• Master­mind
    Äldre 12 Aug 23:27
    41280 visningar
    91 svar
    91
    41280

    När förlorade ni oskulden?

    Kom på att det finns en massa sextrådar som behandlar antalet sexpartners, sexuella preferenser, osv, men ingen om oskulder (vad jag har lagt märke till, iaf).

    Tänkte att det skulle vara kul att veta hur gamla ni är nu och när ni förlorade oskulden, lite för att se om åldern ändrats genom åren, och lite av ren nyfikenhet.

    Själv är jag 20, förlorade oskulden 4 mån efter jag fyllt 15.

  • Svar på tråden När förlorade ni oskulden?
  • Miniän­geln
    Äldre 14 Aug 19:34
    #0

    sudali:

    Vad hemskt!!!! 3 år???!!! Det e ju helt sjukt vad människor kan göra mot barn, förgripa sig på småbarn (för jag antar att det är det du menar). Det e så hemskt så att jag knappt fattar det.

    Men du ville ändå när du var 16 redan, ligga med en kille? *förlåt att jag frågar, jag e så nyfiken o intresserad*

    Sköt om dig!
    Kram!

  • Icapik­a
    Äldre 14 Aug 20:36
    #0

    Jag är 22 nu och var 19 (skulle fylla 20 någon månad senare) och det var med sambon, vi hade varit ihop i lite mer än en månad. Vi tog så att säga oskulden av varandra.

  • BettyB­oop
    Äldre 14 Aug 22:47
    #0

    Jag var 19 år och det var med min nyblivna make (tre veckor idag!). Han var min första och jag var hans andra. Har bara varit med honom och jag é säker på att jag inte har missat nått...

    Är idag 23 ska bli 24 i år.

  • BettyB­oop
    Äldre 14 Aug 22:48
    #0

    Jag var 19 år och det var med min nyblivna make (tre veckor idag!). Han var min första och jag var hans andra. Har bara varit med honom.

    Är idag 23 ska bli 24 i år.

  • BettyB­oop
    Äldre 14 Aug 22:49
    #0

    Funkade ju inte trodde jag så jag fick skriva om allt och skicka igen å så hade det funkat...hmmm...konstigt...

  • sudali
    Äldre 14 Aug 23:56
    #0

    Miniängeln

    Jag var tillsammans med en underbar kille, som "hjälpte" mig. Vi var tillsammans många år. Det tog ett tag innan vi kom till....... jag hade lite svårt att slappna av! Tyvärr så kvarstår det problemet ibland, helt plötsligt och ofrivilligt poppar det bara upp.

    Ja, det är vidrigt, fattar inte att man kan göra så! (Det var min pappa)

  • Giovan­na
    Äldre 15 Aug 00:04
    #0

    Jag hade nyss fyllt 19 och det var med min dåvarande pojkvän som jag var jättekär i. Han var helt underbar och tog mig till ett hotellrum med rosor, skumbad och champange - precis som i en film bara att det gjorde väldigt ont. Idag är jag 24 och har precis träffat en man som är den förste som ger mig org*sm... underbart. Önskar alla, nybörjare och erfarna, lycka till, det finns alltid nya saker att upptäcka.

    Giovanna

  • Missen­2004
    Äldre 15 Aug 04:10
    #0

    Jag var 16 när jag skulle ligga med en kille som var lärarvikarie för vår klass (han var 27 och vi hade en romans) - det slutade med att en annan lärare kom på oss precis när vi hade fått "hälften in".. så vet inte om det direkt räknas.

    På riktigt gjorde jag det med en kille som jag var dökär i (en cool kille) vid 17års ålder. Han utnyttjade mig bara för att få sex - och dumpade mig efter att vi legat med varandra första gången. Ångrar något fruktansvärt det hela idag..önskar att jag kunde ha hållt mig ett tag till. För i slutet av samma år träffade jag min nuvarande sambo - det tog ett tag innan vi fick igång det hela - jag var ju jätte osäker efter det som hänt med den killen som dumpade mig.

    Idag är jag 21..vet vad jag gjort för dumheter, men anser att det enda man kan göra är att förlåta sig själv för alla dessa misstagen. Blev ju med barn oxå med den där första killen..och det hela slutade inte så lyckligt.

  • blåbär
    Äldre 15 Aug 12:43
    #0

    Jag är idag snart 28 och förlorade oskulden som 18-åring. Han var 19 och han var också oskuld men vi har idag ingen kontakt!

  • Guldfi­sken
    Äldre 15 Aug 13:14
    #0

    Jag var nyss fyllda 16 och jättefull på en personalfest på mitt helgjobb. Han var betydligt mycket äldre. Har aldrig värderat min oskuld speciellt högt men kan idag gräma mig över att just han fick den där och då, det var han liksom inte värd.
    Är idag 22.

Svar på tråden När förlorade ni oskulden?