• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    ... startat en tråd på samma tema!

    Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
  • viktualia

    p-strumpa var ju BÄST!!! ha ha! Klart bättre än regnkappa!

    Muffins - näpp inga piller här längre. De tog slut i november och sedan dess använder vi regnkappa/p-strumpa, vilket faktiskt visade sig vara en vanesak. Inte lika avtändande nu som i början. Planen är att lägga ner strumporna nån gång framåt hösten.

    Kålrabbi - är gott!

    Mirakel - jag har fyndat på rean!!! ujuj! har knappt hänt, brukar inte finnas i min storlek! Men jag hittade två toppar på ginatricot för 49 kr st! tjohooooo!

  • Telemarkgrrl

    P-strumpa var verkligen obetalbart roligt!

    Muffins, jag har inga bra p-råd att komma med, för mig funkade piller bra och hade inte kunnat tänka mig en spiral där man känner trådarna men alla är ju olika så du får nog prova dig fram till det som känns bäst för dig.

    Kålrabbi låter ju förskräckligt äckligt men jag tror att det är det som vi brukar få på vårt lokala kebabställe och det är jättegott.

    Idag har jag varit på en första intervju på ett ställe, lite lustigt nog så fick jag träffa en personalmänniska först. När vi skildes åt sa hon att jag var en mycket "behaglig" människa. Hmmm, skumt ord att använda så.

    Och så har jag gjort köttbullar på typ 1,5 kg köttfärs som jag har fryst in för att ha på mackor framöver, det är nog det godaste pålägg som finns.

    Nu ska jag krascha i soffan och sen gå lägga mig tidigt.

  • viktualia

    Telestubben - hm.... det DÄR var en skojig idé! att göra hemmagjorda köttbullar till smörgåspålägg... måste nog göra en liten kalorikalkyl och sen genomföra samma projekt!

  • Telemarkgrrl

    Om kalorikalkylen faller bra ut så får du gärna berätta det! Om inte, säg inget, jag vill inte veta om mina kära köttbullar är en kaloribomb!

  • viktualia

    Telestubben - det beror ju på vilken typ av färs man använder och vad man stoppar i för övrigt... och givetvis hur många köttbullar man äter... men det receptet jag jämförde med Västerbottenost säger att man kan äta mer köttbullar än ost! Så ät och njut!

  • Telemarkgrrl

    Jag använder nötfärs (10% fett), ett ägg, lök och salt och peppar - das ist alles. Så det kan ju inte bara så farligt. (Om man nu lyckas hejda sig i tid och inte äta för många.)

    Jag är dödstrött, nu blir det sängen. Natti natti!

  • MuffinsTönt

    Haha!Jag tycker också p-strumpa låter betydligt bättre än regnställ. Sötare på nåt konstig sätt.

    Köttbullemacka, hm... har lite svårt för det faktiskt. Har inget emot det men är mer van vid andra pålägg plus att köttbullar ska ätas med potatis o brunsås UTAN lingonsylt.

    Kan även avslöjas att jag nyss lärt mig uppskatta Kalles. Läs: sen jag träffade Mr G.

  • viktualia

    Telestubben - det var ungefär ett sånt recept jag räknade på! Så det är lugnt. Ligger alltså i kalorinivå mellan smal skinka och fet salami typ...

    Köttbullemacka är en riktig höjdare! gärna med feta tillbehör som stekt ägg.. hm... näee inte många sådana konsumeras i min värld längre...

  • Ms K

    Guten Morgen!!

    Regn och rusk i dag i stockholm Men i morgon kommer min älskling hem, "för gott" Inge mera lång-distansförhållande för min del, hör ni tjejer!

    Muffins: Jag är tillbaka i sthlm för undervisning, ska (troligtvis, inte 100% bestämt än) laborera lite på KI feb-april med typ samma som jag pysslade med innan jag tog plugg-ledigt i okt. Men sen i vår/sommar ska jag flytta till malmö och jobba lite på LU och då ska jag jobba med alzheimers istf prioner, blir kul! Sen är det avhandlingsskrivande. Hur går det med exjobberiet?

    Telis: Är det sånna som är inlagda ? Kebab-kålrabbigrejerna? Dom är goda

  • Zozo

    Telis.. Naja, för att "känna" tradarna ska det till rätt sa mycket akrobatik... *fniss* Det ställer liksom inte till nagra problem för maken; han trasslar inte in sig, eller sticker sig eller sa.. LOL

    MsK - Saaa skönt det maste vara! Jag var saa trött pa langdistandsförhallande när jag äntligen kunde flytta ner till Paris.

    Vickan; köttbullemacka är ju smaskens! Fast det ska vara rödbetssallad till och inte ägg!

    Muffins: att man är mindre än alla andra utanpa säger ingenting om hur man ser ut inuti.

    Argh! Pa tal om det, sa kläckte min käcka svärmor ur sig att jag "ju har en kropp som är gjord för barn" och glinade pa mina breda höfter! Suck! Det är ju hur man ser ut innuti som spelar roll! (ok, det blir kanske ännu svarare om man är pytteliten utanpa men ända)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7