• EmmaPemma

    Flera som väntar med att flytta ihop?

    Självklart gör ju alla som de själva tycker (i många kulturer får man ju inte ens bo med varandra innan även om man skulle vilja).

    Personligen förstår jag ingen anledning till att inte bo ihop innan man gifter sig (lite för mycket "grisen i säcken" över det). Om man inte vill bo ihop innan pga att man inte kan bidra ekonomiskt så undrar jag hur det kommer gå när man väl gift sig? Skall man bo enskilt bara för att den ena tjänar mindre och inte kan bidra lika mycket till hushållet?
    Jag har varit sambo i flera år, och det har gått hur bra som helst trots att jag i perioder har pluggat och kunnat bidra mindre till hushållet.
    Det här med att man påstår sig veta att man aldrig kommer vara osams om ekonomi osv är ju rent nonsens - det vet man inte förrän man har bott ihop och haft gemensam ekonomi (100 % av tiden). Även om man träffas varje dag innan man gifter sig så är det inte samma sak som att bo ihop.

    Som jag redan har sagt så gör ju alla som de själva vill, men jag avråder er absolut att inte bo tillsammans innan ni gifter er!!

Svar på tråden Flera som väntar med att flytta ihop?