Inlägg från: br_allison |Visa alla inlägg
  • br_allison

    vigsel i Georgien

    Unni, är din man ortodox? Jag är från Ryssland och Norra Kaukasus själv men jag är bara inte säkert att i Georgien dem är ortodox. Men viktig sak är att du MÅSTE vara ortodox att ha kyrkovigsel! Och varför skulle ni inte gifte er i stadshus istället? I Ryssland (jag är säkert, det samma i Georgien om de är ortodox) man kan gifta sig om i kyrko efter några år efter borgeligvigsel. Och också ni bör gifta er i stadshuset! Det är obligatorisk!

  • br_allison

    Jag skulle säga att i ortodox finns det inte så mycket skillnad från protestaner om kvinnor. Det är mycket annorlunda i islam, men inte i ortodox, för att ortodox är kristian religion. Kanske i Geogrien religion är lite starkare, för att jag hörde att deras ortodox kyrka har förbjudit Harry Porter pga trollkarlar där. Men det beror på människor hur mycket dem följer deras religion.
    Om att prata om Georgien i helt, jag tror dem är som mest Kaukasiska nationaliteter som betyder att dem är mycket gästvänliga.
    Om skillnader i livet det är svårt att säga direkt, men det är definitivt svårare liv där än här. Det finns inte så mycket sociala saker för människor, som bidrag (javisst, det finns där men inte sä högt som i Sverige).
    Dem har mycket bra vin i Georgien! Om du ska stänna där över sommar, då ska du smaka riktiga persikor, melon och vattenmelon (det är inget jämföring mot svenska!!!) Det är också mycket vacker natur - Kaukasian berger. Alla på Kaukas säger: "Det finns bara en sak som är bättre än berger - dem andra berger"

  • br_allison

    Unni, jag är glad att jag kunde hjälpa dig! Jag är inte säkert om visum, men det är möjligt att du behöver den - kolla!
    Förstås ska jag skriva om jag kommer ihåg med ny information! Ha det bra!

Svar på tråden vigsel i Georgien