Inlägg från: Jennie med ie |Visa alla inlägg
  • Jennie med ie

    Analsex!??

    Jag förstår inte kopplingen mellan killar som vill ha analsex med sin tjej och homosexualitet. Det är ju ändå en TJEJ han göra det med, inte en kille.... och många homokillar har i gengäld inte analsex.

    Ang "det hålet är inte gjort för det" och därför är det helfel så undrar jag: har ni samma inställning till oralsex? För munnen är ju gjord för att man ska äta och dricka, inte ha sex med

    Anala samlag är inget som lockar mig.... men om DU vill prova så gör det. Men just för att DU också vill, inte för att din kille tjatar. Och vad medveten om vilka risker som kan finnas, samt noga med hygienen.

    En del säger att "bara man själv vill, slappnar av och använder glidmedel så gör det inte ont". Men det stämmer inte, det kan mycket väl göra ont hur k*t man än är osv.. Vi är alla olika, både där bak och mellan benen ;)

  • Jennie med ie

    "det finns ett skönt hål, varför prova med ett till ?"
    Därför att 2 sköna hål = dubbelt så skönt som ett?!

  • Jennie med ie

    Fudge, oralsex sägs vara den vanligaste sexformen hos homosexuella, även männen...

  • Jennie med ie

    - Måste man äta lavemang innan, så tarmen garanterat är tömd?
    * Det beror väl på hur petig man är

    - Får man inte en massa bajs och annat äckligt på snorren?
    * Normalt sett är det inte en massa bajs där innanför analöpningen. Bakterier osv är förståss svåra att undvika. Men det finns ju kondom.

    - Är det inte otroligt lätt att få urinvägsinfektion om man har an*l-6 och sedan direkt "vanlig" 6? (Jag får nämligen u-vägsinfektion bara genom att det kommer lite bakterier fel efter torkning.
    * bakterierna från ändtarmen har inte i vaginan att göra, så man ska never never ha vaginalt samlag efter analt utan att t ex byta kondom.

Svar på tråden Analsex!??