• Elfva

  BT träff i Västerås?

  Tänkte höra mig för om det är någon som är intresserad av att dra igång lite BT träffar här i Västerås. Lite fika, lite skvaller, utbyte av tips och idéer och sånt... hur låter det?

  Hör av er hit till tråden om ni är intresserade så kanske vi kan hitta på något. :)

  Kram

 • Svar på tråden BT träff i Västerås?
 • agnelia

  Ja, kanske det..? Fast jag ska inte gifta mig förrän feb 06 men är i full gång med planeringen. När ska du gifta dig?

 • ammylan

  Låter som en bra idé. Jag kommer dessvärre inte att vara i Västerås förrän i juli.

 • ulliania

  jag bor i västerås å ska gifta mig i juli i Askersund.
  kram Ullis

 • Elfva

  Agnelia

  Jag ska inte gifta mig förrän augusti -05 men vad gör väl det att det är en stund kvar. Kan ju vara kul att ha en bt träff iaf, även om vi inte kommit så långt i just vår planering. :)

  Så... förslag på datum någon? Kanske vänta till i juli då så att ammylan kan vara med? Eller ha en träff innan, och ytterligare en träff då? ;)

 • agnelia

  Elfva,

  Själv har jag semester och kommer vara bortrest större delen av juli (v28,29 & 30). Så för mig låter det bättre med en träff innan och sen en träff i juli, så kan jag vara med på den första iaf!

  Tja, vilket datum...? Torsdag den 17de juni kanske? (Islands nationaldag!)
  Själv jobbar jag även kvällar och helger ibland, vet inte hur det är med er andra, om ni har vanliga mån-fre(7-16)jobb? Den torsdagen är jag iaf ledig.

  Ha en trevlig söndag allihopa!

 • Elfva

  Hejsan

  Ok torsdagen den 17 juni fungerar för mig, fast jag jobbar alltid till 15.30 på torsdagar. Men varför inte en fika efter det... tidigast fyra snåret?

  Prinsessa, visst vill vi väl träffas, du hänger väl på? :)

  Annars ser det ut så här för mig:
  Jag kan nästan jämt om vi tittar framåt ett par veckor i tiden. Jobbar som längst till 17 och bara på vardagar. Jag är dock yoga instruktör varannan lördag på förmiddagen...

  Har semester v 29 - 32 och är bortrest halva v 29 t o m v 30 men annat än det så ska vi nog kunna få till en träff i juli också, om det fungerar för er andra vill säga.

  Men vad säger ni andra om den 17/6? Vi kan väl ha tråden öppen för fler förslag och ifall det är fler som vill hänga på och kolla i mitten på veckan hur läget ser ut och bestämma närmre då?

  Ha en härlig söndag, ut i solen med er! ;)

  Kram

 • agnelia

  Vilken tid som helst går bra för mig! Är som sagt ledig 17/6. Det ska bli kul!

  Nån mer???

Svar på tråden BT träff i Västerås?