• sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    Äntligen är vi inne på 2009 och vår sista år som ogifta är kommen Snart är det vår tur!

    Så nu ska vi fylla på tråden med en hel del diskussioner kring våra bröllop och en massa tips

    Bridezillas, here we go!

    Våra tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-69/m2661995.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3097930.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3197178.html

  • Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6
  • sarahkka76
    workoutgirl skrev 2009-03-17 08:05:49 följande:
    Jag hade valt bildkär, tyckte inte att vi-foto hade några speciella bilder alls. Sen kan man ju som sagt komplettera med bilder från släkt och vänner
    Jag känner också så
  • Fenixx

    ja skulle nån av ens anhöriga vara här inne och lista ut vem man är så hoppas man ju att dem håller tyst!

    men är verkligen svårt att inte berätta för alla, fast samtidigt skönt så man kan planera i lugn och ro utan åsikter och folk som lägger sig i. men blir att vi berättar för våra föräldrar och hans syskon i sommar tror jag.

  • chenda86

    Håller med dig, men jäklar vad svårt det är! Min blivande man vill absolut hålla tyst om det... får inte ens säga det till min mamma än... jag börjar tro att han har något i görningen...

    Men som sagt det är skönt att få göra det i lugn och ro...

    Hur gamla är ni alla som är här? Om man får fråga, jag är snart 23, jag känner att jag kanske är lite ung, då de flesta befinner sig mellan 25-30... De som jag har berättat för har liksom reagerat: "VA SÅ UNG och redan planera bröllop..." Men vadå är det så konstigt??


    Fenixx skrev 2009-03-17 16:11:29 följande:
    ja skulle nån av ens anhöriga vara här inne och lista ut vem man är så hoppas man ju att dem håller tyst!men är verkligen svårt att inte berätta för alla, fast samtidigt skönt så man kan planera i lugn och ro utan åsikter och folk som lägger sig i. men blir att vi berättar för våra föräldrar och hans syskon i sommar tror jag.
  • EllaBellaG

    Nyss fyllda 24, så så himla konstigt är det inte. Har sett blivande brudar här inne som är 17år. Då kan man ju förståss börja fundera lite. Men det är väll upp till varje par att avgöra när det är rätt tid för dem..

  • Fenixx

    ja ålder är ju struntsamma, du kan ju lika gärna hitta din stora kärlek vare sig du är 20 eller 40år. men kan tro att folk kan reagera över ålder, men det är väl typsikt folk att lägga sig i andras liv.

    är själv 27år.

  • Bettertogether

    chenda86>
    Jag är född -87, så jag är bara 21, men kommer att vara 23 när vi gifter oss :) Så egentligen är jag ju inte så gammal jag heller, men jag känner mej inte heller för ung!

    Här är det jag som gärna skulle hålla tyst en stund, och han som skulle vilja berätta för sin mamma :) Han vill inte boka någonting eller så innan han han berättat vad som planeras. Men, detdär med att hålla tyst kommer nog inte hålla så länge.. Jag går som på nålar varje dag i skolan när det pratas bröllop och sånt, och jag får inget säga :P
    Häromdagen var det till och med en som frågade om det inte var så att jag skulle gifta mej nästa år?! "Öhm, det har jag aldrig sagt", svarade jag, för det hade jag inte heller gjort :)

    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • workoutgirl

    jag är 30, kommer vara 32 när vi gifter oss men vi har satsat på barn och hus innan så vi har inte riktigt haft råd

  • Bettertogether

    Hur länge på förhand har ni berättat om bröllopsplanerna? Eller har ni berättat än?

    Undrar bara hur länge på förhand man kan berätta utan att det ska låta som att man är helt tokig :P

  • melonbuske

    jag tänkte vänta med att berätta tills jag har förlovningsringen på mitt finger. för jag har nämligen sagt till mina (och hans) föräldrar att blir det förlovning, då blir det bröllop. :P sen att vi redan har börjat planera för bröllop trots att det inte är förlovning än, det är en annan sak ;)

  • chenda86

    Hej!

    Ja precis är det så, man kan ju träffa sin kärlek när som, tycker inte att åldern ska spela roll...

    Bettertogether: Vi har inte kommit så jättelångt än, ska kolla lokaler snart står å väljer mellan två stycken. Kyrkan kan vi inte boka förräns 1 sept, då är det jag som ringer så fort dom öppnar telefonerna. Men vi har budgeterat allt å klänning och sånt är klart (har min systers bröllopsklänning, som är otroligt vacker)... Själva då? Har ni några funderingar på datum å så?

    Jag hoppas att min m2b (är det så ni förkortar det?) ah, min blivande man, tar sitt förnuft till fånga å låter mig berätta! För jag spricker snart! Vill ju diskutera med mamma juh!!

    Det är spännande det här...

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6