• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Telis

    snaily, du kan räkna med ett sms.

    Hej kängu!! Vad roligt med syskonförsök!

    Jag och Televinken vill också luncha med snaily!

  • nennesjuttioåtta

    porxhez– hittade det här på allesvetande FL


    Chansen att föda på BF är ca 5% oavsett först eller omföderska. 10 % föder innan eller efter v.38+0och 41+6. Av resterande föder 3/4 efter BF och 1/4 innan.

  • porchez

    Tack nenne! har aldrig vågat mig in på den beryktade sidan FL

  • Lapinette

    Ahhh.. jag vill se Televinken!!! Snaily säg till vilken dag som passar dig bäst.

    Jag fick precis ett sms från Kreta och mugglan som hälsar så mycket. De har så dålig täckning att hon inte kan logga in på BT men hon undrade om Snorkis hade varit inne.

  • Ore

    Grymt bra av Emma!!!


    Hej hej Kikki! Tråkig historia att bli dumpad strax innan bröllop, men antar att du såhär i efterhand inte är så missnöjd med att ha träffat din flyttgubbe istället


    Lappis: Ser du aldrig glorian i spegeln alltså???


    Kängu: Spännande med syskonförsök


    Piggelin: Usch vad hemskt med kompisens make... Har också hört att man får stor mage fortare andra gången, men det betyder som sagt inte att magen blir större mot slutet, bara att tillväxtkurvan ser litet annorlunda ut...


    Koko: Åååhh, vad kul att få träffa Nenne.


    Snaily: Lappis uttryckte det strålande, härligt att både maken och solen kommit till Ön.


    PB: Värt ganska mycket sömnbrist att få en så lång och trevlig pratstund med bästisen Bättre, billigare och trevligare än ett antal timmars terapi, typ...


    Porchez: Du verkar ha landat ganska bra i att du och dina kompisar är på olika ställen i livet just nu...


    Tack för sympatier i getingfrågan Märks inget på lillkillen nu, så han verkar ha klarat sig bra. Men ändå litet läskigt. Min svärfar fick ett getingstick för typ 15 år sedan, som blev någon form av "droppen som fick bägaren att rinna över". Han hade aldrig reagerat på stick tidigare, men då fick han klåda och andningsbesvär, och en massa "gamla" stick-ställen svullnade. Han hade typ 20 år innan det sticket fått ett stick på läppen, och det svullnade upp. Så getingar kan vara otäcka, helt klart... Och just för lillkillens del kunde  vi ju inte veta om han var allergisk mot det, heller.

  • nennesjuttioåtta

    Ore – nu skrev du fel, tror du menar 


    Nenne: Åååhh, vad kul att få träffa Koko.


     


    Jaaaaaa det var det  


  • _koko_

    nenne - Håller med i allt du skriver, vilka fantastiska människor vi också måste vara!  Och nä, du berättade inte vad conny hade sagt. Han har börjat svänga sig med lite såna uttryck på sistone - första natten lillebror sov i samma rum frågade jag på morgonen hur det hade varit. "Jättemysigt", svarade han direkt. *hjärtat smälter*

    snaily - Tjohoo!! Får vi bjuda på middag då? Känner att jag VERKLIGEN vill bjuda igen!

    BS - Tackar som frågar, det går BRA! Han sover i ett sträck till 4-5 ungefär, sen kan han bara somna om i vår säng eller i sin vagn, och vill gå upp framåt 6-tiden. Vill inte ha välling när han vaknar, men har däremot börjat dricka lite (upp till en dl) på kvällen. Att sluta amma gick hur lätt som helst, han verkar ha köpt det rakt av?! Kan sträcka sig lite efter brösten ibland men blir inte förbannad när han inte får. Har rätt ont i boobsen nu men de är inte spända och det kommer inget om jag försöker klämma på dem, så det går nog över snart. Funderar på hur vi får honom att sova längre på morgonen, kanske får köra en ny muggles-kur. Fast det är smidigt att lägga båda barnen samtidigt nu när de sover i samma rum.

  • snaily

    Telis
    Tack!


    Apropå lunch så är det ju en månad kvar dit, men någon gång måndag-torsdag passar mig bäst! (gillar-att-planera-i-förväg-snigeln har talat)


    Lappis
    Hälsa tillbaka till Mugglan! Undrar om de är på samma ställe på Kreta som syrran, just nu. Kanske inte jättestora odds men vem vet!


    Nenne
    Skruva på du!


    Ore
    Ja fy vad läbbigt med getingsticket, tur att det gick bra!

  • snaily

    Koko
    Mysigt att Conny tyckte det var mysigt!
    En middag tackar vi nog inte nej till! Låter jättemysigt, det med!

  • Lapinette

    snaily - Langley (Kreta)?

    Vilken vecka var det nu som du är här?

Svar på tråden Livets toppar och dalar