Inlägg från: sockermolekyl |Visa alla inlägg
  • sockermolekyl

    Chantals tårta!!!

    Hej.

    Var idag och bestämde tårta till våran dag. Trodde det skulle sbli super svårt eftersom jag hade inte sett en enda tårta som jag verkligen ville ha när jag har tittat i tidnignar och på nätet. Men herre gud vad fel jag hade. Vart helt kär direkt. En underbar tårta med färska jordgubbar i, vit marispan, vita och ljusrosa rosor och lite mer vackra detaljer. Jag är såååå nöjd. Den kommer bli helt underbart fin. Och dessutom gjorde hon en tårta medans vi väntade som såg likadan ut fast mindre än den som vi har på bröllopsfesten. Och den lille tårtan fick vi ta hem. Åt en bit nu efter middagen och den var såååååååå god. Ohh dom är jätte bra. Och super blilliga. 25kr per bit. Och dom är underbara.
    jag flyger på små marsipanmoln just nu.
    Är såååå himla nöjd.
    Ska ni köpa tårta..även om det inte är till bröllop...så gå helt klart till Chantals. Dom är bäst. På allt inom konditori. Kan bara säga bra saker*ler*

    Ta hand om er.
    Kramizar

  • Svar på tråden Chantals tårta!!!
  • sockermolekyl

    Jaha men till oss sa hon 25kr och det är vad vi betalar. men sen tillkommer ju utkörning och ev caketopper. Vi vald en där. Men man kan nog köpa en egen. Funderar lite grann på att byta men jag vet inte. Alltså caketop.

    Ja vi funderade lite på mouse eller hur det nus tavas*ler* Men föll ju för denna vackra tårtan.

Svar på tråden Chantals tårta!!!