• junibr­ud2010
    Äldre 1 Mar 23:04
    2890 visningar
    13 svar
    13
    2890

    Vad ska jag göra

    Ska gifta mig 19juni och behöver till detta gå ner minst 25 helst 30 gärna 35 varför inte 40kg tills dess

    Jag började 26januari med pulverdiet.. på det man kan köpa från affärer som nutrilett allevo och naturdiet..
    samtidigt började jag simma minst 2 ggr/vecka.
    I 30 dagar gick jag på ren kur.. Resultat -8kg på vågen

    Nu har jag börjat äta enligt GI-metoden men tycker det är ganska så svårt..

    Jag vet t.ex att med Cambridgekuren skulle jag gå ner ordentligt ( har testat förr så jag vet)

    Så ja nu till min fråga till er experter

    Ska jag pröva med GI-metoden
    eller köra med cambridge som jag vet funkar..

  • Svar på tråden Vad ska jag göra
  • Hammer­man
    Äldre 1 Mar 23:12
    #1

    Kanske inte är riktigt det svar du väntade dig, men själv är jag utomordentligt skeptisk mot allt vad pulverdieter heter. Har själv provat detta elände och vet att det inte har någon långvarig effekt.

    Det som fungerat bäst för mig har varit att äta som vanligt och gå väldigt mycket promenader och träna på gymmet. När jag gick på pulverdiet var jag alldeles för trött för att träna, dessutom så flög kilona tillbaks tämligen snabbt efteråt.

    Har aldrig tappat så mycket i vikt som den tiden då jag blev helt radikal och började gå timslånga promenader innan frukost. Krävde dock en självdisciplin som jag totalt saknat på senare år, vilket märks på midjemåttet också. :-/

  • junibr­ud2010
    Äldre 1 Mar 23:19
    #2

    Tack för ditt svar

    Jag är då en sån som vill se resultat snabbt annars så ger jag upp..

  • Hammer­man
    Äldre 1 Mar 23:30
    #3

    Jag vet, det är ett helsike. Det fina med pulver är att man går ner mycket i vikt snabbt. Problemet är bara att den vikt man tappar mestadels består av vatten och muskler, vilket innebär att man faktiskt befinner sig i en sämre position efter kuren än innan.

  • junibr­ud2010
    Äldre 2 Mar 00:06
    #4

    Så säger inte dom som säger pulverna iallafall

  • Hammer­man
    Äldre 2 Mar 00:07
    #5

    Självklart inte, men vad vore man som människa ifall man inte kunde genomskåda andra människors egenintresse?

  • gonzor­83
    Äldre 2 Mar 06:11
    #6

    gå ner 40 kg till juni vännen? Nej, det kan inte vara bra för kroppen! Jag är inget proffs på dieter, så det skall jag inte ge råd om (kan aldrig hålla mig till någon). Men träna är nog a och o. Kör en blandnning av kondition och styrka och försök att hitta en hälsosam diet (förhoppningsvis någon som kan hjälp dig här!). Jag vet inte hur mycket du väger nu, men 40 kilo låter väldigt mycket att gå ner på så kort tid. Tänk på att din blivande valt att gifta sig med dig för den du är och självklart skall du försöka gå ner lite i vikt om du vill det, men ta var på din kropp så du inte skadar den på vägen!
    Kram och lycka till

  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 2 Mar 06:31
    #7

    Jag skulle inte råda dig att gå ner så mycket, 1 kg i veckan är väl vad de rekomenderar.
    Annars kan jag tippsa dig om herbalife, det är flummigt kring konceptet men den hjälper en på vägen om man börjar motionera lite.
    Grejen är att det är dyrt och just för att undvika jojjobantning ska dufortsätta äta herbalife under lika lång tid som det tog att gå ner till din önskade vikt.
    Alltså tar den 1 år att gå ner så ska du äta det i 1 år till för att kroppen ska stabilisera sig och sluta kämpa för att gå upp igen.

    Dyrt som fan, men bra. Men överdriv aldrig så du äter bara pulver och slutar äta! Det är extra viktigt att den mat du stoppar i dig är näringsrik och nyttig om du ska ersätta 1 eller 2 måltider med pulvershake!

  • Sebast­iána
    Äldre 2 Mar 08:03
    #8
    Hammerman skrev 2010-03-01 23:12:52 följande:
    Kanske inte är riktigt det svar du väntade dig, men själv är jag utomordentligt skeptisk mot allt vad pulverdieter heter. Har själv provat detta elände och vet att det inte har någon långvarig effekt. Det som fungerat bäst för mig har varit att äta som vanligt och gå väldigt mycket promenader och träna på gymmet. När jag gick på pulverdiet var jag alldeles för trött för att träna, dessutom så flög kilona tillbaks tämligen snabbt efteråt. Har aldrig tappat så mycket i vikt som den tiden då jag blev helt radikal och började gå timslånga promenader innan frukost. Krävde dock en självdisciplin som jag totalt saknat på senare år, vilket märks på midjemåttet också. :-/
    Tror också på promenader. Jag gick ner en storlek efter att jag börjat promenera ett par timmar i veckan!
  • junibr­ud2010
    Äldre 2 Mar 16:39
    #9
    Sebastiána skrev 2010-03-02 08:03:44 följande:
    Tror också på promenader. Jag gick ner en storlek efter att jag börjat promenera ett par timmar i veckan!
    mmmm på ett år kanske
  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 2 Mar 16:56
    #10

    Det ta inte ett år att gå ner en storle med hjälp av prommenader. Gå 2 timmar varje dag så kommer du rasa i vikt om du äter rätt kost, näringsrikt med rätt mängd nyttigt fett osv.


    junibrud2010 skrev 2010-03-02 16:39:15 följande:
    mmmm på ett år kanske
  • junibr­ud2010
    Äldre 2 Mar 20:29
    #11
    JustMeAndMyLove skrev 2010-03-02 16:56:33 följande:
    Det ta inte ett år att gå ner en storle med hjälp av prommenader. Gå 2 timmar varje dag så kommer du rasa i vikt om du äter rätt kost, näringsrikt med rätt mängd nyttigt fett osv.
    jaha du skrev 2 timmar i veckan
  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 5 Mar 13:43
    #12

    2 timmar i veckan? Nej, per dag menar jag. Det är inte mycket tid. Hur mycket tid lägger man inte på tv, dator och annat liknande.

    Sebastiana skrev några timmar i veckan. Extremt nycttigt men vill man gå snabbare ner i vikt är någon-2 timmar per dag en dunerkur.

    Att hitta den perfekta dieten är hopplöst. Vill man uppnå resultat måste man lägga alla sina krafter på det och göra det på ett sunt, hållbart sätt. Pulverdieter kan hjälpa en på vägen men risken är att om man rasar i vikt för kroppen en chock och ställer in sig på att nu jävlar måste jag spara all energi och all fett för att överleva. Din vikt som du haft en längre tid blir ju enligt din kropp din "normalvikt", den kommer föröka bibehålla den om du inte går ner på rätt sätt.


    junibrud2010 skrev 2010-03-02 20:29:46 följande:
    jaha du skrev 2 timmar i veckan
  • Sebast­iána
    Äldre 5 Mar 13:53
    #13

    Jag gick sammanlagt säkert 1-2 timmar per dag samtidigt som jag slutade drick o'Boy varje kväll. Jag gjorde inte detta för att gå ner i vikt. Jag flyttade till en annan lägenhet och där fanns inga bra bussar utan det var bäst att gå vart man än skulle. Samtidigt hade jag ingen mjölk första veckan utan drack vatten istället och upptäckte att det gick lika bra!

Svar på tråden Vad ska jag göra