• sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    Äntligen är vi inne på 2009 och vår sista år som ogifta är kommen Snart är det vår tur!

    Så nu ska vi fylla på tråden med en hel del diskussioner kring våra bröllop och en massa tips

    Bridezillas, here we go!

    Våra tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-69/m2661995.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3097930.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3197178.html

  • Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6
  • melonbuske

    SI är inte den bästa man kan få i butik. den jag ska ha är VS och det är bättre än SI. :)

  • sarahkka76

    melonbuske: jaha, har du hittat det? Var? Jag har titta överallt tyckte jag men alla säger att SI är det bästa de har. Tell me woman!

  • melonbuske

    guldkedjespecialisten har ett märke som heter JML. de har kvaliteten TW/VS, även ringar från guldbolaget som de säljer har den kvaliteten.

    www.guldkedjespecialisten.se gå in under vanliga frågor och kolla under diamantkvalitet! :)

  • sarahkka76

    Vad märkligt för jag har varit hos de och provat ringar, men jg kanske fick ngn som inte visste vad hon pratade om. Då ska jag genast kika

  • workoutgirl
    sarahkka76 skrev 2009-03-16 19:29:22 följande:
    FruH: kan inte du göra som jaa att föreslå att han ska gå in på sin internetbank och göra en permanent överföring på en viss summa till ert bröllopskonto (som du har)så han inte behöver tänka på det, och du är säker på att sparandet sker regelbundet?Jag har varit på Indonordic flera ggr och tittat. Det beror på vad du är ute efter gällande din ring och vad du vill lägga pengar på gällande den. IndoNordic har bra priser men de har den sämsta kvaliten på diamanterna som går att få tag på. Men om det inte är något viktigt för dig så kan du komma billigt undan.Här kan du läsa lite om diamanter. Kan vara bra att veta vad man köper. www.diamantia.comVilka av de här två skulle ni ha anlitat?www.bildkar.se/ellerwww.vi-foto.se/brollop.htmlMan får mer bilder på den senare men kvaliteten i färg och komposition är bra mkt bättre i den första. Så det lutar år Bildkär. Men vad skulle ni gjort?
    Jag hade valt bildkär, tyckte inte att vi-foto hade några speciella bilder alls. Sen kan man ju som sagt komplettera med bilder från släkt och vänner
  • Humlan66
    FruHögstadius skrev 2009-03-16 19:11:59 följande:
    ja , jag tänkte på hennes storlek, den passade verkligen perfekt. men inspirationen var härlig tycker jag, det var ändå en ganska tråkig lokal.jag sitter och tittar på ringar och hittade i en bröllopstidning indo nordic, någon som hört talas om de?indonordic.see hade riktigt billiga ringar, läste lite om stenarna och så det verkade som de flesta "affärer" hade samma kvalité , någon som har sett skillander på olika kvalité på diamanter?den här hette Wesselton SI..
    Min ring som ligger i mitt galleri kommer från indo nordic
  • chenda86

    Hej igen!

    Åh det är så svårt att hinna in varje kväll (jobbar kväll må-ons varje vecka!)

    Vi planerar den 10:e det är än så länge hemligt, men om någon som känner mig läser detta så: KNIP! hahaha... Vad kul att hitta en till som ska gifta sig i april!! Det är ovanligt har jag förstått!

    Vi finns i Göteborg, där även bröllopet kommer att äga rum! Själv?


    pandis81 skrev 2009-03-16 12:55:26 följande:
    Välkommen hit. Läste att ni planerade april. då ska vi också gifta oss. Vilket datum ska ni gifta er på?? Och vart i sveriges avlånga land är ni någonstans?? eller vart kommer bröllopet att äga rum??
  • varberg77

    Känns så tråkigt just nu med allt. Det är så mycket tankar som far omkring i huvdet... Mest handlar det om att vi inte ska kunna spara ihop pengar, men sen å andra sidan så är vi ju överens om att detta vill vi verkligen göra så det kommer nog gå.

    Vill skrika ut inför hela världen att vi planerar attt gifta oss i augusti 2010,men tänk om något händer och man inte lyckas osv osv...

  • FruHögstadius

    vi har också problem med alla pengar, mycket utgifter och jag har knapp inkomst som pluggar, men jag hoppas att vi ska lycakas, vi fixar och trixar med budgeten hela tiden för att få ned kostnaderna, 45000 är vi nere på nu för 65 personer, men snart finns det itne mycket att ta ner på mer, och sparandet kommer börja vid löning nu

    Jag bryr mig bara om att diamanterna är fina
    och att ringen håller länge länge, men ska kika in i någon smycksbutik för att fråga mera någon dag

    humlan: jag tittade faktiskt på den där ringen också, den är superfin, men jag vet itne hur den skulle passa ihop med min förlovningsring, på bröllopsmässan testade jag en väldigt smalring och det var superfint ihop med min

  • pandis81

    hej.
    vi har bestämt den 24:e, vi har inte berättat för så många, men för våra föräldrar.
    Ja vi har ju också problem att sprara nu. när jag är arbetslös. Men jag hoppas att det löser sig.


    chenda86 skrev 2009-03-17 09:30:58 följande:
    Hej igen! Åh det är så svårt att hinna in varje kväll (jobbar kväll må-ons varje vecka!)Vi planerar den 10:e det är än så länge hemligt, men om någon som känner mig läser detta så: KNIP! hahaha... Vad kul att hitta en till som ska gifta sig i april!! Det är ovanligt har jag förstått!Vi finns i Göteborg, där även bröllopet kommer att äga rum! Själv?
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6