• CyberPet

    Analsex!??

    Hade provat analsex med en annan kille. Ingen hit! Men så lät jag mig äntligen övertalas av maken att prova. Vi tog god tid på oss, tog det mycket lugnt och använde oss av glidmedel. Det var faktiskt inte alls så dumt, även om det såklart inte är den metod man mest föredrar. Men det gjorde inte ont, det var inte obehagligt och det var spännande.

    Det viktigaste är att man är avslappnad, spänner du dig det minsta gör det ont. Så är du inte beredd, så får han faktiskt vänta tills du är beredd, om du någonsin blir det. Utan press och stress så kan det bli en fin krydda i sexlivet.

    Jag var också av den åsikten att provar han med en dildo först, så ska han få prova på mig också. Men nu har jag ändrat åsikt, när det gjordes rätt och framförallt med rätt person!

    Petra

  • CyberPet

    Nu vet jag inte hur det ser ut när ni... öh, jag menar, går på toa... men inte är det småskit som kommer ut i alla fall. :D

    Givetvis ska det göras med måtta, men liksom när det ska ut och öppningen går tillbaka efter utsläppet, gör det samma sak när det går andra vägen. Dsv går tillbaka till normal form.

    Sen har tjejer också en erogen zon, det finns ju fler punkter än G-punkten, men de är inte lätta att komma åt. Själv kommer jag ganska snabbt med analsex, så det måste vara någon punkt som blir stimulerad rätt rejält. Men det är säkert individuellt också.

    När det gäller tjat, så när vi pratade om detta med analsex och så, så sa jag "ja kanske" när han frågade. Då blev det lite av en lek om när detta skulle ske isåfall. En dag överraskade jag honom med alla förberedelser och det blev mycket lyckat. Skulle givetvis aldrig göra det om jag inte ville!

    Petra

Svar på tråden Analsex!??