• Eve of Eden

    MÅSTE gå ner 10 kg på 2 veckor!!!

    Hej alla där ute!

    Hoppas på att det finns ngn som känner till den där "dunder-kuren" som alla snackar om?!

    Jag har blivit bjuden på "reunion" & vill vara sååå snygg... Men tyvärr så har jag lyckats gå uåå tio kilo (!) i höst

    Vad skall jag göra?? Hinner INTE med VV...
    Men har tänkt att börja där efteråt (för jag har några kg till att gå ner & så vill jag såklart lära mig att HÅLLA min nya vikt oxå)!

    Hoppas på många svar & framgångs-berättelser från Er!

    Kram Eve

  • Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kg på 2 veckor!!!
  • 1 + 1 =  2

    Oj!
    Ärligt talat,när man extrem-pressar kroppen under två veckor så är risken rätt stor att man dessvärre försämrar sina värden kraftigt.Man mår rätt kymigt i slutändan...har själv kört några snabbdieter,var frusnare och virrigare för varje dag som gick,acne,som jag inte haft sen tidiga tonår blommade upp!
    det blir som ett två veckors kommandopass.
    Tyvärr kan man komma att se mer härjad än fräsch ut på den stora dagen.

    Om du följer alla de råd du fått av de som svarat tidigare så tror jag att du säkerligen kan gå ner flera kilon till festen.Genom att välja bra underkläder och feststass så går det faktiskt att slanka av helhetsintrycket ytterligare.
    Det finns flera typer av vätskedrivande produkter i hälsokostaffärerna som kan dra av något kg obs!Detta är då inte fett utan bunden vätska som man få yterligare problem med när man utsätter kroppen för snabb viktminskning.Det blev lite långt det här...var rädd om dig och lycka till.

    Jag hoppas att du får en trevlig kväll!
    Emma.

  • Ellte

    Instämmer med flera andra... Du kan inte gå ner så mycket så fort och må bra och det vore ju trist om du nu lyckas gå ner fyra kilo i veckan men sen inte orkar gå för att du är matt, har huvudvärk, kass i magen, acne och är skitsur (det är iallafall de symptom jag får om jag av nån anledning inte kan äta ;)) Dessutom OM du kommer iväg kommer du inte kunna dricka något alkoholhaltigt utan att bli askalas ;)

    Om jag var du skulle jag dra ner rejält på kolhydrater och såklart allt "onödigt" (godis, kakor, snacks), dricka mycket vatten och trääääna... Ät fem ggr om dan frukost - mellanmål (en frukt) - lunch - mellanmål (kanske keso och frukt) - middag. Låt det inte gå mer än tre-fyra timmar mellan målen. Ut och gå med dig :) Då kan du säkert utan problem gå ner iallafall fem kilo på två veckor, du kommer må bra och fem kilo gör stooor skillnad på kroppen :)

    Lycka till! Och glöm inte att ha SKOJ på kalaset! :D

  • Secret

    Jag skulle rekommendera dig att sätta upp ett mera realistikt mål. 10 kg på 2 veckor? Jag tror inte ens att Robinson deltagare skulle ha det lätt att göra det :) Jag tror att det är fysiskt omöjligt. Om det vore möjligt tror jag inte att det skulle finnas några överviktiga personer i den här världen :)
    Men prova någon pulverdiet kanske.
    Jag håller med Ellte, om du skulle försöka göra det omöjliga (i mina ögon), kan det sluta med att du kommer må riktigt dåligt till din "reunion".

  • f.d. Svart brud

    Wow, kunde man gå ner 10 kilo på två veckor så vore jag i mål om... typ 7 veckor... :D

    Nä, jag tror det är bäst att vara lite realist. För snabbast/enklast resultat ta en pulverkur. Har du tur och jobbar bra, kan du gå ner hälften på två veckor. Men sedan kommer du med väldrigt stor chans gå upp allt igen och mer därtill.

    Satsa på en bra viktminskning som håller i längden och klä dig slankt med nåt som håller in formerna lite och t ex långa byxben så du ser längre och slankare ut.

  • Loka

    10 kg på 2 veckor:-0!
    Orealistiskt mål, har du övervikt borde du tänkt på det tidigare, INTE 2 veckor innan.
    Men visst det kanske går (om man har mycket övervikt), men jag skulle tippa på att du inte får någon vidare kväll efter att ha behandlat kroppen på det viset.

    Så mitt råd är att lägga ner den tanken och var nöjd över den du är på insidan istället!

  • julibruttan

    Jag håller med om att ditt mål är lite väl optimistiskt och osunt, men jag förstår känslan... vill bara tillägga att det är bra att dricka en kopp kaffe innan morgonpromenaden, effektivare fettförbränning som resultat!

    Om du lyckas ta det försiktigt efteråt så du ej går upp det dubbla!
    Lycka till

  • Trolltott

    Suck. Snacka om ytligt skäl att vilja gå ned i vikt. Har du hört talas om att utseendet inte är allt? Är det bara det du kan skryta om för dina gamla kompisar? Har du inte gjort något med ditt liv???

  • Secret

    Trolltott , lite otrevligt inlägg, måste jag säga. Jag visste inte att man MÅSTE ha en djup anledning till att gå ner i vikt. Det är bara att acceptera att visa personer sätter stor betydelse på sitt utseende. Jag tycker att det är helt ok att vilja vara snygg/smal/stor/liten/brun/grön.

  • EmmaPemma

    Om det inte fungerar att gå ned de där 10 kilona så kan du ju köpa nya/fräscha kläder och kanske gå till någon affär (typ make up store) och låta dig bli sminkad innan.

    Om jag var du skulle jag satsa på att peppa mig själv mentalt istället! Självklart kan man känna sig piggare om man lever hälsosamt (motionerar och äter bra) veckorna innan, men du kan nog knappast räkna med att gå ned 10 kg. Och även om du nu skulle gå på någon svältdiet och faktiskt gå ned 10 kg så är det ju inte säkert att du kommer se "snyggare" ut. Det är stor risk att man ser blek/hängig ut och att huden blir slapp efter en sådan dramatisk viktnedgång.

    Mitt tips är att du tar hand om kroppen istället!
    Lycka till .

Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kg på 2 veckor!!!