• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Frujj

    Tyvärr går nog inte min klaustrofobi att bota på egen hand, jag har försökt tvinga mig att åka hiss för att "lära" mig men det går inte. Jag tänker jag ska, går in i hissen...känner panikkänslorna och rusar ut igen. Snabbt som f-n innan dörrarna stängs, sen testar jag igen och kommer på att näpp, det går inte så jag tar trapporna

    Jag gick på vattengympa när jag var gravid men det var på Kristinedal, vid SKF. Det var ok men inte jättebra. För kallt i vattnet!! Det klagade vi alla på, fast själva gympan var bra.

  • Frujj

    Finns väl nåt som heter magplasket som har gravidvattengympa oxå tror jag, och www.aquabarn.se hade förr men jag tror de har slutat.
    Det finns ju en bassäng nära ditt jobb Tez, inne i huvudhuset där i det området (eller hur man ska säga, det heter L B iaf) där kanske dom har nåt? Nära och bra i så fall

  • Bauti

    Jag ringde runt och kolla priserna på vattengypa för gravida och det skillde sig ganska så rejält. Från 900:- till ca 2000:-.
    Feelgood vid lilla bomen 8 ggr 1750:- (ej barnmorska som håller i det)
    Fysiken 8 ggr 1595:- (ej bm)
    Åby 8 ggr 1495:- (bm som håller i det)
    Kristeinedal (vid SKF) 10 ggr 900:-, och dom svarar inte om man ringer och lämnar meddelande på mail och telefon *grrr*

  • Carma07

    Jaha, här är man iväg en hel dag och har inte tid att sitta vid datorn och då rasslar inläggen.

    Frujj: Jag var på Hagabadet för en del år sedan och gjorde ett helt paket med lerinpackning, bad och ansiktsbehandling. Vid den tidpunkten var min kropp sönderstressad och mådde väldigt dåligt och den lerinpackningen jag gjorde var underbar. Man riktigt kände hur all negativ stressenergi försvann ur kroppen för att sedan fyllas på med ny positiv energi. Jag kände mig pigg och superglad en hel vecka efteråt. Och varmt och skönt var det.

    Jag har till imorgon på mig att bestämma mig ang vaccinet. Det lutar nog åt att jag tar den iaf även om jag helst hade sluppit det. Tänkte att vi ofta är på familjecentralen och en del av de barnen kommer direkt från dagis.

  • Carma07

    Ang städning tycker jag att vi inte gör annat än att plocka hela tiden. Dessutom hade vi halkat efter väldigt med städning och tappat mycket av vår grundordning. Nu har vi jobbat ikapp oss på det och tar en runda på fem-tio minuter och plockar snabbt iordning allt. Jätteskönt så länge det fungerar.

  • Bauti

    Hej

    Det gäller att solla bland städningen. Finns inga måsten brukar jag säga. Maken är pedant och det är hans problem.
    Bättre lite skit i hörnerna än ett rent helvete
    Som ni vet HATAR jag att dammsuga, men nu när jag är gravid så damsugs det som aldrig förr, till makens förtjusning.

    Har satans ont i armen efter sprutan igår. Men bättre det än att vakna upp med knorr och ett gristryne, hihihihi

  • Carma07

    God förmiddag

    Idag blir det troligtvis spruta för mig också. Efter det blir den en stund på familjecentralen.

    Är det bara på min dator som FB inte funkar? Snacka om att ha blivit beroende av det. Jättetrist när den sidan inte funkar.

  • Frujj

    Carma: Här funkar FB. Såg att du var inloggad så jag antar att du kommit in nu oxå. Den där chatten på FB är inte alltid på humör.

    Idag är inte jag på humör heller. Slog upp tidningen när jag gick upp imorse för att kika på bröllopsbilder (trevliga saker alltså) men fick syn på en dödsannons. En tjej jag pluggat ihop med har gått bort, alldeles för tidigt, lämnar tre barn efter sig. Fy så tragiskt. Har varit tvungen att grina en skvätt. Har inte träffat henne på 2 år men man tänker sig in i hennes och hennes familjs situation.
    Hu.
    Det knasigaste var att häromdan så "ploppade det bara upp" en tanke på henne, tänkte på henne en stund o funderade på hur det var med henne, jag visste att hon var sjuk. Idag såg jag i annonsen att den dan jag tänkte på henne var den dan hon dog. Spooky!

  • Carma07

    Frujj:
    Ja, till slut så testade jag att stänga ner internet och börja om och då funkade det. Men alla andra sidor funkade innan dess.

    Usch, så tråkiga och tragiska nyheter med din vän. Visst känns det läskigt när man tänker på en person som man inte tänkt på länge och det händer innan de dyker upp på ett eller annat sätt.

    Hur ser det ut med Ikea i veckan? Vilka dagar passar dig bäst?

    Nu ska jag iväg och ta vaccin. Har till slut bestämt mig för att ta sprutan. Men det känns lite som jag har tagit ett sådant beslut mot min egen vilja. Men kom fram till att även om inte lilltjejen går på dagis så träffar vi en del barn som gör det och även om jag nästan aldrig blir smittad så känns det inte så lockande att vara sjuk när man är gravid och har en ettåring hemma utifall man skulle åka på det och bli extra sjuk.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!