• Svar på tråden Tantvarning 5
  • Frulle

    Har du kollat n¨gra jobb på nya stället? Och hur går det för mannens jobb?


    passionsblomman skrev 2009-08-25 18:55:59 följande:
    Idag ringde en blomseraffär som fått mitt telenr(som är hemligt dessutom) och sa"ja det gäller en praktik som ska leda till jobb"Jaha?Jag ringde upp AF och sa att jag tycker det hade varit på sin plats att BERÄTTA för mig att jag ska bli uppringd, så jag isåfall har chans att presentera mig från i bästa sida och vara lite på.Min handläggare har under hela denna tid ALDRIG ringt upp eller mailat mig. Jag har bara fått brev med anvisning till lediga jobb. Inte ens en handlingsplan har vi gjort. Hon jag talade med på kundtjänst tyckte också det var dåligt...MEN nu ska jag ju FLYTTA så jag kunde raskt ta praktikgrillerna ur huvet på den blomseraffären (som är en förfärlig affär förövrigt, de har annons JÄMT och ingen jävel står ut att jobba där....)
  • passionsblomman

    Jorå, jag kollar varje dag, men det har inte varit mycket som jag kunnat söka. Man sakulle varit psykolog eller sjuksköterska kan jag konstatera...

    Sambon var på intervju igår och det lät positivt. Vi får se hur det utvecklar sig.


    Frulle skrev 2009-08-25 19:18:56 följande:
    Har du kollat n¨gra jobb på nya stället? Och hur går det för mannens jobb?
  • didis

    Tack för allt godis ni ätit för min skull!

    Först tänkte jag cykla till IKEA och köpa osthyvel (var ska man annars köpa osthyvel??) men kom på att jag hade tvättid kl 18. Så det blev en omväg till lidl - jättebra uppförsbacke! Tyvärr finns det inte så mycket att handla där så det får bli en tur till IKEA o storvaruhusen i morgon.

    Nu har jag kört 10 min på "lateral thigh trainer" (som en trappmaskin fast åt sidan, typ) och sprungit ner i trappan för att tvätta och dessutom hittat ett kladdkakerecept (och bakat densamma) från dr Rössner med 150 kcal/bit så nu vill jag höra alla ropa HURRA!!!

  • passionsblomman

    HURRA!!!

    Gissa vad jag just gjorde?
    Jag anmälde mig till högskoleprovet!

    Jag hade ju tänkt plugga ett starta-eget-paket via KomVux här i Sthlm nu, men dels flyttar vi ju, och dels fick jag inga studiemedel för att läsa på gymnasienivå, för jag har redan läst både på fhsk och KomVux så de terminerna är slut.

    Jag vill absolut starta något eget och tänker INTE göra som "alla andra" och bara skaffa en butik som sedan ens make ska sköta all ekonomi runtikring. Jag tänker kunna SJÄLV så nu vill jag försöka hitta ngt jag kan läsa i vår som hjälper mig på vägen mot mitt eget företagande.

    Det skulle passa väldigt bra ihop med att vara gravid under våren, tycker ni inte?

  • didis

    Tackar!!

    Hoppas hoppas du blir en liten tjockis i vår!!

    Tänk vad härligt med en liten bäse som ligger o sover i vagnen under fruktträden!

    Högskoleprovet ska man gärna göra ett par gånger, resultatet brukar bli bättre andra gången. Det är väl 3 år sedan jag gjorde provet, för att hamna i rätt intagningsgrupp i arkeologin. Man kan skicka efter gamla prov och testa innan för att maximera resultatet.


    passionsblomman skrev 2009-08-25 19:48:17 följande:
    HURRA!!! Gissa vad jag just gjorde? Jag anmälde mig till högskoleprovet! Jag hade ju tänkt plugga ett starta-eget-paket via KomVux här i Sthlm nu, men dels flyttar vi ju, och dels fick jag inga studiemedel för att läsa på gymnasienivå, för jag har redan läst både på fhsk och KomVux så de terminerna är slut.Jag vill absolut starta något eget och tänker INTE göra som "alla andra" och bara skaffa en butik som sedan ens make ska sköta all ekonomi runtikring. Jag tänker kunna SJÄLV så nu vill jag försöka hitta ngt jag kan läsa i vår som hjälper mig på vägen mot mitt eget företagande.Det skulle passa väldigt bra ihop med att vara gravid under våren, tycker ni inte?
  • passionsblomman

    Ja, jag har aldrig gjort det så jag räknar med pinsamma resultat...men jag beställde en övningsbok och lär väl skicka efter gamla övningsprov också. Svenska delen är jag lugn för, sedan blir det ju matte också och det blir värre...


    didis skrev 2009-08-25 19:56:29 följande:
    Tackar!!Hoppas hoppas du blir en liten tjockis i vår!! Tänk vad härligt med en liten bäse som ligger o sover i vagnen under fruktträden!Högskoleprovet ska man gärna göra ett par gånger, resultatet brukar bli bättre andra gången. Det är väl 3 år sedan jag gjorde provet, för att hamna i rätt intagningsgrupp i arkeologin. Man kan skicka efter gamla prov och testa innan för att maximera resultatet.
  • passionsblomman

    *delar systerligt med mig*

    Utan lakrits kan man nästan inte leva. Och kaffe och choklad förstås. Och sushi och Svenska kräftor!

    Och Janssons frestelse och raggmunkar..

    Hallå! Åt jag inte middag nyss...


    Villemoa skrev 2009-08-25 20:00:47 följande:
    Släng hit lakritsen!!! Här har ni en lakritsoman utav stoor rang
  • Villemoa

    *tackar och tar emot*

    Nej, utan lakrits kan man inte leva. Och kaffe och choklad. Och sushi och svenska kräftor. Och grekisk sallad.

    Undrar om jag inte ska hämta en rulle lakritsal? Köpte ju TVÅ st Travel pack i somras Någon som vill smaka?


    passionsblomman skrev 2009-08-25 20:04:42 följande:
    *delar systerligt med mig*Utan lakrits kan man nästan inte leva. Och kaffe och choklad förstås. Och sushi och Svenska kräftor!Och Janssons frestelse och raggmunkar..Hallå! Åt jag inte middag nyss...
  • Sonja68

    Jag vill också ha godis, för jag är ARG
    De ska har dragit in Modersmålsstödet för Katja!!! Far ända in i baljan säger jag bara. Men bara för de ryska barnen i kommunen, de finska ska minsann få ha kvar sitt MOdersmålsstöd. De trodde väl att de kunde dra in för de ryska barnen eftersom de flesta har ryska mammor som knappast orkar/klarar av att opponera sig och papporna är svennar och för slöa för att bry sig. Men serru de har glömt att det finns en liten Katja som har en mamma som kallas Sonja och nu j-a ska de bli varse om vilket MISSTAG de begår!!! Har redan varit i kontakt med Skolverket...

Svar på tråden Tantvarning 5