• Diablo

    Bröstförstoring (4)

    Har läst alla inlägg, det var en del. Själv är jag 31 år har beställt tid för förstoring hos Kosmetisk kirurgi i Falköping. Op sker den 20 februari av Lettefors. Dagen D närmar sig med rasande fart. Kan säga att jag är så nervös att jag har "dödsångest" numera. Tror faktiskt att jag ska stryka med. Försöker intala mig att det kommer att gå bra, det kommer bli fint mm. Från att ha varit lugn och vetat att det här är det jag vill så är jag nummera som ett nervöst vrak. Ni som har gjort op har ni upplevt samma känsla? Det jag tänker mest på är på första mötet så informerade dom om risker och komplikationer, det som jag mest hakar upp mig på är nerverna. Bla så visade sköterskan var synnerven går (långt ut på sidan av kroppen) och sa att det har aldrig hänt här men man vet aldrig.

    Har en annan fundering, några frågor handlar om när man kan börja sova på sidan. Men jag undrar när man kan börja sova på mage. Sover alltid på mage och är lite rädd att det inte kommer att gå sen öht.

  • Diablo

    Jag kan inte förstå hur ni fick så stora med så lite! Som jag skrivit förut så lade jag in 325 (bakom muskel). Hade 75A innan och nu verkar det som det kommer att bli en liten 75C. Om det nu inte sväller till som någon här sa. Har en väldigt tränad muskel (rider och släpar på hästfoder) så mitt hopp är att det kanske även händer mig. Är faktiskt jätte besviken att de inte blev större.

    Jag var till en affär och skulle shoppa lite underkläder och eftersom jag alltid har fått tagit det mista förut så visste jag inte hur en BH skulle sitta. Vi mätte och enligt måtten skulle jag ha 75 D el E. (Har måtten 73-74 under och 95-96 över bysten) Men i verkligheten så är det för stort.

    Försöker att se positvit på att det inte blev större när jag är så aktiv som jag är. De kommer ju inte skumpa runt när jag rider eller joggar. Men jag är faktiskt rikigt depp över att det inte blev större.

  • Diablo

    Jag är 164 väger ca 58 kg. Tränad (normalt). När jag inte tränade var jag större men vägde mindre, 52 kg. Uppskattar att de 6 kg är muskler.

    Drar ca 36 eller s/m i kläder, har en rund rumpa så i jeans blir det oftast 29. Så jag är ju inte speciellt stor.

    Visst nu se inte mina bröst direkt små ut, men jag trodde absolut att de skulle bli större än så som dom ser ut idag. Jag vet att de sa att jag hade en bred bröstkorg. Så kanske det är därför som de inte ser så stora ut? Kanske även därför som måttet visar D el E, men i verkligheten så är inte kupan så stor?

    Ja jag vet inte.

  • Diablo

    Å 17. Jag mäter ju 95 nästan 96 över bröstet. Men samma mått under som du. :0

    Och som sakt jag fyller en 75C med pushup. Fasen de borde vara större. ; )

    Nä jag förstår mig inte på detta. Men upplever nästan att jag blir lite mansik. Kollar och mäter, tycker att de krymper. Jag har nog tappat förståndet......

  • Diablo

    Jag tvättade håret dagen efter. Trodde jag skulle få vänta med att duscha och så, men det gick bra sa läkaren. Så jag duschade innan jag åkte hem från kliniken. Lutade huvudet långt åt sidan och gnuggade. Gick fint.

  • Diablo

    Rat

    För mig var smärtan värst till och med dag 4. Dag 4 var jag så slut av smärta, att sova på rygg och yrsel (ant av värktabletterna) mm att när en kompis ringde så började jag att storböla hysteriskt. Sen började det att avta med det värsta. Dag 6 åkte jag till min häst och mockade boxen. Visserligen tog det tid och jag var väldigt försiktig, men jag fixade det. Jag tyckte att det gick väldigt fort när det vände, från att göra jätte ont till att jag började klara av det mesta själv.

    Kan säga att jag klarade mig utan smärtsillande (förutom panodil) från dag 5 (tror jag). Jag blev bara yr och illamående av det.

  • Diablo

    Verona

    Jag är förvånad över hur mjuka dom är när jag klämmer på dom! Har nu gått 7 veckor sen op.

    Men när jag rider kan jag känna att det rör sig innanför muskeln. Det gör inte ont men det känns obehagligt och jag blir lite illamående. Samt när jag spänner muskeln så flyttar det lixom inlägget åt något håll. Jag kan säga att jag nästan hela tiden när jag rör mig aktivt, känner av inlägget fast inte med någon smärta.

    Nu har det ju inte gått någon längre tid för mig. Så jag antar att det försvinner eller att jag slutar att lägga märke till detta med tiden.

  • Diablo

    Rat

    Håll ut, det är värsta är över! Du ska se att det går snabbt när det väl vänder.

  • Diablo

    Rat. Min svullna mage försvann inom 10-12 dagar. Men jisses va svullen den var. Precis som du säger såg det ut som jag var gravid. Jag kan säga att nu lite mer än 7 veckor sedan op så är brösten otroligt mjuka. Känner endast inlägget när jag trycker det åt något håll. Trodde verkligen inte det från början. Kan säga att jag är imponerad över hur "riktiga" som ser ut öht. Vet man inte om att de är fixade så tror jag faktiskt inte man tänker på det.

  • Diablo

    Jag var ju väldigt yr och hade yrsel (inte så lång tid efter som du nu har), jag tog det lungt med att aktivera mig när det snurrade. Var rädd att svimma. Satt ute på altan för att få luft, försökte att sova små stunder, små åt för att hålla energin uppe osv.

    Jag hade sambon hemma på kvällen han skötte huset och maten. Men inte kan jag säga att han sprang benen av sig för mig ; ).

    Är du så yr och matt så vila, och ta det lungt. Jag kan även känna när jag pratar med folk irl att det ska tävlas vem som hade minst ont osv.. Jag kan även nu efter några veckor, (och fasten jag upplever att det har gått bra för mig) bli märkbart irriterad när någon kommer och säger att "den red efter 1 vecka, konstigt att det tog sådan tid för dig".

    Alla är vi olika och reagerar olika efter något sådnant här. Det viktiga är att lyssna på sin egen kropp.

  • Diablo

    Bröstkaramellen: Jag jobbar inom administration. Sitter i en expedition och tar emot kunder osv.

    Tyvärr kan jag inte hålla med om att kvinnor skulle ha mer fördomar. Kanske jag upplever mer avundsjuka som hur vågade du, hur fick du ihop pengar osv. Men de flesta är nyfikna, vill titta och känna och som jag upplever är de otroligt positiva. På min arbetsplats så är jag ensam kvinna, resten män (20 st). Jag sa inget om varför jag blev sjukskriven. Talade om att jag blir borta i 2 v. Dock så kom det fram bakvägen som vanligt är. En fd vän (arbetar på en annan avd) op ögonen samtidigt och hon är gift med en kollega till mig. Så jag anar ju vem som skvallrat. Jag har märkt att det tisslas o tasslas, blicken glider liksom ett hyllplan ner när jag pratar med dom. Och jag har fått vissa tråkiga antydningar; som blondiner med stora bröst är blåsta, bimbos osv, men jag lossas som det regnar och att jag inte riktigt begriper.

    Nu kan jag villigt erkänna att jag upplever inte brösten som om det är någon jätte stor skillnad. Mina blev 2 1/5 strl strörre. Gick från liten 75A till stor 75C. Det är inte så att det första man ser är ett par bröst som kommer och går. Ingen som inte vet har inte frågat något, inte ens mamma!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)