• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    koko – ja, här är fortfarande skenet kvar från era glorior så vi har inte ens behövt tända lamporna. "Jättemysigt" – gulle!!!!!!!!! 


    Lappis – oh oh ohh jag är så himla exalterad att det hittills gått så himla bra för er, snart har ni ett OK stämplat på era papper också! *klappar hysteriskt i händerna*


    snaily – *skruv, skruv*


    *Visualiserar muggles i poolen* hoppas hon har det bra!


    ore – what, svullnade gamla stick upp? Wooaaah, vad läskigt!

  • nennesjuttioåtta

    fan vilken träsmak jag har i röven nu, måste ju sitta på golvet för jag når inte datorn på tv-bordet annars för det är en bälg i vägen...

  • _koko_

    snaily - Tjohoo igen!!   Och apropå framförhållning tror jag vi skulle föredra torsdag eftersom vi kommer hem sent på tisdagkvällen.

    nenne - Det kommer en räkning på elen som ni sparat in.

    Jag saknar också EA, satt precis och tänkte på det när du frågade efter henne! Det var grymt roligt att få för-fika  med er och snaily på storträffen sist.

    Bra att ni friidrottsrapporterar eftersom jag inte orkar sätta på tvn...

    Sitter i stället här med ett glas rosé och börjar bli väldigt trött, borde verkligen sova!! Somnade när jag la barnen igårkväll så jag missade efterrätten.  Har aldrig somnat vid läggning förut, kändes väldigt snopet...

  • _koko_

    Torsdag för middag alltså, lunch äter jag gärna också med er så jag får träffa lappis och telis+televinken (och ev fler som hakar på) om ni inte bestämmer må eller ti.

  • nennesjuttioåtta

    koko – oki, det är det värt, och hur ekologiskt som helst med hjärnkraft.

  • _koko_

    nenne - Eller hur! Apropå ekologiskt - vad billigt det var i gårdsbutiken, nästan så jag undrade om de hade felmärkt varorna... En rejäl burk med ekologisk svensk lingonsylt för 29kr!!

  • nennesjuttioåtta

    koko – aah, är den från trakten så blir ni nog självlysande fram till jul. Det är ett skitbra ställe det där, man hittar alltid något.

  • Zesa

    wiiihooo nu är man gift!! Dagen blev helt superbra o jag är såå lycklig :D


    Äntligen är allt planerande över. Nu ska vi ha semester o tillverka barn!

  • nennesjuttioåtta

    även om det inte är så stort och traktorerna lite läskiga.

  • snaily

    Koko
    Torsdag it is, tycker jag då!

    Lappis
    Vi snackar v 35 (den som börjar med 30 aug).
    Kul att äntligen få träffa Televinken då!
    Förresten ingen aning om vilket bolag syrran reser med, tror inte det var Langley.


    Nu är det faktiskt sovdags i casa snigel, här är så MÖRKT om kvällarna! Mysigt dock, och syrsorna låter jättehögt utanför fönstret.


    Natti natti på er!

Svar på tråden Livets toppar och dalar