• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • Linum

    Carma: Dito! Tack för den supergoda laxen och trevligt sälskap. Tror att ni kommer att bli alldeles utmärkta dansörer. Det var ju inte så svårt eller?

    *tränatränatränaträna:

    Syns vid kyrkan.

  • Carma07

    En liten fråga till de som ska på MissP:s bröllop. (Hoppas ni hinner läsa) Vad ska era sambosar ha för kläder på sig?

  • FredagenDen13

    Hej tjejer!
    Ligger i sängen igen, tyvärr. Huvudvärk, så jag kröp ner några minuter till!!!

    Snart är det fler som inträder det det heliga sällskapet som FRU!!!



    Lycka till MissP & NJUT!!!
    Detta är er dag idag!!!!!

    *C*

  • Linum

    Brudar! Bilder från missP:s bröllop finns på bloggen.

    Ha en go' kväll. Nu ska vi grilla tonfisk och dricka rödvin!

    ps: Jag kom i klänningen!!!!!!!! *glädjeskutt*

  • Ab fab

    Hej
    vilka härliga bilder! Grattis miss P- så vackra ni var. Vilka blommor! Jag är så ledsen att missade.

  • Carma07

    MissP: Hoppas ni hade en bra dag. Ni var jättefina i kyrkan.

  • Carma07

    I förmiddags släppte jag av min sambo till hans segelsemester. Och även hans svensexa. Fast det visste han inte då. Han undrade varför jag tjatade om hans struliga hår och att han skulle göra iordning det när han bara skulle ut och segla. Jag hade fått order om att se till att han fick med sig lite snyggare kläder, så jag hängde bredvid honom när han packade för att se vad som kom med. Sedan kompletterade jag med det som saknades i hans lillebrors väska. Han ringde förut och undrade om lillebror hade fått plats med några egna kläder eftersom hans väska var full med skor och kläder till honom.

    Ska bli spännande inatt att få veta vad de har gjort. Jag vet iaf att det blir casinot och att det blir lungt. De ska ju fortsätta sin segelsemester imorgon.

  • Ab fab

    hej på er
    Vilken dag att åka på segelsemester... det blåser bra idag

    jag är på pissigt humör. Jag är lättgråten, irriterad och allmänt... bläää... Kan detta vara ett utslag av någon form av bröllopsstress? Jag bestämde mig för ett par dagar på egen hand. en liten paus före bröllopet så jag skall försöka boka in mig någonstans om två veckor. Det tror jag att jag behöver

  • Petra74

    Vilka fina bilder på bloggen!
    Har ju tyvärr inte så mycket tid för datan nu när hela familjen är ledig!

    I torsdags var iallafall jag och två tjejkompisar på bohus fästning på allsång. Vi hade hur kul som helst och min bästa väninna som ska vara tärna/vittne på bröllopet hade ordnat med god middag.

    På lördag är det min tur att bli fru. Måste fixa pärlarmband stay ups och trosor kommande vecka. Hämtade barnens kläder idag och de kommer bli såååå fina.

  • Carma07

    lykke: Måste erkänna att jag var glad att de inte var planerat förr att gå ut förrän imorgon. Men det kunde jag ju inte säga eller visa för min sambo. Men han var orolig när jag lämnade honom och han ville vänta till imorgon, så jag vet en som är dubbelt glad just nu.

    Det låter som bröllopsstress. Jag har också suttit uppe på nätterna och bara gråtit. Det var ju inte så det skulle vara. Just nu känns det roligt och kul när man börjar se att saker faller på plats. Men fortfarande mycket att göra så det kommer nog igen. Tyvärr när jag blir stressad blir jag fruktansvärt trött och ineffektiv. Låter som en bra idé med lite avkoppling innan bröllopet.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4