Aktivitetsflöde Sida 1 av 5

Äldre 30 Dec 16:53 Jullis svarade i tråden: Tröttnat på Bröllopstorget: Håller helt med! Detta forum ör nåt av de sämsta jag varit ansluten till. Jag kan rekommendera det amerikanska bröllopsforumet weddingbee.com istället. Visst, man för inte mycket "lokala" tips och ja man kan lätt.
Äldre 24 Nov 00:12 Jullis svarade i tråden: Titanringar.se:
Jag röstar på kombo nr 3. Att ha diamanter på sidan av ringen är inget som syns väldigt mycket så personligen tycker jag det är slöseri med pengar.

Äldre 19 Nov 19:46 Jullis svarade i tråden: tips på saker att hitta på? möhippa-visby:
Här hat du hittat en tråd som är över SJU år gammal...

Äldre 19 Nov 19:44 Jullis svarade i tråden: Förslag i malmö till möhippa, bråkig brud :
Jag gissar att både möhippa och bröllop är avklarar eftersom det var över FYRA år sedan denna tråd startades...

Äldre 17 Nov 17:46 Jullis svarade i tråden: Ny förlovningsring: Klart du ska byta om du har ändrat dig och vill ha nåt annat. Om det är en titanring var den förmodligen ganska billig i inköp dessutom.

Jag förlovade mig i maj 2014 och då lät tillverka min drömring.
Äldre 30 Oct 16:00 Jullis svarade i tråden: 1 ct diamant.:
Om du kan se stenen IRL och tycker om den så tycker jag du ska köpa. Hur kasst det är med inneslutningen beror ju helt på var dom sitter och vad det är. Jag skulle dock inte köpa EM sådan sten i blindo.

Äldre 30 Oct 15:57 Jullis svarade i tråden: Vilken är din favorit slipning?: "Gammalslipning" är vad de flesta kallar OEC eller "Old European Cut".

Om man ska gå på vilken som glittrar finast är min favorit Round Brilliant men annars är jag väldigt förtjust i oval, pear, emerald och cushion.
Äldre 2 Sep 22:53 Jullis svarade i tråden: Viitklädd gäst på bröllop: Jag hade blivit förolämpad om någon bjöd mig till sitt bröllop och kände sig tvungen att skriva ut att man inte ska komma i extremt urringat eller rumpkort. Nu vet jag inte vad för människor du umgås med.
Äldre 31 Aug 00:04 Jullis svarade i tråden: Fria eller inte?: Jag håller med din sambo. Jag ser inte vitsen med att fria igen. Ni är ju förlovade redan! Och vaddå, "jag fick inte göra så"? Han valde ju att inte göra så.

Överrasknings-frieri kan ju verka underbara.
Äldre 27 Aug 00:25 Jullis svarade i tråden: Någon som har två solitärringar, både förlovnings- och vigselringen? Och som ni inte bär samtidigt?: Jag fattar inte riktigt... Är det en grej att du måste ha en solitär som vigselring också? Vettigast skulle väl vara att tacka och ta emot solitären som förlovningsring och sedan ha en alliansring som vigselring.