• janos

    Äntligen fredag del 23

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-22= 30.015 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 23
  • Fru Hilde

    Ja det är en trevlig hobby {#emotions_dlg.flower} Resultat kommer ganska snabbt, men de som man verkligen vill ha måste planläggas och skapas i sisådär tio år innan det kommer någon vart Flört Jag försöker att inte ruinera mig varje säsong och då tar det ett tag att anlägga en trädgård på 1800 m2. Men det är skönt att jorda ner fingrarna så jag är nöjd!

    Var på baby barn mässa igår. Provade syskonvagnar och blev både trött och snurrig. Oskyldig dottern var jätteduktig och tog sitt uppdrag att prova vagnar på största möjliga allvar. Hon blav bara gnällig varje gång vi gick förbi ett ballongstånd, så till slut fick det bli en megagigantisk svävande Delfin, sedan var hon på bästa humör igen. Hon fick studsa runt en hel del i studsmatteutställningen också medan vi fikade och sedan var hon jättenöjd. sonen däremot var lite svårare, men han somnar å andra sidan efter en stunds bus. Drömmer

    Och nu detta med vagnar. Det är en djungel. Syskonvagnar är ett helt ämne i sig. Antingen långa, breda eller klumpiga, eller flera av de ovannämnda egenskaperna samtidigt. Finns några som kvalar in till köpplats, men jag blev vilsen. Hade lite roligt också åt att tjejen jag gick på mässan med har så väldigt bestämda åsikter, men vi tycker inte samma alltid. Hon gillar nog oftast det som är lite glammigt och visserligen praktiskt, men har vagnen lite Bling Bling var det klart en fördel. När jag tittade på en som var helt specialiserad för friluftsliv trodde jag hon bokstavligen skulle putta ut mig ur montern Cool ok den vagnen är inte snygg, men den är faktiskt rolig, men det tyckte inte mitt sällskap.

  • anne på grönkulla

    Fascinerande. Mina väninnor med barn har säkert bestämda uppfattningar om barnvagnar också, men delar dem hittills inte med mig... nu ska jag dock försöka se på klocka till makens 40årspresent o se där finns det bestämda åsikter! Bara en enda duger, som inte verkar gå att få tag på - o inget annat vill han ha heller...

  • Fru Hilde

    Klockor får min make köpa själv. Jag litar inte på att jag skulle kunna hitta det han vill ha. Män och klockor är en speciell relation många gånger Flört

    Vad gäller barnvagnar så ändrar man uppfattning med tiden. Man inser sina egna behov och också att barns och föräldrars behov inte alltid harmonierar.

    Här är de som kvalade:

    www.babyjogger.se/cityselect.aspx

    mountainbuggy.com/en/buggies/double/duo

    http://www.chariotcarriers.com/english/html/gallery.php#

    Denna gillade min väninna:

    icandyuk.com/products_detail.php
    Den är glammigare men gick inte att bygga om hälften så mycket som Babyjogger vagnen och så är den ändå mycket dyrare. Inte ett dugg prisvärd enligt mig och mycket mindre plats för barnen när de växer.

  • Fru Hilde

    Äh den här var det min väninna gillade
     icandyuk.com/products_detail.php Jag blandar ihop alla dessa modeller som finns. Var inte särskilt impad av särskilt många heller.

    Visst vi skulle kunna köpa begagnat som duger tillräckligt länge, men eftersom maken ändå åker utomlands titt som tätt så har vi möjlighet att köpa en ny bra vagn till samma pris som en begagnad här hemma i Svedala.

  • Fru Hilde

    Äntligen tisdag! Skål

    Maken fyller år och här har ätits väldigt mycket tårta.

    Av någon anledning kom vi på den fantastiska idén att klippa sonens hår också. slutade med att vi körde trimmer över alltihop. Nu är han ganska skallig. Vet inte riktigt om det var en så bra idé egentligen, men nu är det gjort. Skäms

  • anne på grönkulla

    Maken fyller år (jämna 40) på lördag - o våndas över det. Så då har han rört till sitt firande sådär lagom.

    annars har vi haft en kanonhelg - solat, umgåtts, ätit, fixat. Ska kolla på några lägenheter till om en stund - o nyss loggade jag in i jobbmailen för att spana av läget. Men lagom, med långa morgnar - skönt! 

  • Fru Hilde

    Ojdå fyller han jämt? Då får du gratta från mig. Skål

    Vi har också haft en kanonhelg. Vilket underbart väder. vi har varit ute från tidig morgon till kvällen. Idag inköptes även en sudsmatta så barnen (både stora och lilla) somnade före vanlig sovtid. Hoppade sig väl helt matta.

  • janos

    Hej tjejer! Glad påsk är väl lite sent att säga kanske

    Vi fick också en toppen helg i påsk. Vi var i husvagnen och fick mycket kvalitetstid tillsammans.

    Äntligen är Lukas frisk och jag är taggad. NU SKA nattamningen bort. Det har varit såååå tjorvigt med alla hans sjukdomar, så jag har inte orkat att ta tag i det. Än så länge har vi klarat två nätter utan att tutta. Snälla, håll tummarna för att det går bra.

    Om en vecka åker vi till mamma och blir borta 8 dagar. Under tiden ska det målas, tapetseras i v-rummet och byggas inne i badrummet. Skönt att göra det när vi är borta.

    Slut på lunchen, nu blir det hårdhandskarna inne på kontoret. Ha det bra och hälsa alla som fyller år. Kramisar!!

  • Fru Hilde

    Oh hoppas det går bra med att sluta nattamma. Det är väldigt skönt att få ha tuttarna ifred under sömntimmarna. Förstår att det är jobbigt att sluta när annat strular. anledning till att jag ammat länge är ju just för att det på många sätt gör livet så mycket lättare. Jaha och så har jag sålt min Bugaboo. Det tog mindre än 24 timmar. Var osäker på om jag lagt ut den för dyrt men med tanke på hur lång mailinglistan var idag så tror jag inte det. Trevligt! Var ju en modell som utgick för några år sedan och jag köpte den ju 2006 så att få tillbaka mer än hälften av nypriset tycker jag var VÄLDIGT trevligt.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23