Glad och rolig tjej som är nyfiken på det mesta! =)
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 29 Jan 10:46 Ullevi skapade en ny tråd: Recept!:
Hejsan, jag tänkte kolla med er var ni hittar recept? Har ni några bra tips på matbloggar eller matsidor på nätet?

Puss och kram!

Äldre 16 Dec 16:59 Ullevi svarade i tråden: Vinterkläder till barn: Inte så farligt tycker jag faktiskt. Det är ju lite mer "Märkeskläder" kanske, men det är ju värt att inhandla mellan varven. Little Jalo är ju också ett kändismärke egentligen.
Äldre 5 Dec 15:18 Ullevi svarade i tråden: Vinterkläder till barn:
Jag tycker att de har en massa fint på NK för barn om man vill ha lite finare kläder :)

Äldre 25 Nov 12:05 Ullevi svarade i tråden: Boktips!:
Detta lät spännande, man kanske ska prova på det :)

Äldre 28 Oct 14:50 Ullevi svarade i tråden: Hemska värld: Tycker att denna tråd behövs upplivas igen då att många nu i höstlovstider reser och börjar planera jul och presenter. Då tycker jag att det är bra om alla skänker en extra tanke på dem som inte.
Äldre 28 Oct 11:57 Ullevi svarade i tråden: Evenemangslösning!: Men wow! Visste inte att det fanns appar för sånt här, den där tickville verkar ju väldigt smidig om man kan koppla ihop sitt evenemang på facebook också. Hade blivit jobbigt att lägga in alla manuellt känner jag.
Äldre 1 Oct 11:11 Ullevi svarade i tråden: Sydafrika:
Ja det ska ligga en timme ifrån ungefär om jag har förstått det rätt! Har du kollat in sidan? www.campsbaysouthafrica.com

Där kan du läsa på lite om sevärdheterna i området :)

Äldre 1 Oct 11:08 Ullevi skapade en ny tråd: Otroligt vacker låt!: Jag har verkligen fått den här låten på hjärnan. Den är helt underbar tycker jag, ville tipsa om den till er som kanske ska ha bröllop snart eller bröllopsfest snart! Man kanske kan få han att spela på.
Äldre 25 Sep 11:45 Ullevi svarade i tråden: Boktips!: Gud vad roligt! Den där måste jag köpa. Staffan är otroligt duktig!

Sen den där nya boken Britt-Marie som Backman har skrivit bara måååste jag ha! Underbart med höst och boksäsong! ;D 

Idag.