• Ons 20 jun 2018 02:20
  4876 visningar
  4 svar
  4
  4876

  Kan man skämta efter vigseln?

  Hej på er!

  Jag och min fästman ska gifta oss i juli. Det sker borgerligt och nu undrar jag om vi kan skämta till det direkt efter vi förklarats man och hustru. Vi tänke då vända oss med ryggarna mot gästerna och låta min mans byxor falla ner. Då rullas en lapp ner från hans kallingar och på lappen står det ?Nygifta?. Eller alternativt ?Hjääälp, jag är fast?. Detta för att lätta upp stämningen och att vi båda är rätt humoristiska. Vad tycker ni? Hur skulle ni reagera om ni var med om detta på ett bröllop?

 • Svar på tråden Kan man skämta efter vigseln?
 • Ons 20 jun 2018 13:44
  #1

  Klart ni kan skämta till det när det är erat bröllop ! Man skall dock vara förskiktig med att skämta till det om man är gäst eller talare på någons annans bröllop. Har sett och hört en del genom åren som bröllopsfotograf.....En del väldigt roliga andra smaklösa skämt som inte passat sig.

 • Tor 21 jun 2018 01:21
  #2

  Jag hade tyckt det var superroligt!!!!! Det är ju ett bröllop, så kör! Frågan är väl kanske hur gästerna reagerar och hur det känns för er då.

  Är gästerna lika humoristisk lagda som er? Eller är dom lite tråkigare och inte skrattar, hur. Kommer det att kännas då för er? Bryr ni er inte så gör det????

 • Tis 26 jun 2018 16:15
  #3

  Min släkt är galna som jag. Hans är lite mer konservativa. Men vi kör ????????????

 • Tis 26 jun 2018 16:16
  #4

  Det blev visst en massa frågetecken där. Det skulle naturligtvis vara e-moijis

Svar på tråden Kan man skämta efter vigseln?
Logga in
Bli medlem