min 12åriga brorsdotter om hon fick vara näbb också och vara med i ceremonin. Vad ska jag hitta på åt henne nu då? Jag vill ju gärna ha med henne - speciellt när hon var så gullig och frågade.

  • sommarbrud07

    TezzAmore
    det återstår att se med prästen.. :)
    När kommer du skcika ut inbjudningskorten?

  • MysEtt

    kärleksfeber:
    Lite nyfiken på hur det kommer sig att ni kommer flytta ut till Donsö/Styrsö?
    jag känner en del som bir därute nämligen

  • Pyssetroll

    Hallå igen tjejer!
    Har legat lågt med bröllopsplaneringen ett tag nu för att det varit så mkt annat med skola etc. Men nu inser jag att jag nog måste sätta fart.
    Har i helgen hittat och bestämt allt för trycksaker etc.
    Började sedan fundera lite på detta med dekorationer i övrigt. Hur gör ni andra? I Kyrkan? Dukning,placeringskort, bordsdekorationer, blommor, ljus, servetter etc? Jag är inte världens pyssligaste men har nu kommit in lite i ett stim så det känns som att det är bäst att passa på medans lusten finns.

    Kärleksfeber: Hur går det för er? Inbjudningarna utskickade? Klänning bestämd? Är vi ute på ön så kommer vi och tittar på er om vi får?! Bra övning för Patrik oxå.

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5