Inlägg från: HannaK |Visa alla inlägg
  • HannaK

    Vad kan mina gaster gora i Stockholm?

    Någon som jag gillade skarpt är att åka upp i tornet på Stadshuset. Otroligt vackert och coolt (det är vääääldigt högt) och man har utsikt över hela stan.

    Andra tips är förstås Vasamuseet, slottet, sightseeingturerna med buss/båt/cykel (har själv bara provat den där man åker med den stora vikingbåten som avgår utanför slottet, men det var grymt bra!).

    Att promenera Markeliusvägen på söder är också väldigt fint. Fortsätter man en bit upp mot Skinnarviksberget finns massor av söta små gamla hus och gränder som är jättevackra!

    I övrigt är det väl dom klassiska prylarna man kan göra - ta en skärgårdsbåt, kolla på kastellet i Waxholm till exempel, gå på Skansen, Grönan, gå på en konsert (brukar ju vara mycket gratisgrejor som är coola i Vitabergsparken, utomhusteater, gå på en ölhall (Pelikan, Kvarnen, Tranan eller Mäster Anders). Bjud på kräftor och sill, prova. Gå på guidad rundtur i Gamla Stan, ta en fika på Fåfängan, promenera runt Djurgården...ehh...nu börjar det ta slut här tror jag! Nej, några till! Åk upp i Kaknästornet, picknicka i Rålis eller någon annan park, visa Stockholmslivet! :)

Svar på tråden Vad kan mina gaster gora i Stockholm?