0 Följare 0 Följer

AnnaMaja

Jobbar med bröllop

Jag har arbetet som Bröllops fotograf i Florida under 10 års tid, har fotograferat ca. 250 bröllop genom åren. Flyttade tillbaka till kalla, vackra Sverige i Februari 2016 och har nu startat mitt företag här i Sverige igen.
Det viktigaste för mig är att berätta en historia, att förmedla en känsla...........
amayafoto.se
eller www.facebook.com/AmayaPhoto/
Trevlig Sommar !

Ålder

49 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Glad     Nattuggla     Tänkare    

Intressen

Fotografi     Natur/Miljö     Resor     Trädgård    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hund    

Aktivitetsflöde

2019-08-20 AnnaMaja svarade i tråden: Kär i en amerikan: Som sagt enklare i Sverige. Min sambo ansöker just nu om Svenskt medborgarskap efter det att vi varit sambo i 2,5 år. Samma process tar minst 6 år i USA och kostar 40 000-60 000kr. Grönt kort tar ca 2 år.
2019-08-20 AnnaMaja svarade i tråden: Kär i en amerikan: Det beror på ditt område av utbildning. Jag är inte immigrations advokat, men vad jag förstår om du hittar anställning så blir det då ditt framtida företag som sponsrar dig.
2019-08-20 AnnaMaja svarade i tråden: Fotograf sökes början juni 2020 norr om Sthlm: Grattis till kärleken ! Jag har arbetat som bröllopsfotograf i USA under 10 års tid. Gedigen erfarenhet med bröllopsfotografering. Min portfolio hittar ni på http://amayafoto.se
Referenser finns på mitt FB konto även.
2019-08-20 AnnaMaja svarade i tråden: Kär i en amerikan: Immigrations fråga ? Jag har levt och varit gift i USA. Bor nu i Sverige med amerikans sambo. Vilket land ni vill leva i är helt upp till er att bestämma. Immigrations regler i Sverige är enklare. Man behöver ej gifta sig för.
Äldre 8 Jul 12:38 AnnaMaja svarade i tråden: Varning för Ekolsundsslott: Usch !!! Tack för varningen. Jag är bröllopsfotograf som precis flyttat tillbaka till sverige från många år i USA. Har varit med om liknande men gällde då ett mottagningsställe som konkursförklarades.
Äldre 20 Jun 13:50 AnnaMaja svarade i tråden: Var ska vi åka i Europa efter vårt bröllop som är helt fantastiskt?:
Santorini ? Dubrovnik ?

Äldre 20 Jun 13:49 AnnaMaja svarade i tråden: Vill ge henne hennes dröm bröllop: Jag tror att hon försöker att säga att hon vill att även du skall vara involverad intresserad av bröllopet. Det är svårt med bröllop när man inte är proffs DVS. de flesta har ju inte gift sig och planerat tidigare.
Äldre 20 Jun 13:44 AnnaMaja svarade i tråden: Kan man skämta efter vigseln?: Klart ni kan skämta till det när det är erat bröllop ! Man skall dock vara förskiktig med att skämta till det om man är gäst eller talare på någons annans bröllop.
Äldre 20 Jun 11:54 AnnaMaja svarade i tråden: Hobby fotograf till bröllop: Vilket datum gifter ni er ?
Jag är inte hobby/amatör fotograf MEN har precis flyttat hem till Sverige efter 16 år i USA där jag arbetat heltid som fotograf de senaste 10 åren. Vi kan möjligen komma överens om priset,.